Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ана Ивановић, Јелена Јанковић и КЛИНТОН !

ДА
8
35%
НЕ
15
65%
Korisnikov avatar
By KiWi
Pre će biti da se on fotografisao sa njima, a ne one sa njim.

NATO je bombardovao Srbiju, ne US.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Da nije bilo te Amerike, ni NATO nas ne bi bombardovao. Iz tog razloga je USA, tada sa Bilom na čelu, sinonim za bombardovanje.

I pustite američki narod, ovde je reč o Bilu Klintonu, ne govorim ja o onim paćenicima što ni ne znaju kad im je glasanje ili ko im je predsednik, tj. o američkom narodu uopšte.

I ako su iz kurtoazije morale sa njim da se slikaju, nisu baš morale da razvuku kez od uva do uva.
I jedno je kosmopolitizam , opraštanje, zaboravljanje i tako to, a drugo neki prozapadnjački kompleksi koji vam nacionalni ponos pretvara u krpu za patos.Nije to uopšte neka nova pojava ovde. Kad bih samo znao šta imate od toga da pljujete sami na sebe?
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by stefan19

Kiborze, kada bi proputovao koliko su Ana i Jelena proputovale, i video civilizaciju; upoznao obrazovane ljude bez predrasuda i izasao iz tog zagushljivog primitivnog srpskog drushtva koje te davi, tek onda bi shvatio ono sto shvataju Ana, Jelena i vecina nas koji zivimo u demokratskim drustvima. Znas kako... I ja dok sam ziveo tamo slicno sam razmisljao kao ti, ali to je iz neznanja. Jednostavno nisam imao priliku da vidim drugacije i da uporedim. Sve mi je bilo normalno - i SRS na TV-u (jer su tu bili od kad sam rodjen), i Kursadzije, koje otvoreno promovisu diskriminaciju, kao i nebuloze o Americi, srpskom neprijatelju i td...
Ljudi na zapadu prosto ne mogu da razumeju da se stvari tipa Miladin Kovacevic, SPC mesanje u zakone, Korupcija i td dogadjaju. I bombardovali su nas sa razlogom. Milosevic je u to vreme izvsio etnicko ciscenje na Kosovu, ali se to uspesno zataskuje u Srbiji ne bi li se ocuvala ideja kako smo mi jadni a oni zveri sa 666 na chelu sto bi moj cale rekao...

Nema apsolutno nista lose u tome sto se slikala sa g-dinom Bill-om, ali ima loseg u tome sto skoro polovina gradjana Srbije glasa za radikale.

DODJITE SEBI, drogiraju vas tamo!!!

stvarno mi nije jasno kako ljudi dozvoljavaju sebi da govore ovakve stvari, i kako mogu da budu nesvesni toga koliko im iz njihovih lepih civilizovanih usta zaudara na hitlera dok to rade. mi civilizovani, vi primitivni, vi etnicko ciscenje - mi bombardovanje! da vas civilizujemo. neverovatno koliko "obrazovanim ljudima bez predrasuda" to deluje sasvim prirodno i ne zavredjuje cak ni dalje objasnjavanje. mada mozda je to to - ako "obrazovanje" znaci roditi se sa srebrnom kasikom u ustima i "proputovati i videti civilizovanog sveta" a 'bez predrasuda' znaci ne biti iz primitivne srbije.

SPC nam utice na zakon, imamo kursadzije na tv-u (ali i shot at love with tila tequila, jackass, trenutak istine ali i the moment of truth - valjda smo tolko civilizovani), SRS nam je na tv-u, mozda malo manje nego sto je bio klinton tokom afere levinski, malo manje od busha koji poziva patriote-roditelje da salju decu u irak, i malo manje od obame koji prica o ispunjenju sna njihovih djedova dok se klasne nejednakosti samo povecavaju. klinton prosirio dejstvo smrtne kazne, pravio vojne intervencije u iraku, afganistanu, somaliji, srbiji. nesto manje od polovine ljudi glasalo za radikale u srbiji, i nesto vise od polovine ljudi u americi je glasalo za klintona. kasnije isto tako za busha.

