Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By zemun1998
video sam na dosta foruma da ima ove teme, ovde nikako nisam moga da nađem.

tako da šta vi više volite stan ili kuću?

meni više odgovara stan, jer je lakši za održavanje :)

i zato sto se nebi osecao suvise usamljenim, jer ipak ima ljudi oko mene, a imam svoju privatnost i samocu

u kuci bi se nekako osecao suvise uplaseno, usamljeno i tuzno (ako bi ziveo sam, s obzirom u kakvoj sam trenutnoj situaciji)
Korisnikov avatar
By Markiza
I jedno i drugo ima svojih prednosti i mana, pa kome šta odgovara. Stan jeste lakši za održavanje ali moraš da se orijentišeš ka savetu stanara, ili kako se to već zove,
Evo, konkretno, imamo problem sa elektr, ulaznim vratima, stavljena je nova brava ali dešava se da ne može da se otključa preko interfona. I ako neko nema ključ onda ovaj iz stana mora da bukvalno siđe do ulaznih vrata i ključem otključa. I sad, neko to otključa da budu otvorena (normalno kad ne radi kako treba) ALI imamo u zgradi jednog sudiju i jednog tužioca, i jednom od njih stalno neko piša pred vratima stana. I naravno oni zaključavaju vrata ulazna iako nam to svima stvara problem.
Nemam pojma što ne pregledaju kamere, postoje dve na ulazu, da vide ko ulazi. I zašto ne poprave tu bravu jer pobogu plaćamo 1200 din mesečno za zgradu.

I gomila drugih stvari.
Korisnikov avatar
By tajfun983
Glasam za stan, s tim da sam vecinu zivota proveo u kuci. Kod stana mi je prilicno vazno da ima lijep i funkcionalan balkon.
By zemun1998
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818241#p2818241]Markiza napisao:[/url]I jedno i drugo ima svojih prednosti i mana, pa kome šta odgovara. Stan jeste lakši za održavanje ali moraš da se orijentišeš ka savetu stanara, ili kako se to već zove,
Evo, konkretno, imamo problem sa elektr, ulaznim vratima, stavljena je nova brava ali dešava se da ne može da se otključa preko interfona. I ako neko nema ključ onda ovaj iz stana mora da bukvalno siđe do ulaznih vrata i ključem otključa. I sad, neko to otključa da budu otvorena (normalno kad ne radi kako treba) ALI imamo u zgradi jednog sudiju i jednog tužioca, i jednom od njih stalno neko piša pred vratima stana. I naravno oni zaključavaju vrata ulazna iako nam to svima stvara problem.
Nemam pojma što ne pregledaju kamere, postoje dve na ulazu, da vide ko ulazi. I zašto ne poprave tu bravu jer pobogu plaćamo 1200 din mesečno za zgradu.

I gomila drugih stvari.
ali zajednicka mana stana i kuce, ako si gej, nikad ne znas da li su komsije homofobi (mislim na nase prostore)
Korisnikov avatar
By Torry
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818252#p2818252]zemun1998 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818241#p2818241]Markiza napisao:[/url]I jedno i drugo ima svojih prednosti i mana, pa kome šta odgovara. Stan jeste lakši za održavanje ali moraš da se orijentišeš ka savetu stanara, ili kako se to već zove,

I gomila drugih stvari.
ali zajednicka mana stana i kuce, ako si gej, nikad ne znas da li su komsije homofobi (mislim na nase prostore)

To je uvek svuda problem, nevezano da li si u stanu ili u kuci.

Ako mislite da, sto zivite u kuci, I da ste "koliko toliko" izolovani od komsija, itekako bulje, itekako vide sve I snimaju. Tako da, mrka kapa :)
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818255#p2818255]Torry napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818252#p2818252]zemun1998 napisao:[/url]

I gomila drugih stvari.

Ako mislite da, sto zivite u kuci, I da ste "koliko toliko" izolovani od komsija, itekako bulje, itekako vide sve I snimaju. Tako da, mrka kapa :)
I itekako se interesuju (komsije) ko si, odakle si, ko tu sve zivi, ko je kome sta, zivela sam malo vise u kuci nego u stanu ali imam iskustva glede oba slucaja...nedavno mi je jedan stariji komsija (koji je control freak u celoj zgradi, o svemu se brine mada mu to nije posao, u penziji je pa mu dosadno) sa seretskim osmehom natuknuo, "Oprostite, da se ne naljutite, ovo je samo sala, ali mnogo vam je bolje da vodite ljubav a ne psa." Izvodim psa i cesto se srecemo. Da li mu otkinuti glavu ili ignorisati??
Korisnikov avatar
By Markiza
Možda je sebe video kao kandidata za vođenje umesto psa :bigsmile: Da ne paranoišem ali stvarno nikad se ne zna...inače ima dosta starijih u zgradi koji prosto ne znaju šta će od sebe...
By zemun1998
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818257#p2818257]Markiza napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818255#p2818255]Torry napisao:[/url]

I gomila drugih stvari.

I itekako se interesuju (komsije) ko si, odakle si, ko tu sve zivi, ko je kome sta, zivela sam malo vise u kuci nego u stanu ali imam iskustva glede oba slucaja...nedavno mi je jedan stariji komsija (koji je control freak u celoj zgradi, o svemu se brine mada mu to nije posao, u penziji je pa mu dosadno) sa seretskim osmehom natuknuo, "Oprostite, da se ne naljutite, ovo je samo sala, ali mnogo vam je bolje da vodite ljubav a ne psa." Izvodim psa i cesto se srecemo. Da li mu otkinuti glavu ili ignorisati??
samo nebi zeleo da znaju mnogo o meni, mislim ja zivim jos uvek kuci dok se ne autujem, posle se selim u stan, inace radije bi zeleo da me niko ne poznaje, sem jedne osobe barem da je lgbt friendly, ali ako nikog nema iz te branse, najbolje da budem sam, imam prijatelje, dovoljno mi je to :)
Korisnikov avatar
By hippo...
Decko ti treba da se iskuliras malo. Ja sam dve godine starija od tebe i razumem kako se osecas. Osecala sam se tako ali ne pre dve god nego mozda u osnovnoj skoli. Uvek ces da nailazis na ljude koji imaju nesto protiv lgbt populacije. Zar je resenje da se preselis negde i da nemas kontakt ni sa kim jer se plasis sta ce reci. Cak i da bude takoo apsolutno verujem da svaka gej osoba koliko se god trudila da sakrije to i da glumi strejt ludilo za komsije, bude provaljena. Mislim da suvise brines i da si previse kivan na sve i svakog. Mani te stvari i skoncentrisi se na sebe ali u smislu da se ostvaris na nekom polju. Ako si 98 imas jos dve godine faksa ako nisi krenuo ranije. Trudi se da to ne zaseres, nadji hobi, serije i filmove koji te smiruju. Mislim mogla bih sa tobom da pricam dva dana bez prestanka pa bolje da se zaustavim sad :molise:

Inace, volela bih vise u kuci da zivim zauvek zbog dvorista i psa koji ne podnosi zatvoren prostor.
By zemun1998
^ radim na tome da se ostvarim na polju, moracu da joggingujem posto patim od poremecaja ishrane. bio ja bi opusten da zivim u drugoj zemlju, nebi samo zeleo da me neko od komsiluka verbalno ili cak fizicki zlostavlja zbog tog sto jesam, posto smo mu cudo od naroda, jer nemam poverenje u nasu policiju, o tome se radi
Korisnikov avatar
By emo_haos_
za bogate - kuca
za nas obicni plebs - stagod
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!