Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Nekako ćirilica baš leži naslovu vesti...neka ostane tako.

Dakle?

Ako se do sada niste uplašili, možda je trenutak da to uradite.

Bota ima plan (klik).

Тадић је рекао да државно руководство има потпуно јасан план за излазак Србије из кризе.

"То је План Србија 2020. године који ће бити завршен у наредним месецима. Ми ћемо пред грађане изаћи са тим планом и тражићемо подршку за његову реализацију", рекао је Тадић.

Председник Србије је рекао да зна да ће бити много критичара.

Prvo: 2020?!?! To ne treba da si samo vizionar i strateg, već i PROROK pa da u računicu već sada ukalulišeš sve (figurativno rečeno) berzanske vulkane i zemljotrese koji će da dovedu do prizemljenja jednih i ekspanzije profita drugih kompanija.

Drugo...Iz mog iskustva...Da je rekao da ima jasan plan...ajde nekako. Ali kad on ima POTPUNO jasan plan, kad je njemu sve POTPUNO jasno...u brda, šinko.

Takođe ovo negodovanje u najavi...Jasno je meni da nema šanse da među njima budu Mišković i Beko...ali se stvarno plašim da će ovoga puta predsednikov tim biti posebno maštovit...
Da li možda neko već sada zna detalje?

(PS: snimite mu krunicu)

Slika
Korisnikov avatar
By Tungi
Jos jedan transfer neprijatnosti.:gotika:
Korisnikov avatar
By Herald
Mala kruna na glavi, sta moze da znaci? :serlok: Srbija ce biti u evropskoj uniji 2006 :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Nije kruna toliko mala, koliko je naš predsednik veliki.

Stvarno ako neko zna detalje...ako je neko na vezi sa Kopiclom, Krstićem...nek podeli s nama.
Korisnikov avatar
By Stripi
Mislim da treba ubiti kompletno rukovodostvo Srbije i Hrvatske. Rade kao dvije spojene posude, šta jedni naprave, to rade i drugi. Dakle, svi u avion i za Smolensk. Ili u posjet vulkanu na Islandu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Šik krunica.

Bogati će postati još bogatiji, siromašni će ostati siromašni, ili će postati još siromašniji, a svi će pričati o krizi.
To su prognoze za Srbiju u narednom periodu.

:srbin:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
Originally posted by Mars

Da oće da nam se desi poljski scenario...To nam je jedina šansa za opstanak...

:avion:
Ma nema šanse.
Nekad se priželjkivao rumunski scenario, sad se priželjkuje poljski, a desiće nam se kao i uvek - autentično srpski scenario, maštovit i apsurdan.
Korisnikov avatar
By Danijel_hot
Prvo...ja se iznenadim kada procitam da predsednik Tadic nesto 'zna'.Znanje je jedna opasna stvar i nije bas pogodna igranje u umovima kao sto je um gospodina Tadica.
Pomalo sam i skeptican glede njegovog 'znanja'.

Drugo...ta godina iz Tadicevog prorocanstva,sve je to lepo i krasno(za nekoga ko ce da se rodi 2025.godine na primer,da bi mogao da zivi ceo svoj zivot u blagodetima),jedino je steta sto gospodin Tadic guli svoj drugi mandat,dakle poslednji.Cak i da protivustavno,ako sto Saper/Krstic stidljivo najavljuju,bude kandidovanpo treci put,to je,ipak,samo do 2019.godine.Dakle za njega je 2020.godina dostizna kao sto je pamet dostizna ministru spoljnih poslova.

Trece...podrska gradjana moze biti data samo na izborima.Sve ostalo je glasanje sms-om,na sta mi sve ovo mirise.

Cetvrto...predsednik Tadic je do sada jedino najavio da ce da usvoji psa Milu,a i to nije bas 100%kosovojesrbija sigurno.Malo je nezobiljno da se dok se usvaja Mila raspravlja i radi na nekim stvarima kao sto je buducnost Srbije i njenih gradjana.
Korisnikov avatar
By Herald
Председник Србије сматра да власт треба критиковати, али да стварањем атмосфере безнађа људи не могу да раде пуном снагом.
hahaha koji radnici? Uspesno privatizovanih fabrika, sada vec u stecaju. Evo videh pre nekoliko dana neki radnici punom snagom komadaju u staro gvozdje, nekadasnjeg giganta - fabriku secera. Do nje je fabrika mesa, nekadasnji gigant, od nedavno u stecaju. Do nje je........
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Stripi

Mislim da treba ubiti kompletno rukovodostvo Srbije i Hrvatske. Rade kao dvije spojene posude, šta jedni naprave, to rade i drugi. Dakle, svi u avion i za Smolensk. Ili u posjet vulkanu na Islandu.
josipovića ne-već nekoliko dana nameravam da otvorim temu o njemu-čovek je osveženje za ove prostore... :srbin:

a tek što keca kosovku...:smeh:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Prvo Jelašić pa ovo.. Druže Tadiću, šta li nam serviraš? Za šta pripremaš teren?
Mogao bih reći da je ovo mlaćenje prazne slame... da čovek 'ladi usta.. ali ne znam.. Jelašić otišao iz NBS, Mišković traži da uđe u preostale državne firme i "osnaži ih" i "pogura ih" napred.. (ps. isti onaj Mišković koji je pre par meseci tražio da mu se daju pare koje je MMF namenio privrednom razvoju Srbije) i sada nam Tadić ukazuje na THE PLAN.. Skeptik sam.. al' ajd.. Vreme će pokazati svoje...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by deran
Originally posted by Stripi

josipovića ne-već nekoliko dana nameravam da otvorim temu o njemu-čovek je osveženje za ove prostore... :srbin:

a tek što keca kosovku... :smeh:
Koju kosovku ?
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim da je to neki pogrdan naziv za Kosorku, Jadranku Kosor.

