Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Istražni sudija Opštinskog suda u Kragujevcu Biljana Stevanović odredila je juče pritvor za Gorana D. (29) i Sašu V. (29) iz Kragujevca zbog sumnje da su tokom leta ove godine ucenjivali svog poznanika homoseksualca. Oni će naredne dane provesti iza rešetaka kako ne bi uticali na svedoke.

Kako se navodi u krivičnoj prijavi policije, Goran D. i Saša V. ucenili su svog vršnjaka, preteći mu da će njegovoj porodici reći za njegove homoseksualne sklonosti ukoliko im ne da novac. On je zato u toku jula i avgusta ove godine u više navrata dao ukupno 100.000 dinara, a kada više nije imao novca, prijavio ih je policiji.

Kako saznajemo u sudu, jedan od dvojice uhapšenih Kragujevčana je do sada već bio osuđivan zbog raznih krivičnih dela, a oštećeni još nije dao izjavu pred sudom.

U Kragujevcu, kako su pokazala istraživanja „Global fonda“ i Ministarstva zdravlja, za proteklih godinu dana u dobrovoljnoj anketi 890 Kragujevčana izjasnilo se da ima seks sa muškarcem. Pretpostavlja se da je taj broj daleko veći jer mnogi od njih nisu smeli da se izjasne strahujući da se njihove sklonosti ne saznaju.

http://www.gsa.org.rs/cms-run/index.php ... &Itemid=61
Korisnikov avatar
By Egmont
Nadam se da će ubuduće ucenjeni odlaziti u policiju pre nego što se oproste sa 100.000 dinara.
Korisnikov avatar
By Burak
Trebao je odmah u policiju a ne tak posto su ga olaksali za 100 000.
By Hans
Slazhem se. Neophodno je praktikovati podizanje tuzbe odmah nakon shikaniranja ili napada, pa cemo videti kome se isplati da glumi facu.
Korisnikov avatar
By anche
eto ispade da je njihova alavost dobra stvar jer da su se na vreme zaustavili kesirali bi parice, vrsnjak bi jos uvek bio u klozetu i mirna backa. :roll:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Brate mili, 100.000 dinara....pa ja bi ih pre ubila nego im dala te pare..
Jebes ti to, radije bih rekla svima nego da me neki idoti ucenjuju....
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Egmont
Nadam se da će ubuduće ucenjeni odlaziti u policiju pre nego što se oproste sa 100.000 dinara.
...gde ga verovatno policija ne bi shvatila ozbiljno,i rekla nešto u stilu "Mi smo u nemogućnosti da preduzmemo bilo šta,dok je na nivou pretnje bla bla bla...Nego ,mali,mani se ti ćorave rabote,što ne nađaš neko žensko pa da vidiš kako ćeš da uživaš,nego tako da te bolesnog zajebavaju..."

:indijanac:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Egmont
A što mu sad to nisu rekli?
"Mi smo u nemogućnosti da preduzmemo bilo šta,dok je na nivou pretnje..."

Pismen? :hmm: :jazzva:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by deran

"Mi smo u nemogućnosti da preduzmemo bilo šta,dok je na nivou pretnje..."

Pismen? :hmm: :jazzva:
Hey, boy, when we meet, please remind me of who you are to slap you for this nonsense you wrote. Ok?

Now you wonder why, are you?

Well, because it's not the fuckin' POINT!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Cottonmouth
Koliko je inace 100.000 dinara? :glupan:
oko 1.300 ojra
Korisnikov avatar
By queeria
Originally posted by Paki
On je zato u toku jula i avgusta ove godine u više navrata dao ukupno 100.000 dinara.
Evo ideje za biznis.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Andjelika
Eto jedan razlog zbog cega je autovanje bitna stvar....
:up:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Samo, strahujem da ce ova dvojica kad izadju iz pritvora postati jos agresivniji i osvetoljubiviji...
:uplasen:
By Bombina
bas mrzim s ucenjivanjem i to nema smisla kad neko nema para
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Bombina
bas mrzim s ucenjivanjem i to nema smisla kad neko nema para
Pa baš zato su i ucenjivali, da dođu do para.
Hoće hleba bez motike ! :pljuje:
Korisnikov avatar
By schatzist
ja cju poceti da imam sex sa hetero curama i onda cju ih ucenjivati da mi daju kesh da ne bih rekao njihovim mamama da su hetero!!!!

:alikako:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Daliborka

By biotherm
Najbolje pre svakog odnosa da se potpise tzv. ugovor sa klauzulom da se ne moze ucenjivati... pa pravac kod notara, a posle uzivajte... :smeh:
Korisnikov avatar
By Dzi
Kragujevac -- Konferencija za novinare Gej strejt alijanse u Kragujevcu prekinuta je kada su nepoznate osobe razbile staklo na vratima prostorije u kojoj se skup održavao.

