Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By mrgud
ja sam za to da se ''ibarska magistrala'' preimenuje u ''magistrala ivice dacica''!
valjda covek-najevropljanin zasluzuje tako nesto! (a ne da mu se jos za zivota dodeli neka ulicica ili bulevarcic)
By mythe
jao, opet filozofiranja i moraliziranje...zacinjeno sa licemerjem. Mislim, Dacic je radio to je sto je radio 90ih, pa sta? Ljudi se menjanju, ne vidim zasto bi Dacicu stalno nabadali na nos sta je radio i sta je bio 90ih. Onda je bilo tako, podvucena crta, danas je ovako, zivot ide dalje...
Korisnikov avatar
By spliff
meni je sasvim ok shto je ivica dobio tu nagradu
uostalom on (njegovo ministarstvo) je najzasluzniji za viznu liberizaciju

:snob:
Korisnikov avatar
By Mars
Ko daje tu nagradu, šta je to!?

NAJ Evropljanin...
Korisnikov avatar
By mrgud
ne znam Mars. ali znam da mi se dacic gadi, kao i kompletna politicka bulumenta danasnjice, jucerasnjice... da, sve ih trpam u isti lonac, eto.
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim...možda je nagrada takva da nema potrebe za ovolikim nerviranjem.

Ko je dodeljuje, ko stoji iza nje...na to mislim.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Sve ti piše u uvodnom postu u linku koji je priložen... Uduruženje nevladinih organizacija... elem, jaka imena bitna za političku elitu. Ova nagrada jeste bitna za političare i samim time je jako veliki bedak što je dobio dotični...
Korisnikov avatar
By Sheytan
Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović čestitala je ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću na priznanju „Najevropljanin”:

„Ova nagrada je istinski dokaz vašeg velikog doprinosa formiranju proevropske vlade i njenim uspesima u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, jačanju bezbednosti u Srbiji, kao i za doprinos bržoj evropskoj integraciji naše zemlje”, navela je predsednica parlamenta.

Slavica Đukić-Dejanović je navela i da je sigurna da je Dačiću to priznanje dodeljeno i za reformu Socijalističke partije Srbije.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Sprinter

u kakve krpe? pa ne spavamo svi u spavacici ko ti :OP
e jesi ga ub'o k'o prstom u ....... :retard:
za tvoju informaciju, ja spavam najcheshce u mojim uvek svezim i miomirisnim gacama, tek ponekad ako mi se cefne u trenerci, a gore, uvek u kakvoj opet svezoj i miomirisnoj majici :smug:
p.s. a kad se kaze "u krpe!" obichno se misli na - u krevet, postelju, pod deke (kratko prvo "e", btw.) i pokrivache, ne na to shta obuchesh za spavanje :jezik:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by just_me

Zar Dačića da stave u istu ravan sa Đinđićem! Alo bre ljudi!!! ......
I meni to smeta, ali sagledavajuci realno stanje stvari u sadashnjoj Srbiji, shta cesh......
sem toga, vidi se i ko mu ju je dao.......
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Vel boy
ja spavam najcheshce u mojim uvek svezim i miomirisnim gacama, tek ponekad ako mi se cefne u trenerci
jao velibore, jos ce na kraju tvoji postovi da me seksualno uzbudjuju :smeh: (imas neku fotku?)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Vel boy

Zar Dačića da stave u istu ravan sa Đinđićem! Alo bre ljudi!!! ......
I meni to smeta, ali sagledavajuci realno stanje stvari u sadashnjoj Srbiji, shta cesh......
sem toga, vidi se i ko mu ju je dao.......
ne znam... ono, svaki put kada samo bacim pogled na ovu temu i kada zamislim Dačićevu facu, ja se iznerviram :(
Ne poričem, kao ministar policije, on jebe kevu. Radi bolje nego njegovi prethodnici, to je dokazana činjenica, ali brate... lustracija, pa kroz jedno 5 - 10 godina možemo da pričamo o bilo čemu....
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Ima jedna stara nasa poslovica, kaze: ''Vuk dlaku menja, ali cud nikada"!