Sačekaćemo potvrdu ili demanti ove moje pretpostavke.

O dotičnoj ne znam ništa osim toga da je u ratu sa najvećom i najlepšom balkanskom zvezdom - Severinom.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ok, to mi je zamislivo, ali mi je bilo nezamislivo da se radi o našoj Miri Kosovki.
To bi baš bilo smešno.
By Simor
Posle dve godine, pošto je shvatio da kriza nije šansa za Srbiju (niti je ekonomija procvetala, niti je došlo do restrukturiranja privrede koje bi dovelo do tog procvata), Boris Tadić je odlučio da se bori sa krizom. Pa, dobro, i bilo je vreme.

No, koliko god mi bio odvratan Boris Tadić, nadam se da će makar 2% tog nekakvog tajnovitog plana dati rezultate, pošto nas istorija uči da teška ekonomska i socijalna situacija nikada u Srbiji nije dala pozitivan ishod nego samo dalju destrukciju. U suprotnom, ponovo ćemo gledati zanimljiva urušavanja ovog nesrećnog društva, a malo je pun pimpek toga.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *deni*

Ok, to mi je zamislivo, ali mi je bilo nezamislivo da se radi o našoj Miri Kosovki.
To bi baš bilo smešno.
Ju. Tek sad vidim.

Zaista bi bilo smešno.

''

Pa...čujem da čovek voli glazbu...povezala bi ih ljubav prema muzici.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Simor

Posle dve godine, pošto je shvatio da kriza nije šansa za Srbiju (niti je ekonomija procvetala, niti je došlo do restrukturiranja privrede koje bi dovelo do tog procvata)...
Da li se sećaš majke ti kad je na jednoj konferenciji tupio o tome?? Nikako ne mogu da nađem nešto, snimak, tekst, ništa. Kao da su sistematski makli sve o tome.

Sećam se da je rekao "Da,da....mnogi će od vas sada da se čude, ali ja mogu da KOVERTIRAM da će ova kriza biti ŠANSA ZA NAPREDAK SRBIJE."

Kad u google ukucam njegovo ime i "kovertiram" - svakakve gluposti mi izlaze koje je on do sada kovertirao, ali ta ne...A zlata je vredno u ovom trenutku.
By Simor
Da, sećam se te njegove izjave. Tim pre što je čitav svet histerisao da je kriza opasnost a naš predsednik je u tome video nadu da će kriza učiniti od srpske ekonomije ono što ne može njegova nesposobna vlada. On je pokrenuo niz, nakon čega su neki članovi vlade dalje širili vest o krizi kao šansi za procvat Srbije.
Korisnikov avatar
By Mars
...tome sam ja već prisustvovao, na drugom polju. Kad je Bill Gates prvo ignorisao šta Microsystem radi sa Java-om...dugo ignorisao...da bi kasnije rekao da je to bezveze...sledeći put da Java hoće da uništi sve što je MS godinama stvarao...da bi na kraju rekao kako i oni planiraju razvoj svoje verzije...nebitno...ali to što je Tadić tada pričao o tome...taj luksuz, te zablude, kao Gates...on koji vodi jednu zemlju nije smeo sebi da dozvoli.

Dobro je, sećaš se, nisam jedini...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Tako nam i treba. 'Teli smo demokratiju. :wundy:

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ovo ti je Orvelova "Životinjska Farma". Uživo.
Korisnikov avatar
By Danijel_hot
Ima slicnosti i odredjenih elemenata,priznajem.
Samo "Zivotinjska farma" je ipak oda o jednoj izdanoj revoluciji.
A Tadic...Sta bi on mogao da simbolizuje?Nista!To i jeste njegov najveci problem.Da bi dobio glasove od svih on se ponasa po svacijem ukusu i time samog sebe dezvuise,stapajuci se u hiljadu profila,postaje sve mutniji,neodredjeniji i na kraju se umesto lika i dela gospodina Tadica vidi samo jedno zamucenje na fotografiji.Tadic moze u istom danu da bude i protiv i za EU,Rusiju,gej paradu...On hoce da se nametne kao idealan izbor za svkog biraca u Srbiji.A to je nemoguce.Ili je toliko sizofreno da postaje opasno kada je takav projekat na mestu predsednika Srbije.
Pa i Zaphod Biblbroks se kandidovao za predsednika cele galaksije sa odredjenim ciljem-da mazne brod koji radi na pogon neverovatnoce i na taj nacin prodnadje blago(i zato sto je lep).
Tadic izgleda da nije imao ni neverovatnocu kao pogonsko gorivo,kao motiv ka bilo cemu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!