Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By heksagon123
Well, let's just admire and adore her :-D...Ukratko, ContraPoints je you tube kanal koji vodi jedna dobro obrazovana trans žena i intelektualka. Videi nisu tipični, savršeni su i u njih je uloženo dosta truda što je sasvim očito. To je kao da gledate omiljenu seriju i nikada vam ne dosadi. Ima puno teatralnosti , ali se konstantno kroz cijelo vrijeme istovremeno bavi izuzetno ozbiljnim temama.( uglavnom)

...
Posjetite njen kanal i zavalite se u kauč uz topli kakao :-) or whatever
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pratim je već duže vreme, obožavam je. Ona i Lindsay Ellis kad izbace video (jedom u 2 meseca fazon) osećam se kao da mi je rođendan :lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
BTW, pokušavam da navučem društvo da odgledaju njen video o JBP, imali smo kolektivno fazu kad smo ga gotivili (pročitao sam i njegovu knjigu), a ona ga je baš kvalitetno debunkovala. Ali avaj :lol:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Da, meni je svakako pomogla da uvidim besmisao nekih vlastitih rigidnih stavova. Nevjerojatno je koliko dobro uspije artikulirati stvari. Svijet treba više ljudi poput nje.
Korisnikov avatar
By Pauceti
I'm a fan, dobre teme lepo artikulisane kroz likove koji zastupaju razlicite stavove. Takvim pristupom je prosirila publiku dajuci istovremeno pro i con argumente. Prica upravo o tome u klipu sa likom sa philosophy tuba.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817607#p2817607]Srklet napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817534#p2817534]ZlatnaPtica napisao:[/url]JBP, imali smo kolektivno fazu kad smo ga gotivili (pročitao sam i njegovu knjigu)
:pokazuje:
Ok je knjižica zapravo, mada ume da se raspline, na par mesta i nalupeta (pogotovo neki momenti o arhetipovima, femininom haosu i maskulinom redu, jesus christ), ali generalno dobra self-help knjiga.
Korisnikov avatar
By heksagon123
^Sljedeći tjedan ću pogledati njega i Žižeka u diskusiji ...
Ima još dobrih jutjubera pored ContraPoints. Jedan od njih je npr. Benjamin a Boyce. Također veliki intelektualac koji umije saslušati čovjeka bez da napada ili da iznosi svoje stavove čak i kada se ne slaže s osobom s kojom radi intervju. Zaista fantastična ličnost. Dao je priliku raznim profilima ljudi da kažu svoje mišljenje. Inače, čovjek je po zanimanju pisac. Zadnji gost kojeg je imao - ne mogu mu se sjetiti imena, ali i on je također napisao knjigu" Who has known the heights"; predaje na fakultetu i ima jako interesantan pogled na svijet. Mogu se poistovjetiti donekle... Jedino što ne razumijem što on (Benjamin) dobiva od toga kada se bavi LGBT temama npr. a ne vjerujem da ga Ilija od tih tema tangira na osobnoj razini. Krasno je što na jednom kanalu pokazuje ljude sa raznim stavovima i iskustvima; profesijama ali pitam se zašto to radi. Djeluje mi kao da ga žarko zanima. Stalno vodi bilješke tokom razgovora s ljudima. Mislim, je li to velika žeđ da razumije neke stvari ili traži inspiracije za novi roman.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Pretvorit ću ovu temu naslova ContraPoints u temu u kojoj ja ili bilo tko drugi komentira neki video- ne nužno sa kanala ContraPoints, ali može i to.
Naslov mi savršeno pristaje za ovo što sam odlučila. Zaista nema smisla da otvaram bezveze neke teme, iako se ovdje osjećam kao da pišem u neki dnevnik a ne forum ( nema veze).