Na konferenciji je trebalo da bude saopšten izveštaj o stanju ljudskih prava homoseksualnih osoba u Srbiji. Boris Milićević iz Gej strejt alijanse kaže za B92 da nema povređenih, ali da ovakvi ispadi pokazuju da je homofobija veoma prisutna u Srbiji i da su njene posledice primetne.

"Nakon početka konferencije grupa huligana je kamenicama razbila staklo na ulaznim vratima Studentskog kulturnog centra u Kragujevcu gde je održavana konferencija. Policija je reagovala, mi nismo dobili nikakvo obaveštenje da li se zna ko su ti ljudi. Srećom nije bilo povređenih", kaže Milićević.

Policijska uprava u Kragujevcu potvrdila je da je "grupa od pet-šest osoba oko 18,20 sati polomila staklo na ulaznim vratima Studentsko kulturnog centra". Policija je saopštila da je izvršen uviđaj, da će preduzeti sve mere na identifikaciji izvršioca ovog incidenta, a potom i sve zakonom predviđene mere
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Paki
Istražni sudija Opštinskog suda u Kragujevcu Biljana Stevanović odredila je juče pritvor za Gorana D. (29) i Sašu V. (29) iz Kragujevca zbog sumnje da su tokom leta ove godine ucenjivali svog poznanika homoseksualca. Oni će naredne dane provesti iza rešetaka kako ne bi uticali na svedoke.

Kako se navodi u krivičnoj prijavi policije, Goran D. i Saša V. ucenili su svog vršnjaka, preteći mu da će njegovoj porodici reći za njegove homoseksualne sklonosti ukoliko im ne da novac. On je zato u toku jula i avgusta ove godine u više navrata dao ukupno 100.000 dinara, a kada više nije imao novca, prijavio ih je policiji.

Kako saznajemo u sudu, jedan od dvojice uhapšenih Kragujevčana je do sada već bio osuđivan zbog raznih krivičnih dela, a oštećeni još nije dao izjavu pred sudom.

U Kragujevcu, kako su pokazala istraživanja „Global fonda“ i Ministarstva zdravlja, za proteklih godinu dana u dobrovoljnoj anketi 890 Kragujevčana izjasnilo se da ima seks sa muškarcem. Pretpostavlja se da je taj broj daleko veći jer mnogi od njih nisu smeli da se izjasne strahujući da se njihove sklonosti ne saznaju.

http://www.gsa.org.rs/cms-run/index.php ... &Itemid=61
Lepo njih zatvoriti na jedno 5 godina zbog nanetog duševnog bola, pretnji, iznude i kojekakvih gluposti a žrtvu kazniti jedno godinu dana uslovne slobode što je pristala na iznudu i zbog njegove lične gluposti!
Korisnikov avatar
By Creative
Ovakvih slučajeva ima u BG na lopate. Naslušao sam se ovakvih priča zaista puno. Ono što je nekako najbizarnije i najtužnije, najviše stradaju pripadnici 'trećeg doba'.
Koliko je samo grama mozga potrebno za jednu takvu akciju. Namamiti jednog starijeg Homosa a potom ga saterati u ćošak.

Jedan moj poznanik je skoro pa završio na Psihijatriji. Njega su navodno 'legitimisali'. Uzeli su mu ličnu kartu pod izgovorom da su iz Policije.
Nakon toga, njegov život se pretvorio u pakao. Manje više što im je jednom, takođe, odneo lovu...ali što su stvari bivale sve strašnije i strašnije iz dana u dan. Čovek ima 55 godina i pri tom je nesrećno oženjen.
Jedan drugi je takođe naseo na istu foru. S tim što je on bio skoro pa izgažen, jer eto, jbg, penzioner je pa nije imao ništa od para kod sebe. Da mu pojedini koji su se razbežali nisu vratili, čovek bi ...ko zna... Fleke i modrice su prošle, ali da li i frustracije. Čovek ima 63 godine.

Autovanje sa ovim nema nikakve veze. Barabe (mahom cigani i izbeglice) koje patroliraju beogradskim okupljalištima ne haju mnogo za Autovane ili Skrivene. Krvnici su krajnje bedno pikirali svoju ciljnu grupu. One naše najstarije. Ima li išta tužnije ?

I stvarno ako ništa drugo, ovaj (i njemu slični) slučaj bi morao da malo više odjekne. Da se bar nešto mrdne, da se negde bar vidi pomeraj, da se mamlazima bar malo zamagli pogled.

Uh...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!