Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by superfly
šta je smešno???

ja bih je zaista čekao i zgazio na licu mesta, u slučaju
da se ponovi isti ili sličan scenario kao sa početka priče.
Svi cemo te podrzati u tome!

Hoces da pitam Allkeya da te vodi?
By superfly
Originally posted by E. M. O.
Originally posted by superfly
šta je smešno???

ja bih je zaista čekao i zgazio na licu mesta, u slučaju
da se ponovi isti ili sličan scenario kao sa početka priče.
Svi cemo te podrzati u tome!

Hoces da pitam Allkeya da te vodi?
evo vatam prvi bus, javiću ti se kad stignem.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Sam ces?
Pa jesi lud bre?!
Sta ako i tebe napadne?
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Allkey
Taj protest je postao vašar nemorala i bezobrazluka.
Ako je ona karakteristični stanovnik ove države, onda me je sramota što živim ovde.
Što reče jedna od tih ortakinja, grad kao grad je super, ali ljudi... :bljak:
Ovaj grad je prirodno lep.
Samo to,nazalost.
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by Dina
Da nije to jedna zena sa duzom kosom? I mene je napala pre nekog vremena. Idem ja sa majkom i prolazi taj neki protest i ja pitam majku ko su ti. Kad ta koja je stajala tu blizu pocne da krici da ja ako sam Srpkinja i pravoslavka treba da znam ko je to, da je to skup za Karadzica bla bla... Ja kazem da nisam Srpkinja, ni pravoslavka (sto nije istina nego da je malo jos nerviram). Tu tek ona padne u histeriju, da ce neki oni sve takve proterati iz Srbije, ima Srbija da bude cista... Dodatni paradox je sto zena govori ijekavski, sto govori pretpostavljam da je i ona jednom dosla u tu Srbiju iz koje sad zeli da proteruje...

Ma neki slucaj... :lood:
Mršava je, recimo maks. 180cm visoka, ima tanku crvenu kosu.
By penez27
Originally posted by E. M. O.
Sam ces?
Pa jesi lud bre?!
Sta ako i tebe napadne?
pa izboshce je iglama za pletenje valjda :)
Korisnikov avatar
By Dina
Da nije to jedna zena sa duzom kosom? I mene je napala pre nekog vremena. Idem ja sa majkom i prolazi taj neki protest i ja pitam majku ko su ti. Kad ta koja je stajala tu blizu pocne da krici da ja ako sam Srpkinja i pravoslavka treba da znam ko je to, da je to skup za Karadzica bla bla... Ja kazem da nisam Srpkinja, ni pravoslavka (sto nije istina nego da je malo jos nerviram). Tu tek ona padne u histeriju, da ce neki oni sve takve proterati iz Srbije, ima Srbija da bude cista... Dodatni paradox je sto zena govori ijekavski, sto govori pretpostavljam da je i ona jednom dosla u tu Srbiju iz koje sad zeli da proteruje...

Jeste, to je ta ista zena. Sreca u nesreci da nema vise njih koji tako napadaju prolaznike...
By Hans
"
- Jesi ti došao ovde na protest?
-- Nisam.
- Onda uzmi i stavi te svoje američke slušalice na glavu...
-- Naravno.
- ... i idi kući da čuvaš svoj stan tamo. Pi*ka vam materina pederska, koliko vas ima. Sve vas treba pobiti redom... U šta ste pretvorili ovu državu...
-- :mute:
hipotetichki:
- Jesi ti došao ovde na protest?
- Jesam.
- Ako, ako...ti chuvash Srbiju i sve shto je srbsko.

