Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by mytheIspada kao da je Hrvatska i prije 1990. bila neovisna, a ne u jugoslavenskoj federaciji. Štoviše, SR Hrvatska je pripadala razvijenijem (barem ekonomski) dijelu ex-Yu. Ima možda ovdje onih koji o tome puno više znaju. Poveći dio Hrvatske pripadao je gospodarski elitnom društvu ex-Yu, zajedno sa Slovenijom, Vojvodinom i Beogradom. Zašto je Slovenija uspjela sačuvati gotovo sve, a Hrvatska gotovo ništa?
Govoris o ekonomskoj situaciji etc...Da, teska je, isto tako je cinjenica da je od zadnjih 20 godina, 16 godina HDZ imao vlast, a SDP 4 godine. Tocno. Ali pogledajmo i druge stvari:
- u kojem je stanju bila hrvatska ekonomija maja 1990. , kada je HDZ preuzeo vlast. (Polu)propali socijalisticki giganti sa viskom radnika, nesposobni kadrovi koji su na ta mjesta dolazi po partijsko-nacionalnom kriteriju(sjeti se samo Bore Mikelica npr.)
...
Originally posted by mytheKoliko sam ja uspio pročitati, a to je više od onoga što si ti uspio shvatiti, xanax je govorio o Mikelićevim uspjesima osamdesetih godina a ne no njegovim "premijerskim" uspjesima.
kak lepo da slusamo pohvale na racun tog srbo-cetnika Mkelica koji se otvoreno stavio na stranu cetnika i jedno vreme bio i premijer one tzv. "RSK".
A njegovo poduzece jeste belezilo dobre rezultate, da, ali zato jer je najveci dio proizvodnje Gavrilovica po nacionalno-partijskom kljucu kupovala bivsa tzv. JNA kao i tadasnji SUP SRH pa onda nije ni tesko postici dobre rezultate.Da, mi ostali nismo jeli Gavrilovićeve paštete i zimsku kobasu i ostale mesne prerađevine jer nismo radili u SUPu
Originally posted by mythecitiracu Stripija ovde: Ajde matere ti, vidiš da ti ne ide. Pusti s milim Bogom i piši o onome što znaš." s dodatkom da ne znam shta mythe zna.....
- VelBoy says "seriously, dokle s mythe-om vishe?" - iz ovoga se jasno vidi vase razumevanje demokracije i drugacijeg misljenja, vi bi ste bili najsretniji kada bi se DIP na gay-serbia pretvorio u debatni club clanova i simpatizera SDU, LDP i Natase Kandici, gde bi se zabranila sva druga misljenja. Jel bi onda bili sretni gospodine?
Originally posted by 2kune"junak mythe na braniku poštenog hrvatstva". :orleanka:
i koja bi to tema uopće bila?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!