Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Mars
Ne računamo blagu uznemirenost prisutnih oko jadnika koji je dobrovoljno davao krv francuskom narodu?

Ajde i sutra ova da prodje kako treba.
Nije baš bila blaga... Bilo je, s druge strane, teško iskomunicirati sa njim, jer je jedno vreme odbijao da mu se ukaže pomoć.
Korisnikov avatar
By Mars
Ma naravno da nije blaga. Ko bi mogao blago da reaguje na to.

Strašno.

Jel zbog žileta koji je imao nije moglo da mu se na silu pomogne?
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja i dalje ne znam sta se desilo:neznam:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa šta da radimo sad?

Oćeš sam da probaš da nađeš vest ili da ti ja to uradim?
Korisnikov avatar
By Herald
Slika

8 do 10 hiljada gradjana je javno iskazalo da je protiv nasilja. Bravo!

A u prvom redu su predstavnici? :D
Korisnikov avatar
By m..
ja bila jucer.

nego mi nije jasno kog kurca pocinje u 4. pa jbt brdo ljudi radi i do pola 7, neki i duze. juce sam pobegla s posla ranije, danas ne mogu, nego cu doci kad dodjem. mislim wtf. mogli su i u podne da naprave.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Adagio
A u prvom redu su predstavnici? :D
Ono iznad "S" il je Paki il se Ljilja Smajlović ošišala.

A ona mala glavica ko da glumi tačku na "I".

:smeh:

Elem, svaka čast.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
Jel zbog žileta koji je imao nije moglo da mu se na silu pomogne?
Pa ne smeš na silu da pomažeš ljudima, posle te tuže. Nisi gledao Boston Legal?
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam. Ali znam na šta misliš. Ali mi nije jasno kakve to ima veze.
Korisnikov avatar
By Gej strejt alijansa
Građani u šetnji protiv nasilja (VIDEO)

Slika

Učesnici skupa protiv nasilja u centru Beograda zatražili su od državnih organa odlučnu akciju protiv narastajućeg nasilja u društvu. U proglasu, koji je pročitan na platou ispred Filozofskog fakulteta, pred početak šetnje, zatraženi su brzo hapšenje, efikasno suđenje i maksimalne kazne za sve počinioce krivičnih dela kojima se ugrožava pravo na život, telesni integritet, ostvarene slobode i jednakost ljudi.

Od policije i tužilaštva se zahteva i da pretnje građanima i kazne koje se izriču zbog toga tretiraju ozbiljno, kako bi se preventivno delovalo na eventualne počinioce, navodi se u Proglasu organizatora - Koalicije mladih protiv nasilja, koji je pročitala Andrea Premate.

"Svako ko poštuje Ustav i zakon, mora biti u mogućnosti da koristi garantovana prava i iskaže svoj stav. Sloboda mirnog okupljanja je jedno od osnovih prava, bez kojih se ne može zamisliti demokratsko društvo i ona ne sme biti ograničavana zbog pretnje nasiljem", rečeno je u Proglasu.

Prethodno je Lazar Pavlović ispred Koalicije mladih protiv nasilja pročitao imena svih koji su u proteklom periodu ubijeni ili teško pretučeni u Srbiji samo zato što su bili drugačiji po političkom, verskom ili nacionalnom opredeljenju ili seksualnoj orijentaciji.

"Bris Taton, navijač - ubijen jer je navijao za drugi klub. Pozivi na linč učesnika i učesnica Povorke ponosa i više desetina na ulicama teško pretučenih ljudi jer je pretpostavljeno da nisu heteroseksualni. Dušan Jovanović, dečak - ubijen jer je Rom. Ubačen suzavac u gej klub u kojem je tada bilo 300 ljudi. Živorad Šišković, bokserski trener - ubijen u pokušaju da od nasilnika zaštiti kineskog državljanina. Dragan Maksimović, glumac - ubijen jer je pretpostavljeno da je Rom. Koliko još ubijenih ili pretučenih ima za koje ne znamo, a koji su govorili drugim jezikom, voleli koga su želeli, izgledali drugačije, bili različiti na bilo koji način?"

...

Opširnije o šetnji, video zapis i fotogaleriju pogledajte na sajtu GSA.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!