ne podrzavati imperijalisticke teznje jedne drzave ne znaci podrzavati nacionalizam svoje drzave - no mozda 'obrazovani ljudi bez predrasuda' u tom elegantno jednostavnom dvopartijskom sistemu i ne mogu da razmisljaju drugacije.

dakle, nema niceg loseg u tome da ne vidis nista lose u tome da se neko slika sa klintonom, ali ima neceg loseg u besramnom reprodukovanju fasisticke ideologije.
Korisnikov avatar
By unic0rn
:up:
Ima josh primera te divne demokratije, The Patriot Act, Digital Millenium Corporate Act,... mislim ne treba se uopste truditi..

To je kao da sad kazhemo, amerika je orgijala po celoj planeti, i zasluzila je 09/11 ...

Ili smo mi samo nadrogirani :lol: :adiktusha:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Kiborg

Hoće im se uzeti kao mrlja i to sa razlogom.
Što nisu mogle da ga iskuliraju?
Mogle su i da ga oteraju u PM, kao što je đubre i zaslužilo.
Nego jednostavno ih zabole klitoris, verovatno bi u dupe poljubile i Madlen Olbrajt da su joj se našle u blizini. Ova slika mi je ogavna do daske, one iskežene do poslednjeg kutnjaka sa njim na slici. Iskreno se nadam da je ovo neka fotomontaža.
A još da je u blizini bila Kurva del Ponte? Il nedajbože Sonja Biserko? A Nataša Kandić? :drama: Sve kurva do kurve izdajničke :mad:
By Ulix
'... neki prozapadnjački kompleksi koji vam nacionalni ponos pretvara u krpu za patos.
A nacionalni ponos inace ne predstavlja pokusaj prevazilazenja kompleksa sopstvene nize vrednosti sakrivajuci se iza "nacije"?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by *STATUS*
једни су сејали бомбе над нашом децом,
:up:
Iju! Pa kaće upoznamo tvoju decu? Ja mislio da se ona nalaze samo na pločicama.
Korisnikov avatar
By mmiki
Samo plus je za Srbiju sto su se njih dve slikale.

Ako ce neko silom, mi cemo milom. A ne mozemo silom i da hocemo iako smo dosta pretili i izazivali tom "nasom silom".

Kao sto je neko rekao, Klinton je tamo (bio) predstavnik Amerike. Pljunes li Klintona, pljunuo si Ameriku.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by unic0rn

To je kao da sad kazhemo, amerika je orgijala po celoj planeti, i zasluzila je 09/11 ...
Ja bih se mogao složiti sa ovim. Ali više vjerujem u onu da je napad bio isplaniran da bi se mogle nastavit daljnje američke akcije po Afganistanu i Iraku.
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Stripi

Ja bih se mogao složiti sa ovim. Ali više vjerujem u onu da je napad bio isplaniran da bi se mogle nastavit daljnje američke akcije po Afganistanu i Iraku.
gluposti do bola, obozavam ove teoreticare zavere, njima nikad nije dosadno:astral2:
Korisnikov avatar
By Stripi
pa dobro, neka budem teoretičar. Niti ti možeš dokazati da sam ja u krivu, niti ja mogu dokazati da si ti u krivu. Sve je stvar vjerovanja.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Ulix
'... neki prozapadnjački kompleksi koji vam nacionalni ponos pretvara u krpu za patos.
A nacionalni ponos inace ne predstavlja pokusaj prevazilazenja kompleksa sopstvene nize vrednosti sakrivajuci se iza "nacije"?
Ne predstavlja.
:ne_zanima_me_u_kom_eseju_si_pročitao_tu_glupost:
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Originally posted by Ulix
Ne predstavlja.
:ne_zanima_me_u_kom_eseju_si_pročitao_tu_glupost:

najverovatnije u eseju

kako se sakriti u nacionalno-kolektivno da bi se manje videlo da volim da ga primam duboko

:milkacanic:
By Hans
Zahvaljujući pojedincima ovde na forumu, meni je kristalno jasno zašto gay populacija nikada neće ostvariti bilo šta za sebe u ovoj zemlji. I treba da nas leše!!!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Misliš na one konformiste kojima se baš sviđa što su nas bombardovali i da to ima neke veze sa gay pravima?

