Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li su Boro i Ramiz bili gej?

definitivno
9
43%
verovatno
8
38%
ne verujem
3
14%
nema šanse
1
5%
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Nisu samo partizani voleli kitu. I mrski nam okupatori su se trtili ko zlotvori! :deda: Bas gledam dokumentarac Lothara Machtana koji je napisao i knjigu o tome kako je Hitler bio gay. Doduse jos ranije, kada sam citao knjigu Hitlerovog druga iz mladosti Augusta Kubičeka - vec mi je bio "sumnjiv". Pogotovo erotska scena gde se sklanjaju od kise u alpsku kolibu a onda se brisu i goli leze priljubljeni u senu - kao "Frisky Summer"! A to je samo jedna od zabeleski. Citava knjiga (sasvim nenamerno) upucuje na to. Sada Lothar donosi nove cinjenice o Hitlerovim gay avanturama.

http://www.guardian.co.uk/world/2001/oc ... .booksnews
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by _LuKa_

Nisu samo partizani voleli kitu. I mrski nam okupatori su se trtili ko zlotvori! :deda: Bas gledam dokumentarac Lothara Machtana koji je napisao i knjigu o tome kako je Hitler bio gay. Doduse jos ranije, kada sam citao knjigu Hitlerovog druga iz mladosti Augusta Kubičeka - vec mi je bio "sumnjiv". Pogotovo erotska scena gde se sklanjaju od kise u alpsku kolibu a onda se brisu i goli leze priljubljeni u senu - kao "Frisky Summer"! A to je samo jedna od zabeleski. Citava knjiga (sasvim nenamerno) upucuje na to. Sada Lothar donosi nove cinjenice o Hitlerovim gay avanturama.

http://www.guardian.co.uk/world/2001/oc ... .booksnews
Sve su to podmetanja, objede i laži... :odbij:
Hitleru se uopće nije dizao... Zato se toliko nadrkavao da je na kraju podigo ne samo vlastitu naciju nego i sve ostale i čitav svijetski rat... Ali svoj vlastiti kurac nikad nije... Pa se na kraju ubio... :nokti:
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Da, da - zanimljiva kontra-teza gospodinu Machtanu 2kune. A jel' se Aleksandru Makedonskom takodje nije diz'o kad je rasturio sav poznati svet i usput vodao lepusnog Hefestiona, a bili su sto reko' Palma - ujak i sestric?:cigareta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!