Arielle Scarcella mi je prva na tapeti. Poznata lezz yt "zvijezda". Ukenjala se podosta unazad godinu dana jer stalno kopka po trans temama umjesto da se drži lezz tema. Ima potrebu napraviti tisuću videa o tome kako je lezba i kako nije transfobično to što neće spavati s trans ženama koje nemaju vaginu ili uopće sa trans ženama. Mislim, koji k* i tko ju sili na išta. Naravno da lezbe vole vaginu, pederi penis i bit ćeš s onim tko ti se svidi. Ako ti nisu privlačne trans osobe prije ili poslije operacija to je skroz okej. Šta sad, čemu tisuću videa ako ne zbog para. Namjerno izaziva histeriju radi ničega... Ali, nije to ono što me uzrujalo kod nje. Uzrujao me ovaj njen video s naslovom : "Here's why "trans" people regret transitioning". To je zapravo njen reaction video koji je radila s jednim trans dječakom na cure iz Pique resilience projecta- to su cure koje su detranzicionirale a nekada se izjašnjavale kao trans. Neke od njih su bile par mjeseci na testosterona, a neke uopće nisu bile... Ono što mene nervira je količina neinformiranosti kojom Arielle barata kada govori o detrans ljudima. Istu tu količinu neznanja ima i njen prijatelj. Njen prijatelj - trans dječak ne može uopće prihvatiti činjenicu da su to žene iako zaista tako i izgledaju. Par mjeseci hormona ne mijenja ništa drastično, ništa nepopravljivo lol, zatim se u jednom momentu počne prema njima ponašati kao da se radi o " glupim straight curicama koje su to uradile jer je to jako moderno" - na što sam ja ostala :O wtf. Opće je poznato da su ljudi koji se uopće odluče na tranziciju uglavnom lezbe ili gej prije toga, čak su i te cure i same rekle da su lezbe. Zbog toga se to uglavnom i dešava- jer ljudi ne mogu prihvatiti da su lezbe kada je to kao nešto prljavo prikazano u svijetu itd. Bolje biti muškarac koji voli žene, nego žena koja voli žene- jako jednostavno rečeno, ali nadam se da shvaćate poantu. Zatim i Arielle I njen prijatelj - trans dječak u jednom momentu tvrde da detrans osobe imaju jadan život jer sigurno cijeli život kasnije imaju obrnutu disforiju :giggle: :giggle: ... Od svih ljudi koji su javno detrans na yt-u njih 99% ne proživljava obrnutu disforiju. Ne funkcionira to tako blagi Bože. Ljudi su uglavnom ok sa sobom, ali u jednom momentu shvate da ne trebaju uzimati hormone ili taj identitet da bi bili sretni. Nije da sada pate ono zbog dubljeg glasa ( i to se da vježbom manipulirati kako hoćeš- malo dublje ili malo višlje bez problema) ili takvih banalnosti jer su uglavnom o tome sanjali godinama pa zašto bi sada patili zbog toga lol. A sada šlag na tortu - Arielle u jednom momentu proprdi na usta kako 2/4 detrans cure iz tog projekta uopće ne liče u facu na žensko te da bi možda trebale napraviti operacije na faci :giggle: :giggle: :testerica: .... Da biste shvatili zašto me uznemirio taj komentar,morate znati da te detrans cure izgledaju zaista ženstvenije i od same Arielle. Duga kosa, nježne crte lica ( pobogu pa samo su par mjeseci bile na T-u) a ostale dvije imaju kratku kosu - ali one nisu ni bile na T-u nikada. Jel vi shvaćate koliko je ta glupa Arielle opsjednuta izgledom ( i sama je isfrustrirana zbog svoga) i pojmom roda bez nekog posebnog razloga ( osim možda zarade na tim videima) da je sa svojih 30 godina u stanju reći curama od 18 da operiraju facu jer izgledaju malo muško po njenom kriteriju. Koliki konj moraš biti za to. To je kao da butch ženi ili fem tipu kažeš da operiraju facu- ono wtf, a u isto vrijeme se zalažeš za neku raznolikost, prava i bla bla.Upravo ona dakle nameće ideju da žena mora biti to i to, a muško to i to.Kreten od žene... Dolje u komentarima su je napale i njene lezbe koje ju prate tvrdeći ono što svi mi zdravorazumski vidimo- te cure liče na cure i ženstvene su. Nisu ni butch ono sad nešto. Čak su joj pisale da joj ni taj trans dječak kojeg je dovela kao sukomentatora ne liči na muško zapravo - što je fucking istina ,ali naravno bez namjere da nikoga uvrijedimo. Ali ono, kad je bal ,nek je bal. Pa mislim, ne možeš napraviti reaction video na jedva punoljetne osobe totalno neupućena u materiju i još pucati takve sulude komentare. Zaista mi se zgadila, a i taj trans dječak mora shvatiti da ima glas kao da je neka žena pušila cigarete 20 godina svaki dan , ali osim toga izgleda jako žensko u glavi i tijelu i nije ok da zbog svojih nesigurnosti koje vjerujem ima vrijeđa mlade žene koje su prihvatile sebe kao žene/ lezbe/ bi osobe i to je za svaku pohvalu! Toliko.
