Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Slika

Na zasedanju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PACE) održanom prošle srede u raspravi u načelu se diskutovalo o predlogu Rezolucije o diskriminaciji na osnovu seksualne orijentacije i rodnog identiteta. Srbiju je u toj raspravi predstavljalo dvoje poslanika Evropske narodne partije, grupacije koja okuplja stranke desnog centra, Željko Ivanji iz G17 plus i Elvira Kovač iz Saveza vojvođanskih Mađara.

Na rezoluciju je stiglo 80 amandmana, tako da Zakonodavni odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope nije stigao da da svoje mišljenje i da možda glasa o njima. Amandmani su većinom stigli iz Rusije i uglavnom se odnose na pitanja morala i verska prava. O amandmanima će se raspravljati u aprilu.

Govori poslanika iz Srbije nisu prošli nezapaženo.

Elvira Kovač, SVM:

Uvaženi predsedniče, drage kolege, dame i gospodo, g. Gros, želela bih da kažem da je seksualna orijentacija je zaista temeljni deo identiteta svakog od nas i najintimniji aspekt našeg privatnog života ...

... Nastavak na sajtu GSA :)

Slika Slika
Korisnikov avatar
By ns.happy
meni ovo sve zvuci predobro... prvo ovo, onda transseksualac (i guess) u v.bratu.. veliki izgledi i za prajd ove godine...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Odlicni govori, vaistinu.
Nego, meni malo bocka oci ono srbijanski u naslovu. Mislim da je korektnije politicari iz Srbije.
Korisnikov avatar
By 2kune
još da dobiju i na izborima... barem 10% već jednom... :kosa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!