Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By voodoo
elem, podjoh vam ja za EU pre neki dan, i vratise me Hr carinici, vele da dalje necu moci...
dobio i neki papir da se zalim Hr ambasadi u Bg u roku od 15 dana, al to nema veze s vezom s obzirom na to da sam imao zabranu ulaska u Italiju od 2012. na 5 godina...sto je, jelte, trebalo vec da je proslo vreme... pitao sam jednog upucenog advokata on veli da je to administracija i da im to stoji u kompjuteru i da treba da se zalim i idem u nase Ministarstvo spoljnih poslova...
moje pitanju glasi , jer to ni advokat nije znao da mi kaze, koliko cu ja dugo cekati dok se taj prokleti cvor administracije ne otpetlja?! :puzzle: :puzzle: :puzzle:
Korisnikov avatar
By hippo...
Mene mnogo vise brine sto ti je uoste bio zabranjen ulaz u neku zemlju. :shocked:
A to drugo stvarno ne znam, trebalo je da mu tutnes neke pare pa da ti lepo kaze.
Korisnikov avatar
By voodoo
eh, blast from the past... Italija...2012. pijanstvo...lupanje po kolima i retrovizorima, jbg, omaklo se, ne pijem 7 god... : :deda:
Korisnikov avatar
By hippo...
Stra me voodoo :sigh:
Nemoguce da se od alkohola tako poludi.
Raspitaj se dobro ti oko tog ulaza u evropsku uniju mozda se promenili zakoni ko zna, pa se povecalo i nije vise 5god.
Korisnikov avatar
By voodoo
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818916#p2818916]hippo... napisao:[/url]Stra me voodoo :sigh:
Nemoguce da se od alkohola tako poludi.
Raspitaj se dobro ti oko tog ulaza u evropsku uniju mozda se promenili zakoni ko zna, pa se povecalo i nije vise 5god.
nema sta da te bude straaa, tada sam bio pjan i u teskoj psihozi, bez lekova, sad uredno pijem lekice, ko Bambi sam/iz mladjih dana/ :yes: :andjelak:
Korisnikov avatar
By voodoo
ima resenje, naravno, ko za sve, nego treba strpljenja, nekad cini mi se da bih mogao cekati celu vjecnost a nekad mi se cini da ne mogu se strpiti ni da kafa provri na sporetu :wundy: :hvala:
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Jedino sto mi pada na pamet je to da mozda postoji mogucnost, posto si naveo da si malo lupa po automobilima, neka zaostala kazna koju nisi platio nakon sto su poslali na tvoju adresu. Ne mora znaciti da je tocno, ali..
Korisnikov avatar
By voodoo
ma ne, imao sam prevodioca, samo nemam te papire od sudjenja tog, ne znam ni koja je prefektura ni u kom sam gradicu bio tada kad se to desilo, samo su mi izrekli zabranu i to je sve, nisam imao para, a pritvorili bi me u slucaju da je bilo potrebe, pobogu ko da sam ubio nekoga, granicu prelazi i kurta i murta sto bi narod rekao a ja se zaputio do jednog manastira u Hrvatkoj da posetim na par dana, i vratili me, malo me oraspolozilo sto je policajka na hrvatskoj strani bila jako ljubazna i sto je dala sve od sebe da se to resi, pa je cak i Zagreb zvala gde su joj rekli da me ne pustaju...
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Steta, ali virujen da postoji odjel u policiji kojemu se mozes obratiti i koji zna slicne slucajeve. To da nisi pokusao podmititi je odlicno. Sve je pod nadznornim kamerama , ti bi na jos 5 godina, a osoblje bi dobilo otkaz. Skockas ti to sigirna san.
Korisnikov avatar
By voodoo
okurazila si me, hvala ti, mada sam tvrdoglav, i nasao sam vec advokata bude li zatrebao da poceramo stvar do Brisela :zvezdice: :harmonika:
Korisnikov avatar
By voodoo
'zir bila i prasici te pojeli!' sto rekla moja baka Kosa, to je kompliment, tako, ona, inace, pomalo gruba, je izrazavala zahvalnost, to je nesto u fazonu 'ziv bio' samo to ona po njenom skovala... :bisou:
By zemun1998
drzi se terapije! pij samo sokove

ont:nadam se da ce doci sve na svoje mesto, angazuj prijatelje u HR, ako imas, dati pomognu, srecno!
Korisnikov avatar
By voodoo
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818964#p2818964]zemun1998 napisao:[/url]drzi se terapije! pij samo sokove

ont:nadam se da ce doci sve na svoje mesto, angazuj prijatelje u HR, ako imas, dati pomognu, srecno!
ma ne brigaj, navikao sam se na vodu i minakvu... i drzi me mesto, kad bih jedno pivo popio/ono u fazonu- kada Erik pojede bananu desava se neverovatna promena!/ samo bih voleo da ZAPALIM i da isetam i odem daleko samo da hodam i putujem svuda...eh, to moji znaju, znaju za jadac, tako da me drze na vodi :pivce: :durenje: :whatever:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!