Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
"Ako i ne postignete sreću, vi uvek pamtite da ste na dobrom putu, i potrudite se da sa njega ne skrenete. A što je najvažnije, izbegavajte laž, svaku laž, a naročito laž samoj sebi. Motrite na svoju laž i zagledajte se u nju svakog časa, svakog trenutka. A izbegavajte i gađenje - i prema drugima, i prema sebi: ono što vam se u vama čini gadno, čisti se već samim tim što ste to opazili u sebi. I strah izbegavajte, premda je strah samo posledica svake laži. Ne plašite se nikada svoje malodušnosti u postizanju ljubavi; čak se nemojte bojati ni svojih rđavih postupaka pri tom. Žalim što vam ne mogu kazati ništa utešnije, jer delotvorna ljubav, kad se uporedi sa sanjalačkom - stvar je surova i zastrašujuća. Ljubav sanjalačka čezne za brzim podvigom, koji se brzo zadovolji, i želi da je svi posmatraju. I zaista se ide dotle da neko čak i život žrtvuje, samo da stvar ne traje dugo, nego da se što brže svrši, kao na pozornici, i da svi gledaju i hvale. A ljubav delotvorna - to je posao i istrajnost, a za neke je ona čitava nauka. I unapred vam kažem, u trenutku kad sa užasom gledate da, kraj svih svojih napora, ne samo da se niste približili cilju, nego ste se čak od njega udaljili - u tom trenutku, to vam unapred velim, vi ćete najednom postići cilj..."

Dostojevski

Ovaj citat me uvek podseti koliko vrede čvsta volja, doslednost i nepopustljivost, pogotovo kad se samo naziru rezultati koji treba da nastupe nakon neizvesnog puta koji treba da nas vodi ka ostvarenju pažljivo skiciranih i značajnih ciljeva.

Ništa nije izvesno i ljudi koji drže do ideala su u mogućnosti da urade sve što mogu da bi do ostvarenja ciljeva došlo.
Ako ulog ispadne prevelik i ne ostvarimo šta smo hteli - OK, bar smo uradili sve što smo mogli da bismo imali rezultate.
Ako uspešno dođemo do konačnog odredišta - super!
Negde sam čuo da u kriznim situacijama možemo da se postavimo kao da na stanici čekamo autobus koji upravo dolazi, ali još nije stao da pokupi putnike. :lol:

Od kojih ideala ne odustajete ni po koju cenu?
Da li ste spremni da se tvrdoglavo i odlučno opirete čak i kad su prognoze loše i obeshrabrujuće?
Da li smatrate da samo jako udaljena meta može dovesti do pravog pogotka tako što će zahtevati da se usavršavate i prevazilazite sami sebe?
By Maximus_
Ideal mi je pre vrednosni kompas na putu, nego konkretan cilj i udaljena meta.

Ako ne postupam u skladu sa njime zalutam, a bitne i nebitne stvari se obrnu naglavacke.
By Summer_time
Ideali - podseca me na onu scenu iz filma Rane

Kada na kraju onaj klinac ode do branke katic. Kuca joj na vrata i izlazi branka, On joj gleda u splasnule grudi. I ona kaze "Pa nemam, prodala sam".

Imao sam, valjda mi nisu trebali

off: Volim Dostojevskog ali njegovi dnevnici su uzas. Taj citat podseca me na one njegove zapise iz podzemlja i te stvari.

I sta ako je poenta ideala da se dele. Koliko dugo mozes delite pre nego sto ti nista ne ostane.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ideal mi je da nemam ideale tako da sam odbacio to kao koncept koliko umem
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa verovatno oni koji se vise odnose na politiku i drustvo tj. spoljni svet, nego na unutrasnji, koji je komplikovan, ali sve se to preklapa.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ne odustajem od projektivne identifikacije sa projektilima koji treba identifikuju moju lokaciju. Jer ja to ne znam.
Korisnikov avatar
By gossip
Ideal bi trebalo da bude savrsenstvo,a savrsenstvo ne postoji,dakle nemam ideale.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Idealiste često zbunjuje razlika između "razumnih" ideala koji su potpuno usklađeni sa (manje ili više) sputavajućom svakodnevnicom i ideala koji sputavaju ograničenja da bi se najbolje stvari u životu razgranale i uvukle u rutinske poslove. :lol:
Korisnikov avatar
By voodoo
...kad zavrsim s terapijama,da se zaposlim,radim par meseci,skupim lovu za kartu i zapalim na Kubu)to me drzi vec godinama...najvise zbog klime,a i Kube)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!