Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Полиција убила отмичара породице

ДА, оправдавам
10
83%
НЕ, не оправдавам
2
17%
Korisnikov avatar
By jukie
sorry sleepingsun, to ide po difoltu, ko o čemu baba o palačinkama...
Originally posted by Vel boy
Potpuno opravdavam policiju ovde.
mada, mozda se moze upotrebiti neka totalno nenadjebiva narkoza, koja iste sekunde deluje, pa da odmah obori razbojnika, umesto metka. kontam kada ispaljuju one injekcije-metke agresivnim slonovima, lavovima, tigrovima, vukovima..... valjda mogu i razbojnicima u ljudskom obliku. no, krucijalno pitanje bi bilo koliko su skupe te injekcije i kako urgentno deluju-trebalo bi da deluju bukvalno momentalno, pogotovo vishe njih u istom trenutku na istu metu.
Koliko sam ja shvatio, agresivni slonovi, lavovi, tigrovi, vukovi dobijaju obični metak, kao i čike
pogotovo ako je resocijalizacija nemoguća, kao u ovom slučaju

Uspavljujuće sredstvo se daje životinjama koje hoćeš da uspavaš da bi ih izmerio, promenio im odašiljač/bateriju na odašiljaču, proverio im krvnu sliku, zube, izvršio potrebne operacije... dakle relativno ljubazne životinje za koje ne želiš da postanu agresivne...

nekidan su pokazali geparda kome su morali da dodaju još jednu dozu, a i za neku slonicu/nosoroginju su rekli da joj prva doza nije bila dovoljna pa su morali da joj daju drugu, i to zato jer je bila opuštena pa joj krv nije brzo jurila po telu. U svakom slučaju i oni kojima ubrizgavaju smrtonosnu injekciju umiru minutima, ni to ne deluje tako brzo
By mythe
hmmm...ako je zaista bilo kao sto stoji u saopstenju policije, onda mogu reci da su imali pravo jer zaista drugog resenja nije bilo.

Ali mene trenutno zanima nesto drugo glede efikasnosti policije, naime danas istice dvodnevni policijski pritvot Ljubisi Tosicu, od policije osumnjicenom da je ubio Radicu Lukic, zenu sudije za prekrsaje u Knjazevcu. Koliko smo do sada mogli cuti, trenutno nema ni jednog dokaza protiv njega (osim navodno nekog eventualnog motiva - neke kazne od 1000 dinara), cekaju de rezultati DNK analize, a nadam se da policija bude uradila svoj posao profesionalno i uz maksimalno postovanje procedure i ljudskih prava privedenog lica, dakle bez ispitivanja u "Ilija i Djura Cvorovic stilu" pa da nakon toga jos Ivica Dacic ponosno izjavi na konferenciji za stampu "sve je priznao, da je placen, da je organizovan, da je pripremao velike akcije..." :shmi:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by jukie
U svakom slučaju i oni kojima ubrizgavaju smrtonosnu injekciju umiru minutima, ni to ne deluje tako brzo
tu je edukativna poenta shto se tiche one dileme. znachi, nema dovoljno munjevito brze paralizujuce injekcije, stoga metak je bio jedina opcija. eto. :D
Korisnikov avatar
By Myto
DESPOTOVAC - Slava Mitić (43) iz Stenjevca kod Despotovca, koga je ubila policija nakon što je u nedelju kao taoce držao Slavišu Joksimovića (47), njegovu suprugu Suzanu (38) i ćerku Sonju (15) u njihovoj kući u Grabovici, nameravao je da zbog neuzvraćene ljubavi ubije Sanelu Joksimović (19), a zatim presudi sebi.

Članovi porodice Joksimović koji su preživeli veliku traumu, posle pomoći ukazane u bolnici u Ćupriji smešteni su kod rođaka. Za sada još nije poznato da li je u pištolju kojim im je Mitić pretio bilo metaka. Oružje, za čije posedovanje Mitić nije imao dozvolu, poslato je na veštačenje.

- Mislim da je Slava bio drogiran i pijan. S njim se sudimo već pet meseci jer je napao Sanelu. „Zovi je da ubijem nju pa ću sebe, ako je ne pozoveš sigurno ću te ubiti, meni život više ništa ne znači”, rekao je Slaviši - priča Jovanka Joksimović, Sanelina baba, koja je u praznu kuću došla u podne.
Starica se priseća da je Mitić u nedelju došao u 11 sati, a u kući su bile njena snaja Suzana i unuka Sonja. Navaljivao je na vrata i pretio, tražio je Slavišu i Sanelu.
- Suzana je rekla da je Slaviša u susednom Orašju, Slava je otišao tamo, pa je ona pozvala policiju. Vratio se sa Slavišom i mojim unukom Senadom, koji je pobegao prema šumi. Za to vreme Suzana se sakrila sa ćerkicom na tavan. Mislim da moj sin nije znao da li ih je ovaj ubio ili poštedeo. Pet sati je Slava držao Slaviši pištolj na čelu i tražio da pozove Sanelu - priča Jovanka.
Sanelu je u podne dovezla policija iz Petrovca i sve vreme se nalazila na oko 500 metara od kuće, gde Mitić nije mogao da je vidi. Bila je unezverena. Jovanka Joksimović tvrdi da Sanela nije imala emotivnu vezu sa Mitićem već da je on bio zaljubljen u nju.
- On je proganjao a skoro je isto godište kao njen otac. Ako su ga ubili, porodicu bi nam zatro - priča starica.

http://www.blic.rs/hronika.php?id=86004
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Naše je društvo zdravo koliko i njegov najbolesniji pojedinac... Samo je zdravo društvo, društvo napretka, a da bi društvo napredovalo moramo ga lečiti svim sredstvima!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!