Meni stvarno fasciniraju neke bajkovite asocijacije, nije mi ama baš nikako jasno kako neko povezuje bombardovanje, klintona, anu i jelenu, sa borbom za gay prava i to da li ga neko prima u du*e ili ne.
Stvarno fascinantno.
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Misliš na one konformiste kojima se baš sviđa što su nas bombardovali i da to ima neke veze sa gay pravima?

Meni stvarno fasciniraju neke bajkovite asocijacije, nije mi ama baš nikako jasno kako neko povezuje bombardovanje, klintona, anu i jelenu, sa borbom za gay prava i to da li ga neko prima u du*e ili ne.
Stvarno fascinantno.

Najfascinantnije je pod nacionalnim ponosom podrazumenati
potpuno negiranje sopstvene (nacionalne) krivice, posmatranje svih događanja u kojima smo učestvovali sa perspektive žrtve, imati militantni otpor prema svakoj kritici uperenoj protiv nacije....

tako fascinantno a istovremeno tako bolno providno.

:rentgen:
Korisnikov avatar
By Stripi
meni je najbolje kako mi prikazuje ime ove teme u zaglavlju firefoxa (zbog ćirilice)

Slika
baš kako i dolikuje :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Kulturni Jelen

Najfascinantnije je pod nacionalnim ponosom podrazumenati
potpuno negiranje sopstvene (nacionalne) krivice, posmatranje svih događanja u kojima smo učestvovali sa perspektive žrtve, imati militantni otpor prema svakoj kritici uperenoj protiv nacije....

tako fascinantno a istovremeno tako bolno providno.

:rentgen:
Ništa manje nije bolno providno od prodavanja nekog kvazi-zapadnjaštva koje se ogleda u bespoštednom pljuvanju po sopstvenom narodu. A i to što si napisao/la nema blage veze sa životom i ne konstruiše nacionalni ponos. To je samo neko tvoje viđenje, ko što rekoh, nespojivo sa realnošću.
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen

Ništa manje nije bolno providno od prodavanja nekog kvazi-zapadnjaštva koje se ogleda u bespoštednom pljuvanju po sopstvenom narodu. A i to što si napisao/la nema blage veze sa životom i ne konstruiše nacionalni ponos. To je samo neko tvoje viđenje, ko što rekoh, nespojivo sa realnošću.
Slika
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by deran

I ja ne znam šta Vel glumi advokata Klintonu-ko je tu koga pritiskao-koga boli kurac za to...
Vel ce "glumiti/ne glumiti advokata" kome god hoce, ti necesh imati nikakvog uticaja u tome! :wink:
A, kada se neshto tvrdi s tvoje/vashe strane, onda treba da vas boli kurac da li je to shto tvrdish/te totalno bash tako i/ili da nije bilo i josh nekih faktora koji su uticali na to da se desi ono na shta se vajkash/te.

Bio je predsednik kad su nas bombardovali i kriv je.
Tuzi ga! To ti niko ne brani!
Samo je vishe patetichno ovo srpsko-desnicharsko vajkanje o urotama, nepravdama prema Srbima i Srbiji itd....
it got old, too old! To isto kazem i vec sam kazao i hrvatskim i boshnjachkim i albanskim itd... nacionalistima i shovinistima kada oni pochnu da baljezgaju o kojekakvim urotama (od "jevrejskih do pederskih i masonskih"....) protiv njihovih naroda, pa isto to kazem i isto takvim srpskim nacionalistima i shovinistima kojekakvim urotama opterecenim.

