Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Vatikan - Papa Benedikt XVI-ti je napadnut tokom ponoćne mise, kada ga je po svemu sudeći poremećena žena oborila na zemlju na njegovom putu do oltara. Papa je ubrzo nastavio svoju putanju, a jedan od kardinal koji je takođe oboren je završio u bolnici.

U svetu ovog napada, Papa je zamolio sve ljude da odbace sebičnost i sitne nebitne probleme i okrenu se Bogu.

Papa nije povređen, samo je malo ugruvan - izjavio je potparol Vatikana. Na snimku koji je objavio italijanski RAI se vidi žena obučena u crveno (na radost) koja je posle incidenta pokušala da pobegne, ali su je telohranitelji pape sustigli. Video snimak je načinio svedok, na svega par metara od incidenta.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mene interesuje što se uvek kad se desi napad na neku znamenitu ličnost obavezno kaže da je napadač bio " po svemu sudeći poremećen " ?
Možda je žena bila samo verski ostrašćena i uzbuđena, pa je u tom stanju, ne mogavši da se uzdrži, skočila na papu.
:pop:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by *deni*

Mene interesuje što se uvek kad se desi napad na neku znamenitu ličnost obavezno kaže da je napadač bio " po svemu sudeći poremećen " ?
Možda je žena bila samo verski ostrašćena i uzbuđena, pa je u tom stanju, ne mogavši da se uzdrži, skočila na papu.
I mene to zanima :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa šta misliš, KiWi, što se to događa ?
Šta ti misliš ?
Korisnikov avatar
By blabla54380
ako se napadac etiketira kao normalan to ostavlja odredjeni prostor za mogucnost da zrtva nije normalna. mislim ko bi normalan na papu skocio.
Korisnikov avatar
By jukie
Kažu da je neki francuski kardinal Rodžer Neko-komplikovano-prezime takođe oboren u tom metežu i da mu je slomljena BUTNA KOST
By Simor

Možda zato što u hrišćanstvu baš i nije običaj da se erotsko-mistično sjedinjenje ostvaruje tako što kostolomački naskočiš na nekoga?

;)
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by jukie

Kažu da je neki francuski kardinal Rodžer Neko-komplikovano-prezime takođe oboren u tom metežu i da mu je slomljena BUTNA KOST
njima malo jaci vetar polomi rebra, isto kao i nasim akademicima, tj. clanovima SANU-a, kad se rukujes sa njima ne daj boze zagrlis to mora biti veoma suptilno.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Simor

Možda zato što u hrišćanstvu baš i nije običaj da se erotsko-mistično sjedinjenje ostvaruje tako što kostolomački naskočiš na nekoga?

;)
:drama: Koliko godina ziveh u zabludi...

Ontop: Imamo dve nedelje da pronadjemo mentalno ogranicenog dobrovoljca koji bi naskocio na Amfilohija.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by KiWi

I mene to zanima :)
I kako bas neko snimi taj dogadjaj, sa metra razdaljine... :vudu:
Mislim, mozda je vec snimao, pa je uhvatio i taj dogadjaj, ali... :zavera:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Dirrty

Što ga ne ubiše majku mu...
Steta sto nemamo fundamentalisticki nastrojenih rimokatolika na forumu, kao sto imamo pravoslavaca, pa da te 'izedu zbog ove izjave :krezavi:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Osteoporoza radi svoje i krte kosti nisu za naskakivanje, grljenje i rukovanje :lol:
By XanaX
It must've been his blood-red papal PRADA shoes...
By mythe
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by Dirrty

Što ga ne ubiše majku mu...
Steta sto nemamo fundamentalisticki nastrojenih rimokatolika na forumu, kao sto imamo pravoslavaca, pa da te 'izedu zbog ove izjave :krezavi:
ne mora covek biti "fundamentalisticki nastrojen rimokatolik" da bi nekoga osudio zbog takve izjave. Mislim, moze neko imati drugacije stavove nego Papa ali opet zeleti nekome smrt je odvratno i ruzno, izmedju ostalog i stvar kucnog odgoja(vaspitanja). Uzgred, drzava Srbija hapsi one koji zele smrt onoj Brankici Stankovic, pa zasto ne bi isti slucaj bio i sa onima koji zele smrt Papi Benedictu?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by mythe
Uzgred, drzava Srbija hapsi one koji zele smrt onoj Brankici Stankovic, pa zasto ne bi isti slucaj bio i sa onima koji zele smrt Papi Benedictu?
ja mislim da će država srbija učiniti sve da uhapsi one koji žele smrt papi benediktu.
dirty, najeb'o si.

:uapsitedrtija:
:protest:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:pucaodsmeha:

Ne, ja ne podržavam ni izvorno hrišćanstvo, a kamoli bilo koji izrod.
Niti sam pobornik bilo koje religije.

Mislio sam na smrt institucije prvenstveno, nevezano za ličnost.
Papa DickAddict je samo jedno zlo u nizu, potpuno nebitan.
Korisnikov avatar
By Vel boy
na Apeninskom poluostrvu uzbudljivo ovih dana.....
Originally posted by Wilhelmina

Ontop: Imamo dve nedelje da pronadjemo mentalno ogranicenog dobrovoljca koji bi naskocio na Amfilohija.
:smeh: :lol: I :love: you Wilhelmina!
Korisnikov avatar
By Vel boy
i ovo :lol: :pucaodsmeha:
Originally posted by Lepa Krepa
Uzgred, drzava Srbija hapsi one koji zele smrt onoj Brankici Stankovic, pa zasto ne bi isti slucaj bio i sa onima koji zele smrt Papi Benedictu?
ja mislim da će država srbija učiniti sve da uhapsi one koji žele smrt papi benediktu.
dirty, najeb'o si.

:uapsitedrtija:
:protest:
I :love: these two girls- LK & Wminu!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

you call them 'girls' ? ; ) lol
Impliciras li da su zene homoseksualne orijentacije manje zene u odnosu na zene heteroseksualne orijentacije?
Iako sam vec obecala da necu diskutovati sa osobama koje nemaju boljih argumenata od licnog napada, samo obznanjujem da su tvoji postovi prosledjeni administratoru, kao krsenje pravilnika.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ja sam bio pomislio da se mythe ishchudjava misleci za mene k'o da se heteroseksualno upucavam :lol: vama dvema pa sam mu ono rekao.
kad ono, on je izgleda stvarno mislio reci da gej zene nisu girls, nisu dovoljno zene, shta li.....
neka si ga prijavila!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!