Ovako bi recimo mogao da zvuči tvoj odgovor i sve bi bilo drugachije. Nebitno je to odakle si ti, bitno je da si deo tog kolektiva koji ima svoju ideologiju(?). Onog trenutka kad nisi deo kolektiva, padaju u vodu sve tvoje namere da doprinosiš ovom društvu, padaju u vodu tvoje besprekorne biografije, ocene, znanje..a zašto? Zato što nisi oni.Od svog neznanja i zatupljenosti više ni sami ne znaju kuda bi. Kad nisi deo kolektiva, onda su tvoje slušalice američke, da nisi imao slušalice, našla bi ta koja ne zna ništa o pravoslavlju a hoće da bude veći katolik od pape, sigurno i neki drugi način da te napadne...da ti doskoči. Ovo dalje ne bih komentarisao.
Onog trenutka kad nas proteraju iz Srbije, sve nas koji joj želimo zlo, nadam se da će biti srećni. A onda će se, kao prava braća, kao pravi Srbi , klati međusobno, kao što uvek i rade kad ne biju drugačije od sebe. Meni je od toga muka.
By polarlicht4.1
Jeste, to je ta ista zena. Sreca u nesreci da nema vise njih koji tako napadaju prolaznike...
Hvala na opisu, od sada ima da zagledam raspored štrajkačkog kadra kad prolazim tuda. Već sam se par puta iznačudio kao nikad u životu šta ti ljudi tu rade ali posle ovih sablasnih priča počeću da se pazim. Pogotovo te tete. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Dodatni paradox je sto zena govori ijekavski, sto govori pretpostavljam da je i ona jednom dosla u tu Srbiju iz koje sad zeli da proteruje...

yep, tipichna karadzicevska prechanka. No, srecom, nisu svi prechani takvi, sam sam primer sve suprotnog od onakvih prechana. Koliko su Srbi podeljen narod (kao svaki drugi, inache) tim vishe su prechanski Srbi josh podeljeniji. I bolje je tako nego da negativni tj. karadzicevski tipovi prechana preovladjuju.
Korisnikov avatar
By .L O S T
a i sto bi se ti nervirao oko bolesnika, budale??!:wtf:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Palo mi je na pamet da skoknem do čika milicajca i da kažem da me je verbalno napala i izvređala na javnom mestu. :D

Jel postoji neki zakon koji reguliše to? Nešto tipa obaveze o pristojnosti, ne? :)
za pristojnost ne znam, ali za ovo:
Ja kazem da nisam Srpkinja, ni pravoslavka (sto nije istina nego da je malo jos nerviram). Tu tek ona padne u histeriju, da ce neki oni sve takve proterati iz Srbije, ima Srbija da bude cista...

bi moglo i trebalo da ju se prijavi. pa fino da ubaci koji dinar u državni budžet, ili malo da se skloni sa sunca i oladi crvenu glavicu. em će joj prijati za zdravlje, em će biti glavna u ekipi kad se vrati - dakle, svi profitiraju!
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Lepa Krepa
Palo mi je na pamet da skoknem do čika milicajca i da kažem da me je verbalno napala i izvređala na javnom mestu. :D

Jel postoji neki zakon koji reguliše to? Nešto tipa obaveze o pristojnosti, ne? :)
za pristojnost ne znam, ali za ovo:
Ja kazem da nisam Srpkinja, ni pravoslavka (sto nije istina nego da je malo jos nerviram). Tu tek ona padne u histeriju, da ce neki oni sve takve proterati iz Srbije, ima Srbija da bude cista...

bi moglo i trebalo da ju se prijavi. pa fino da ubaci koji dinar u državni budžet, ili malo da se skloni sa sunca i oladi crvenu glavicu. em će joj prijati za zdravlje, em će biti glavna u ekipi kad se vrati - dakle, svi profitiraju!
Ja mislim da bi ju se moglo, a pogotovo trebalo prijaviti i za ono (homomrzilachko vredjanje) i za ovo (nacionalistichko-shovinistichko vredjanje). Oba tipa vredjanja treba da zavredjuju jednako snazne i odluchne kazne!
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by жњ
Zar se "Radovanje" jos uvek praznuje? :kosa:
I ja sam u rebusu. Ama nisam videla nijedan protest u poslednjih ohoho. A i krezavih nesto manjka. E sad, ili se to odrzava u toku radnog vremena, ili sam ja postala poprilicno uspesna u izbegavanju mesta sa velikom koncentracijom dvocifreog IQ-a. (Vesti pratim sporadicno, jer se jako brzo prezasitim trashom te vrste).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!