Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li vam se ikad desilo neko jako pozitivno, snažno i neponovljivo iskustvo koje nema puno veze sa prethodnim planiranjem a sve je ispalo odlično i izgleda kao da je u pitanju upliv mašinerije/FBI-a/NATO pakta/milog Boga/roditelja/profesora/vlasti?

Meni se takve stvari dešavaju svakodnevno zato što se izlažem životu i reskiram da bih profitirao!

Ako imate da ispričate nešto zabavno, zanimljivo i neverovatno - ispričajte! :snob:

Slika
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Povratak mog oca koji je mislio da neće biti načina da se ponovo vidimo i povežemo zbog nekih okolnosti koje stvarno nemaju veze ni sa kim i za koje niko nije kriv. I sam sam prijatno iznenađen njegovim elanom i istrajnošću jer znam kako bi bilo meni da sam na njegovom mestu. Jako tešto mi/mu je palo što smo bili odvojeni ali sad smo zajedno i to nas ispunjava srećom i pozitivnom energijom! :mag:

:mazi:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nedavna saradnja sa divnim ljudima koji rade u zdravstvu + zna se da mi je jedan dečko kojeg sam sretao tom prilikom jako lep. :)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ne bih da detaljišem.
Zdravstveni karton je privatna stvar. Mogu samo da pohvalim ljude koji korektno obavljaju posao i tako pomažu ljudima da funkcionišu u sistemu.
Slučajnosti ne postoje,jer sve što se dešava,dešava se sa razlogom,veruje u uzrok i posledicu...i ne mogu da verujem u neke više sile i da su one upetljale prste u moju tzv sudbinu jer niti sam upoznat sa tim višim silama niti sma ih video u akciji kako petljaju prste u moju sudbinu...auh
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Desava mi se tako da random stvari kliknu i skontam da je sve deo vece slike koja je ostvarena zbog niza slucajnosti
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!