Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Vec su objavljeni preliminarni rezultati - Angela Merkel ostaje na vlasti.

Slika

Interesantno, FDP (liberali) su osvojili oko 15%, sto oni smatraju velikim uspehom, a njihov lider Guido Westerwelle je deklarisani gay.

U Srbiji, da li je to moguce? Hm, sumnjam...
By mythe
super, cestitke Angeli Merkel :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by kal zakath
I bit če ministar vanjskih poslova.
:klap:

Pa, ja nekako Nemacku oduvek dozivljavam kao najgay zemlju posle Holandije :zastava:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Rei
Piraten 1.9 :B

Nije Švedska ali ima nade.
Korisnikov avatar
By Srklet
guido je jedan od najvecih ljigavaca njemacke politike. er kotzt mich total an. :barf:
By Hans
Na, mal sehen am Ende..
Korisnikov avatar
By Mars
Ja...u petak, pun entuzijazma, pitao jednog Nemca za mišljenje o predstojećim izborima u domovini, a on mi sledećih desetak minuta oduševljeno pričao o raznobojnim kompletima koje ima Angela Merkel...Kako ga oduševljava što je valjda to sve isti kroj samo u drugoj boji...ako sam dobro shvatio.

:hypno:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Mars
Ja...u petak, pun entuzijazma, pitao jednog Nemca za mišljenje o predstojećim izborima u domovini, a on mi sledećih desetak minuta oduševljeno pričao o raznobojnim kompletima koje ima Angela Merkel...Kako ga oduševljava što je valjda to sve isti kroj samo u drugoj boji...ako sam dobro shvatio.

:hypno:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Eto, sta je presudno u zadovoljnog Nemca... :giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
Da ti ne pominjem da se uopšte nije traumirao što će da propusti glasanje.

Al se setih sad, kad si pomenuo da je zadovoljan. I nije baš, rekao mi je i to JER je uvek snimaju GORE, pa ne može da vidi kakve CIPELE nosi! I da li i tu drži neku tvrdu pravu liniju kao što je ostatak garderobe u pitanju.

Tu je već prošlo neko pristojno vreme da i ja nešto progovorim...i jedino što sam mogo da smislim je da sam primetio da se na samitima Sakrkozi i Medvedev otimaju da stanu pored nje za fotografisanje kako bi izgledali manje niski.

I to je bio naš razgovor o politici.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Moracu da obratim paznju na komplete Slavice Djukic Dejanovic, i njojzine joj cipele, pa ti saljem zapazanje i analizu - da imas sta i ti da dodas... :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ma ne cimaj se. Posle ovog šoka, sledeći put ću da se snadjem, improvizujem i izmišljam.

:)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
... Pricaj o Tadicevom donjem vesu... :roflmao:

Ustvari, nas "kancelar" je Mirche... :giggle: Tadic je ipak inspirativniji za takvu pricu. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!