Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Tokom života/odrastanja/usavršavanja nailazimo na lekcije koje moramo da savladamo i proces savladavanja tih lekcija je nekad otežan zbog raznih stvari (okolnosti u kojima smo se zatekli, nedostatak resursa, volje, istrajnosti ili motivacije, etc).

Koje neophodne lekcije ne uspevate da savladate do kraja zato što vas neka ograničenja drže na polaznoj tački?
Da li ste neke korisne lekcije prosto izbegli da naučite jer vas napor koji treba uložiti u učenje i savladavanje tih lekcija u startu demorališe?
Korisnikov avatar
By Macan86
tablicu množenja :kesa: (šalim se,al stvarno ne umem bez digitrona da pomnožim dva dvocifrena broja)

Ne znam koju još lekciju nisam naučio o životu,siguran sam da nisam,ali shvatiću kaoja mi je falila kada je budem naučio.
Čudan, šizofren odnos sa užom familijom. Čini mi se, nesavladiva lekcija, a svaki put redovno dobijam šamare od njih. Šta god kažem - pljas šamar, šta god uradim, šamar, i ništa nisam naučila iz toga. Ja sama redovno idem po te šamare. Kao da imam Stokholmski sindrom.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2795562#p2795562]Markiza napisao:[/url]Čudan, šizofren odnos sa užom familijom. Čini mi se, nesavladiva lekcija, a svaki put redovno dobijam šamare od njih. Šta god kažem - pljas šamar, šta god uradim, šamar, i ništa nisam naučila iz toga. Ja sama redovno idem po te šamare. Kao da imam Stokholmski sindrom.
+1
Ima ih toliko puno... Recimo da prihvatim neke svoje nedostatke i ucinim najbolje sto mogu sa onim sto imam, umesto da padam u depru zbog stvari koje nemam.

Ali nekada razmisljam da te "lekcije" koje nikako ne mogu da naucim mozda i nisu tako dobre lekcije i da zato odbijam da ih naucim. Kontam da sam dovljno racionalna osoba da ukoliko zaista uvidim vrednost odredjene lekcije cu je nauciti pasivno bez nekog ulozenog truda... or so it was till now.

Nekada mozda mislimo da bismo trebali biti ovakvi ili onakvi ali zapravo ne kopamo dovoljno duboko u sebe da vidimo zasto odbijamo biti takvi... mozda postoji vrlo dobar razlog zapravo. Stvari nisu uvek onakve kakvim se cine, retko zapravo
Korisnikov avatar
By Pauceti
pustiti da stvari idu svojim tokom
Korisnikov avatar
By stardust81
Srednja škola: izvodi i integrali :P
Jedina lekcija koju izgleda nikad neću naučiti je "poverenje".
Previše verujem ljudima. Prosto mi ne ide da odredim trenutak kada treba da prestanem da verujem. Jbg, moj kamen spoticanja.

Valjda ću uspeti to da savladam...
By Sixto
Matematika... ja jednostavno nikad to nisam sustinski znao, vec radio po nekom sablonu, sve na misice, sve na guzove... hvala bogu pobegoh od matematike vec u trecem srednje
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!