:cekam:
Korisnikov avatar
By Mars

ne znam... ono, svaki put kada samo bacim pogled na ovu temu i kada zamislim Dačićevu facu, ja se iznerviram :(
Pogledaj onda bilo koju sliku Tadića&Co. pa će od Gljivice da ti bude manje muka.
Korisnikov avatar
By Tungi
Sta se se "osuli" na coveka?:cowboy:Hoce li biti zasluzan ako bude parade ove godine i ako sve protekne u redu?Dajte bez licemerstva malo..
Korisnikov avatar
By deran
tungi,kako bi ti opisao nekog ko je "najevropskiji"...?

paradu ne petljaj,to mu je posao...:srbin:
Korisnikov avatar
By deran
nisam mislio da ga uporediš sa nekim,al ajd...

poenta je da li ti stvarno misliš da je dačić najevropskiji u bilo kom pogledu...ama i jednom jedinom...
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne mislim...Al' znam kako ce da ga "hvale na sva justa" kad bi isao ispred povorke.Samo malo...Sve ostalo o njemu,najgore,pada u zasenak.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by mythe

jao, opet filozofiranja i moraliziranje...zacinjeno sa licemerjem. Mislim, Dacic je radio to je sto je radio 90ih, pa sta? Ljudi se menjanju, ne vidim zasto bi Dacicu stalno nabadali na nos sta je radio i sta je bio 90ih. Onda je bilo tako, podvucena crta, danas je ovako, zivot ide dalje...
Ljudi se menjaju, da, ali politicari, ne :trep:
E, vidis, problem i jeste u tome sto ljudi zaboravljaju mnoge stvari, zato i jesmo u govnima, kakvim jesmo... Nikakva crta nije podvucena, samo je vezana u masnu, a prica o njemu uvijena u sljasteci ukrasni papir, ne bi li zaslepila narod...

''
Korisnikov avatar
By Sheytan
O onima koji me kritikuju...

Zameniku premijera i ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću sinoć je u Beogradu uručena nagrada "Najevropljanin 2009" koja se tradicionalno dodeljuje za doprinos u približavanju Srbije Evropskoj uniji.

Pre uručenja nagrade, u Skupštini grada Beograda, Dačić, koji je i predsednik Socijalističke partije Srbije, rekao je kako smatra da mu je prizanje pripalo zbog reformi u SPS i doprinusu Ministarstva unutrašnjih posliova (MUP) evrpskim integracijama Srbije.

Dačić je posle uručenje nagrade izjavio da mu je mnogo lakše nego drugim političarima i liderima stranaka zato što se od njega "nešto ovako nije očekivalo".

On je dodao da je sve što je uradio na planu evropskih integracija "fenomenalan uspeh jer se o tome od mene niste ništa nadali".

"Dve su reakcije na odluku da dobijem ovo visoko priznanje - jedan deo naših (SPS) starih tvrdokornih birača za mene i onako smatra da sam izgubio kompas na političkoj sceni Srbije i da ne mogu da me prepoznaju i možda smatraju da je ovo izdaja poliitke koju smo mi (SPS) ranije vodili", rekao je Dačić.

On je naveo da "drugi deo koji kritikuje odluku (da mu se dodeli nagrada) jeste onaj deo populacije i javnog mnjenja koji misli da se mi (SPS) nismo dovoljno reformisali da bi zaslužio da dobijem ovakvu nagradu".

Prema Dačičhevim rečima, ovi prvi misle da mu možda ovakva nagrada nije potrebna i da nam možda ni Evropa nije potrebna, a drugi misle da je nisam zaslužio.

"I jedni i drugi pomalo žive u prošlošti - niti su svi oni koji su bili na vlasti pre 2000. bili antievropljani i antievropejci, niti su svi oni koji su došli na vlast posle 5. oktobra demokrate i evropejci", kazao je Dačić podsetivši da su sada na vlasti SPS i Demokratska stranaka koje su bile na različitim stranama pre 5. oktobra 2000. godine.

Dačić je istakao da želi da se zahvali i predsedniku Srbije i DS Borisu Tadiću "što je imao hrabrosti da zajedno sa nama donese političku odluku da se prošlost ne može promeniti ali da svi zajedno možemo da ponesemo odgovornost da promenimo sadašnjost i budućnost Srbije".

On je istakao da Srbija želi u Evropsku uniju "zbog sebe same", ističući da se nada da će doći vreme "kada od načina na koji se formira vlada u Srbiji neće zavisiti da li će Srbija ići u EU ili ne, odnosno da će EU biti cilj svih političkih stranaka u Srbiji".

Uz Dačić, kome je to priznanje pripalo za kategoriju politika, nagrade "Najevropljanin 2009", koje se ove godine dodeljuju deseti put, uručene su u još pet kategorija.

