Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Da pokušam ponovo:
Originally posted by mythe
valjda ce da izdrzi, ne treba bas danas da umre, dok je Jacques Barou u Beogradu :(
Mogu i u boji, ako hoćeš.
Korisnikov avatar
By jukie
Pa ko zna da li je to od jutros, možda je tako već nekoliko dana pa će danas da umre pa da ga taj barou odnese kući na sahranu
By mythe
pa vidi, zalosno je to sto se desilo i krivci za napad treba da budu najstrozije kaznjeni, to pre svega.
No, ne mozemo se vratiti u predjasnje strane, ne mozemo vratiti vreme u nazad, nazalost! Dalje, o svemu ovome se mnogo pise u francuske novine, no nakon proteka nekog vremena, vest se seli na zadnje strane, negde u dno strane pa polako nestaje jer nove vesti brzo zamenjuju stare. Za PR Srbije bi bila uzas da on umre, a poseban bi uzas bio da umre danas (ili ovih dana) dok je vest jos sveza i to jos danas dok je Barou u Beogradu. Valjda je sada jasnije, ja sam na fakultetu ucio i PR pa se razumem u te stvari.
By mythe
Originally posted by jukie
Pa ko zna da li je to od jutros, možda je tako već nekoliko dana pa će danas da umre pa da ga taj barou odnese kući na sahranu
krajem prosle sedmice se bilo pogorsalo, pa su ga reanimacijom malo "podigli" i tijekom wikenda su mu stanje ocenjivali kao "stabilno" ali je od jutros ponovno kriticno i kako kazu u vestima "preduzimaju se sve neophodne mere ukljucujuci i reanimaciju pacijenta".
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
pa vidi, zalosno je to sto se desilo i krivci za napad treba da budu najstrozije kaznjeni, to pre svega.
No, ne mozemo se vratiti u predjasnje strane, ne mozemo vratiti vreme u nazad, nazalost! Dalje, o svemu ovome se mnogo pise u francuske novine, no nakon proteka nekog vremena, vest se seli na zadnje strane, negde u dno strane pa polako nestaje jer nove vesti brzo zamenjuju stare. Za PR Srbije bi bila uzas da on umre, a poseban bi uzas bio da umre danas (ili ovih dana) dok je vest jos sveza i to jos danas dok je Barou u Beogradu. Valjda je sada jasnije, ja sam na fakultetu ucio i PR pa se razumem u te stvari.
A što ne kaza odmah da je reč o PR-u... :radosnice:
Korisnikov avatar
By HARP
ja sam na fakultetu ucio i PR pa se razumem u te stvari.
:lol:

p.s. Ovo je ona faza kada se smejem od muke ili ludila, jblg.
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Dzelajza Rouz
valjda ce da izdrzi, ne treba bas danas da umre, dok je Jacques Barou u Beogradu :(
Da li ovde zaista piše ono što mi se čini?

Jesam jutros udarila glavom u ormarić u kupatilu, kad sam se onesvestila i ceo dan buncam od temperature, ali čini mi se da ovo nije halucinacija.

:zid:
My reaction exactly. Ali mislim da PR još ne kapira u čemu je problem u gornjoj rečenici...
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Dzelajza Rouz
Da pokušam ponovo:
Mogu i u boji, ako hoćeš.
:lol:

ma sta s' neuriras, pusti jogurtliju
Korisnikov avatar
By HARP
Srbija kasni malo sa tim PR-om jedno 300 god. Sitnica :lol:
Korisnikov avatar
By smaug
Blic nezvanicno javlja da je povredjeni francuski navijac umro.
Korisnikov avatar
By Mars
Taton Bris

Drugi ne javljaju još...

Javili. 10am.

Čekam predsednika da navuče jednu od svojih omiljenijih grimasa i čujem ga šta će sada država UČINITI SVE...na ovu temu.
Korisnikov avatar
By Mars
Oh, eto nas opet na prvim stranama sajtova, u prvim minuttima vesti.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by RACABG
KAKO ME JE SRAMOTA
pazi i mene je sramota s humanog aspekta. ali nije me sramota kao drzavljanina srbije pred svetom.
By mythe
Originally posted by Mars
Taton Bris

Drugi ne javljaju još...

Javili. 10am.

Čekam predsednika da navuče jednu od svojih omiljenijih grimasa i čujem ga šta će sada država UČINITI SVE...na ovu temu.
Predsednik to ne mora da kaze, jer je drzava ucinila sve sto se moglo nakon tog tragicnog dogadjaja, uhapsila je pocinioce ostaje jos da nezavisno sudstvo obavi svoje i iste osudi na maksimalne kazne!
By RACABG
Originally posted by Sprinter
Originally posted by RACABG
KAKO ME JE SRAMOTA
pazi i mene je sramota s humanog aspekta. ali nije me sramota kao drzavljanina srbije pred svetom.
pazi situaciju za mesec dana bi trebao da idem u francusku , kako da sa ponosom gledam nekoga ko ce mi reci ti si iz one zemlje gde su ubili od batina naseg drzavljanina.

sta mogu, sem da pocrvenim, gledam u pod i kazem izvinite .
Korisnikov avatar
By blabla54380
raco u svim drzavama se ovakve stvari desavaju. koliko je samo u spaniji stranih turista izginulo, jer drzava nije sposobna da se obracuna sa teroristickim grupacijama. u francuskoj se prebijaju ljudi na ulici, isto i u britaniji o americi da ne pricam. mi smo kao zemlja naspram njih jedno selo pa se kod nas u medijima zna i kad neko prdne na javnom mestu. tako da nema potrebe da se stidis u tom kontekstu jer ne ides u zemlju blagostanja drustvenog uredjenja. isto tako ti koji ti pridju sa takvom optuzbom nisu nista bolji od ovih nasih koji svakom hravatu prilaze kao ustasi
By mythe
Originally posted by Sprinter
raco u svim drzavama se ovakve stvari desavaju. koliko je samo u spaniji stranih turista izginulo, jer drzava nije sposobna da se obracuna sa teroristickim grupacijama. u francuskoj se prebijaju ljudi na ulici, isto i u britaniji o americi da ne pricam. mi smo kao zemlja naspram njih jedno selo pa se kod nas u medijima zna i kad neko prdne na javnom mestu. tako da nema potrebe da se stidis u tom kontekstu jer ne ides u zemlju blagostanja drustvenog uredjenja. isto tako ti koji ti pridju sa takvom optuzbom nisu nista bolji od ovih nasih koji svakom hravatu prilaze kao ustasi
potpisujem
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Mars
Oh, eto nas opet na prvim stranama sajtova, u prvim minuttima vesti.

:( :( :(

:sigh:
By жњ
treba da najebu oni koji su to skrivili, svi koji su deo tog mehanizma... navijacke i desnicarske grupe te stranke koje podrzavaju njihovo delovanje, fudbalski klubovi, "porodicni setaci - huskaci", amfilohije & co, utrnulo pravosudje, itd...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!