Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By heksagon123
Vidjela sam ovo neki dan na yt-u i zaintrigiralo me. Ne znam je li Matora na ovom forumu ali sada su javne osobe a svako ima pravo na svoje mišljenje a i vidjela sam da masa ljudi komentira. One su negdje jedan od prvih parova koji je otvorio vrata svoga doma... To je sve što znam o njima i da su bile u nekom šou čije ime ne znam... Fascinantno mi je jer ova plava cura izgleda kao starleta. Brine me da to sve nije priča za malu djecu sa ne tako happy endom. Mislite li da neko može biti toliko željan pažnje, ali mislim opet, bila bi to pažnja u negativnom smislu jer eto gay još uvijek nije okay svima a i vidi se po komentarima... Koji su vaši thoughts and opinions?
:ruzan:
Korisnikov avatar
By Torry
E kad Matora ima takvu ribu...
Korisnikov avatar
By heksagon123
Slika
odličnu ribu ima!! :D i ja joj zavidim, ma svi joj zavide...pa ova žena je san snova ljudi moji... Sad kakva je karakterno ko će ga znat.

Slika

Slika

brate mili, ja ću nju sanjat nakon ovih slika :D, šta nam radi joooooj....

mene ovakve žena može jedino u pm poslat a ne da bude samnom LOL
Korisnikov avatar
By *deni*
Mozes misliti kakva je karakterno.
By Sixto
Ti se nisi jebala jos od Tudjmanove sahrane izgleda...
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814742#p2814742]heksagon123 napisao:[/url]Vidjela sam ovo neki dan na yt-u i zaintrigiralo me. Ne znam je li Matora na ovom forumu ali sada su javne osobe a svako ima pravo na svoje mišljenje a i vidjela sam da masa ljudi komentira. One su negdje jedan od prvih parova koji je otvorio vrata svoga doma... To je sve što znam o njima i da su bile u nekom šou čije ime ne znam... Fascinantno mi je jer ova plava cura izgleda kao starleta. Brine me da to sve nije priča za malu djecu sa ne tako happy endom. Mislite li da neko može biti toliko željan pažnje, ali mislim opet, bila bi to pažnja u negativnom smislu jer eto gay još uvijek nije okay svima a i vidi se po komentarima... Koji su vaši thoughts and opinions?
:ruzan:
kako je sve to išlo,neće biti fejk- a i pre par dana sam video fotku premijerkine cure :srbin:

Slika
Korisnikov avatar
By elizevin
meni je iskreno uzasna
deluje vulgarno i jeftino
By zphibrid
Ne znam zašto su ljudi toliko opterećeni ljudima iz rijaliti programa i ostalim javnim ličnostima, pevačicama, starletama, niti ih poznajete, niti su vam rod, ništa.
Korisnikov avatar
By Torry
Ko je opterecen? Samo komentarisemo kako izgleda brutalno dobro, a malo sam i gvirnula u Zadrugu, nema losu dusu.
By zphibrid
Baš me briga, ne zanima me, otrgli su se kontroli mnogi, više se bavite njima nego svojim životima.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Kako je opaka. Pravi Baja.. sigurno je rekla ovom nadesno: dođi pičko da te bijem tu pred svojom djevojkom. Plakat ćeš :D :D
Tako treba, samo jakooo!!! Mralee :nunchake: ima da se brani čast svoje djevojke . Ovaj jaja htio joj možda curu preoteti, neće moći ove noći. KRVNA OSVETA! za to.Slika
By zphibrid
Ne mislim na tebe i ovu temu već inače na ljude koji su opterećeni.

Bio bih sa devojkom kao što je Matora.
Korisnikov avatar
By heksagon123
^ e brate gledaj tekmu u 17, drži fige da pobijedimo... Da budu svjetski prvaci sa Balkana!!!

P.S cure kao matora su gold star lesbians. To je rođeno da bude sa ženama. :).
By zphibrid
Navijam za Hrvatsku a u fudbal se ne razumem baš [emoji460]️

Matora je psihički više moj tip muškarca nego svi muškarci ovde.
Korisnikov avatar
By heksagon123
^ u jebote imam lika tebe, iz Srbije je...znači jučer na you tubu ga srela...jebali smo mater strejterima, još je lik rekao da bi ubio za svog dečka. Inače dečko nije promiskuitetan ni malo, monogaman solo i ima ne znam 22, 23 god.I kaže da ne izgleda femkasto ni malo- barem je to rekao tamo onim budalama u komentaru, a i djeluje kao da nije. Pošten tip. Evo kad ja kažem, vjeruj..paralelni univerzum mu je nick tamo..pa javi mu se što da ne, njegov si tip po ovome što sam čula. Iskren i monogaman dečko.Karakter poput Matore i mene :D skupa.
By zphibrid
Čitao sam skoro na yt komentare i bio je jedan sa tim nikom ali nisam siguran koji je klip, prijavio sam samo neke komentare kao govor mržnje.
By Sixto
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814778#p2814778]heksagon123 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814760#p2814760]Sixto napisao:[/url]Ti se nisi jebala jos od Tudjmanove sahrane izgleda...
Tada nisam mogla jebati lijepe žene jer još nisam niti začeta.
...
Ne viđaju se često ovakve žene da vole žene pa eto pasem oči.
Pa tako i zvucis, dakle nikad. Daj bre sestro konacno gurni prstic, daj se smirit jebote! :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!