Za ekonomiju nagrada je pripala novinaru Miši Ćulibrku, za stranog državljanina ambasadoru Španije u Srbiji Ignasio de Palasio Espanji, za projekat ministru za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milanu Markoviću, za kulturu i sport Radomiru Antiću i za privredu i preduzetništvo Dobrosavu Bojoviću.

Ambasador Španije, zahvalivši na priznanju, rekao je da je ta država, koja trenutno predsedava EU, spremna da podrži ubrzano približavanje Srbije EU.

"Španija će, sa ostalim prijateljima pomoći da se ubrza proces evropskih integracija Srbije", rekao je Espanja podsetivši da je Srbija na svom putu ka Evropi prošle godine učinila ogroman napredak.

Antić, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, kazao je da nagradu shvata kao privilegiju izražavajući uverenje da će "pozitivna enegrija okupljenih pomoći našim fudbalerima na svetskom prvesntvu u Južnoj Africi".

Ćulibrk, Marković i Bojanić su takođe istaklai da ih nagrada obavezuje na još predaniji rad u svojim oblastima kako bi doprineli evropskim integracijama naše zemlje.

Nagrade dodeljuje nevladina organizacija "Prva evropska kuća" od 2000. godine a večearšnjoj svečanosti prisustvovali su predstavnici vlade, diplomatskog kora, grada Beograda i prethodni laureati.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Sve čestitke Dačici. Iskren da budem, od svih govnadžija na političkoj sceni on je najevropskiji.

:sarana:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Dačić: Bez Slobine slike na kongresu SPS

Neće biti slike Slobodana Miloševića na sledećem kongresu SPS, tvrdi Ivica Dačić i dodaje da SPS nije ni Miloševićev niti njegov.

Srbija treba da ima dobre odnose sa svim značajnim faktorima i spoljna politika na četiri stuba, koju promoviše vlada i predsednik Tadić, jedino je dobra, ocenio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, u intervjuu za današnji "Press".

On smatra da "Srbija nikada u svojoj istoriji nije imala dobru spoljnu politiku, pošto je svemu prilazila emotivno, umesto da vodi računa isključivo o svojim interesima i nacionalnim ciljevima".

Dačić je ukazao da je Amerika zainteresovana za popravljanje odnosa sa Srbijom, ocenivši da je "velika greška što Srbija tokom devedesetih nije iskoristila priliku da se pozicionira kao regionalni lider, u vreme kada je (predsednik SRJ Slobodan) Milošević imao ključnu ulogu u sklapanju Dejtonskog sporazuma".

On je podsetio da je tada Amerika govorila da smo "faktor mira i stabilnosti", ali da se te ocene nisu održale "zbog mnogo gluposti u našoj unutrašanjoj politici, pre svega oko poništavanja lokalnih izbora, a kasnije i zbog neslaganja oko Kosova i Metohije."

Dačić je dodao da MUP ima odličnu saradnju sa svim američkim bezbednosnim strukturama, sa FBI, CIA i DEA, kao i sa engleskom agencijom SOKA, tako da je u proteklih godinu i po dana širom sveta zaplenjeno pet tona kokaina, na osnovu naših inforamacija.

Prema njegovim rečima , problem je što nemamo potpisane bilateralne sporazume sa zemljama Latinske Amerike i najavio da je to sledeći korak, a zatim i sa Južnom Afrikom, jer je to jedan od puteva, preko kojih ide kokain.

Na pitanje da li će na sledećem kongresu SPS-a, biti istaknuta slika Miloševića, Dačić, koji je i predsednik te partije, odgovorio da neće i da će na kongres doći samo sa programom.

"Lično mislim da ničija slika ne treba da bude na stranačkim okupljanjima, pošto SPS nije Miloševićeva, niti Dačićeva stranka", kazao je predsednik SPS-a.

Odgovarajući na pitanje da li je pokrenuta istraga oko privatizacije Luke Beograd i "Večernjih novosti", Dačić je rekao da se na zahtev tužioca prikupljaju obavešteanja o tim slučajevima.

On je podsetio da u vreme tih događaja nije bio ministar i da je tražio informacije o aktivnostima MUP-a, napominjući da policija nikada nije vodila istragu o slučaju "Novosti", ali o Luci Beograd jeste, na osnovu žalbe malih akcionara.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!