@unic0rn
one stvari koje si pripisao Clinton-u (kojeg ni ja ne idolizujem, samo ga ni ne mrzim opsesivno-kompulzivno) je radio bush.
@Kiborg
niko ovde ne pljuje po sopstvenoj naciji per se, vec se samo bori protiv te anti-Clinton opsesije koja i dalje drma mnogim Srbima.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Stripi

Napadi islamistichkih terorista su bili dozvoljeni tj. nisu bili namjerno sprijecheni od strane republikanaca i christian right-wing-a kako bi se mogli time sluziti da sljedeci dan scapegoate-uju gej ljude, feministice, liberale, anarhiste, ljevichare, imigrante.... (shto su republikanci i christian right-wing-ovci i uradili) te da bi se tim lazima, klevetama i paranojama posluzili da detruiraju ljudska i gradjanska prava po njima nepodobnih ljudi u Americi shto je bush i radio punih osam godina.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Vel boy

Napadi islamistichkih terorista su bili dozvoljeni tj. nisu bili namjerno sprijecheni od strane republikanaca i christian right-wing-a kako bi se mogli time sluziti da sljedeci dan scapegoate-uju gej ljude, feministice, liberale, anarhiste, ljevichare, imigrante.... (shto su republikanci i christian right-wing-ovci i uradili) te da bi se tim lazima, klevetama i paranojama posluzili da detruiraju ljudska i gradjanska prava po njima nepodobnih ljudi u Americi shto je bush i radio punih osam godina.
I ko je sad opterećen urotama? :lood:

modedit: uklonjeno vređanje
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Vel boy

I ko je sad opterećen urotama? :lood:
To nije opterecenost urotama! To su zakljuchci bazirani na svim chinjenicama i indicijama koje su republikanci i christian right-wing DALI! Dan-dva nakon teroristichkih napada, pat robertson, jerry falwell i bratija su bili na televizijama optuzujuci gej ljude, feministice, liberale, anarhiste, levichare, imigrante.... te americhke slobode koje su kao "doprinele labavosti bezbednosti" i ostale lazi. i umesto da je hvatao i konachno uhvatio bin laden-a, bush je svu njegovu energiju i vreme sprovodio mucheci i scapegoate-ujuci nevine ljude bilo americhke muslimane, gejeve, imigrante, liberale, levichare, anarhiste .... To je ono shto je on i njegovi republikanci radio/li.

Za razliku od toga, Clinton i Demokrate nikada nisu rekli ni delali kao da su svi Srbi chudovishta, ubice itd...., vec su nastojali uvek da prave razlike medju Srbima, shto i ja radim.

Ja opet ponavljam, ne odobravam ono bombardovanje Srbije (koje je srecom kratko trajalo- puno, puno krace nego shto su npr. karadzic-miloshevic-sheshelj vojske urbicidirale gradove po BiH!- i ne ponovilo se!), ali je jednostrano kriviti samo Clinton-a koji je vec onda, tj. tokom onog njegovog drugog predsednichkog mandata, nazalost, bio previshe popushtao republikancima npr. dole-u itd...- pa, shta vi u Srbiji mislite shta bi se sve izdeshavalo da je bio pobedio dole na onim izborima u Americi '96-e godine? Upravo dole i njegova zenetina su antisrbi, slizani s albanskom mafijom, desnichari, republikanci, homomrzitelji i heteroseksisti.

modedit: uklonjen off/vređanje
Korisnikov avatar
By deran
Šta mi u Srbiji mislimo je uklonjeno... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

A otkuda VI u Americi znate šta bi se sve izdešavalo...:evil:
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa zato shto je bob dole bio poznat po onome kako sam ga i opisao. I, pre mog useljenja u Ameriku znao sam ko i kakav je dole, bilo je potrebno samo malko pratiti medije.
By wilmott
Originally posted by .L O S T

dosta vise sa tom patetikom oko bombardovanja...zasluzili smo ga

da li je ikako moguce
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!