Mislim da neću u skorije vrijeme komentirati
jer ovoliko ne nasekirati ne može valjda više ništa. :andjelak: tnx ako iko čita ovo uopće. ( Oprostite na gramatici- pisala sam ovo žurno).
Korisnikov avatar
By Zvonki
Cekaj,ti si se iznervirala sto je neka tamo NN ososba koja ima you tube kanal tako nesto komentarisala o nekim tmao lezbama, a pri tome obe strane ne znaju ko si i sta si,i napisala si toliko post o tome?....Neko bas ima puno vremena,kao prvo misljenje je kao dupe i svako ga ima,kao drugo ako se tebi ne svidja to misljenje ne mora da ti se svidja,ta trans osoba pravi takve stvari jer you tube je postao odlicna platforma za stvaranje drame ona to zna i namerno to radi,jer ona od toga zradjuje,pazi zaradjuje da se sere tako nesto,to ide ovako neko to vidi prosledi nekome drugom jao vidi sta je rekla pa taj nekom trecem,njoj raste broj pregleda tog videa lova kaplje a vi se nervirate jer boze moj neko izneo na you tube svoje misljenje koje se meni ne svidja i te zbog toga je pogresno OMG!!! Elem vi se nervirate zbog toga,ona dobija lovu,a vi gubite zivce...Ja da sam na njenom mesto zahvaliuo bih se Orvelu za 1984
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817832#p2817832]Zvonki napisao:[/url]Cekaj,ti si se iznervirala sto je neka tamo NN ososba koja ima you tube kanal tako nesto komentarisala o nekim tmao lezbama, a pri tome obe strane ne znaju ko si i sta si,i napisala si toliko post o tome?....Neko bas ima puno vremena,kao prvo misljenje je kao dupe i svako ga ima,kao drugo ako se tebi ne svidja to misljenje ne mora da ti se svidja,ta trans osoba pravi takve stvari jer you tube je postao odlicna platforma za stvaranje drame ona to zna i namerno to radi,jer ona od toga zradjuje,pazi zaradjuje da se sere tako nesto,to ide ovako neko to vidi prosledi nekome drugom jao vidi sta je rekla pa taj nekom trecem,njoj raste broj pregleda tog videa lova kaplje a vi se nervirate jer boze moj neko izneo na you tube svoje misljenje koje se meni ne svidja i te zbog toga je pogresno OMG!!! Elem vi se nervirate zbog toga,ona dobija lovu,a vi gubite zivce...Ja da sam na njenom mesto zahvaliuo bih se Orvelu za 1984
Apsolutno se slažem s time da zarađuje novac, ali smatram i da nije ok s njene strane kao osobe koja toliko dugo već zarađuje novac na LGBT temama serendati o stvarima koje su POTENCIJALNO OPASNE. Općenito nije ok iznositi netočnosti kao činjenice, pogotovo ako nisi struka koja se time bavi ili pak nisi nikada iskusio takvo što pa da možeš govoriti u svoje ime.Ja sam to barem proživjela i zato me takvo što pogodi, iako bih i ja voljela da ostanem hladnokrvna na takve gluposti... :obesen:
Korisnikov avatar
By heksagon123
A jebote, postoji navodno neki mutavi Onision kanal s nekim jadnim likom nadimka Onision koji nit je peder, nit je bi ( let's not pretend bitch) ali radi stalno videe o gay ljudima i naravno trans u zadnje vrijeme jer se od toga da sada puno zaraditi. Pretpostavljam da zabrinjeni roditelji/ rodbina i prijatelji guglaju kao i ljudi koji misle da su to i tako nakupi se po sto Ilijada pregleda... Poanta je zašto ta budaletina priča o stvarima koje ga se ne tiču tj. zašto mu se to ne zabrani. Također iznosi netočne informacije hvala Bogu.
