Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By voodoo
mislite li da ima sudbine, i da su nam mape i putevi vec ucrtani, ili postoji izbor, ili je i taj izbor u napred predodredjen?
ps. da ponovim pod utiskom Matrix-a, jos uvekXD
Korisnikov avatar
By hippo...
Ma kakva sudbina, ne verujem u to. Sve je samo slucajnost a mi zelimo da bude sudbina jer imamo prirodnu potrebu da verujemo u nesto i da se vezemo za nesto jer nam je potrebna neka sigurnost makar i lazna. I tako zelimo da verujemo da je sve vec predodredjeno i da mi tu ne mozemo nista i osecamo se ususkano u osecaj neodgovornosti sto je po mom misljenju cista glupost. :zongler:
Korisnikov avatar
By De Vil
Uvek smo na nekom putu i uvek se krećemo u nekom pravcu. Takođe uvek potoji i izbor, ostati na ovom putu ili malo prošetati drugim putanjama. Ali ono na šta većina misli kada kaže "sudbina" je cilj, destinacija. Nešto poželjno ili nepoželjno.
Ja mislim da sudbina predstavlja nešto od čega se ne može pobeći a to je sam put ka tim ciljevima za koje smo individualno odgovorni.

I naravno, smrt. :spliff:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!