Ima ženicu koja je do nedavno bila slatka i Mila i izrodila je troje djece tom papku. Pazi sad, ženskica je za sebe nedavno izjavila da je trans što je ovoga dotičnoga pizdicu totalno izbacilo iz takta da radi zapravo transfobne videe tvrdeći da je prijatelj trans ljudi lol. Pičkastalno to radi.Radi jedno, a tvrdi da je drugo. Mislim zaista da mu je žena istraumatizirana jer s takvom osobom ( poremećeni sociopat) dijeli životni prostor I guess. Ne vjerujem da je zaista trans jer come on.
By zemun1998
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817894#p2817894]heksagon123 napisao:[/url]A jebote, postoji navodno neki mutavi Onision kanal s nekim jadnim likom nadimka Onision koji nit je peder, nit je bi ( let's not pretend bitch) ali radi stalno videe o gay ljudima i naravno trans u zadnje vrijeme jer se od toga da sada puno zaraditi. Pretpostavljam da zabrinjeni roditelji/ rodbina i prijatelji guglaju kao i ljudi koji misle da su to i tako nakupi se po sto Ilijada pregleda... Poanta je zašto ta budaletina priča o stvarima koje ga se ne tiču tj. zašto mu se to ne zabrani. Također iznosi netočne informacije hvala Bogu.
Ima ženicu koja je do nedavno bila slatka i Mila i izrodila je troje djece tom papku. Pazi sad, ženskica je za sebe nedavno izjavila da je trans što je ovoga dotičnoga pizdicu totalno izbacilo iz takta da radi zapravo transfobne videe tvrdeći da je prijatelj trans ljudi lol. Pičkastalno to radi.Radi jedno, a tvrdi da je drugo. Mislim zaista da mu je žena istraumatizirana jer s takvom osobom ( poremećeni sociopat) dijeli životni prostor I guess. Ne vjerujem da je zaista trans jer come on.
taj onision je iritantan kreten, vecito ulazi u drame, pogotovo sa trans osobama
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817895#p2817895]zemun1998 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817894#p2817894]heksagon123 napisao:[/url]A jebote, postoji navodno neki mutavi Onision kanal s nekim jadnim likom nadimka Onision koji nit je peder, nit je bi ( let's not pretend bitch) ali radi stalno videe o gay ljudima i naravno trans u zadnje vrijeme jer se od toga da sada puno zaraditi. Pretpostavljam da zabrinjeni roditelji/ rodbina i prijatelji guglaju kao i ljudi koji misle da su to i tako nakupi se po sto Ilijada pregleda... Poanta je zašto ta budaletina priča o stvarima koje ga se ne tiču tj. zašto mu se to ne zabrani. Također iznosi netočne informacije hvala Bogu.
taj onision je iritantan kreten, vecito ulazi u drame, pogotovo sa trans osobama

Ma bolestan tip. Pun neke pasivne agresije. Nedavno su ga optužili da tuče svoju ženu jer bukvalno u jednom snimku napravi nagli trzaj ruke pored nje i ona se sva pogrbi i zažmiri kao da će je udariti. Onako, očito je što se dešava. To je čovjek koji je priznao u kamere da je ubio skoro svog oca od batina. Znači, to je neki prijelaz iz sociopata u psihopata.

I kad je već bolestan ajde, ali nek shvati da je ok da ne razumije sve okolo sebe i da je ok da ne razumije gay ljude, žene ili trans ljude. Ok je ne shvaćati nešto što nisi i uvijek će postojati doza neshvaćanja ali tvrditi ja sve znam čak i bolje od njih, dođite da vas podučim jest apsolutno odraz ludila.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!