Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Tema možda deluje obično i banalno, ali ne znam da li smo je imali.
Imali smo temu o najružnijim iskustvima, ne znam da li smo uopšte uspeli da se fokusiramo na lične uspehe koji ne uključuju gorčinu, trnovit put i ostale nepotrebne stvari.

Dakle, koji uspeh vam je najviše ispunio i obogatio svakodnevni život?
Da li se spremate za nove pobede i da li ste sigurni u pozitivan ishod?
Da li proslavljate uspehe i obeležavate važne datume koji vas ohrabruju?

Discuss!

Slika
By Sixto
Preseljenje iz provincije za Beograd!
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Čitanje Kišovih knjiga
Uživanje u Cvetinim pesmama
etc...
Dark Walker napisao:Dakle, koji uspeh vam je najviše ispunio i obogatio svakodnevni život?
Da li se spremate za nove pobede i da li ste sigurni u pozitivan ishod?
Da li proslavljate uspehe i obeležavate važne datume koji vas ohrabruju?
To sto sam napokon prestao da se plasim promene, prestao da stavljam druge ispred sebe i naucio da kazem ne a da ne osecam grizu savesti zbog toga.

Uvek verujem u pozitivan ishod, drzim se onoga da if things dont work out in the end, it just means it's not the end yet. Ne spremam se za nove pobede posto sam, ono, manje - vise u hronicnoj borbi, lol

Poslednji "uspeh" koji sam proslavio bilo je moje diplomiranje pre 11 godina. Inace nemam obicaj da proslavljam uspehe i da obelezavam vazne datume, prosto ne pridajem toliko znacaja tome.
Korisnikov avatar
By bothways
Pa ne znam, puno je sitnih pobeda... i sitnih poraza.
Ali recimo, izdvojio bih nešto što se desilo pre otprilike tačno 5 godina: završavanje faksa, preseljenje za Beograd i zapošljavanje -- i sve se to desilo u roku od 3 nedelje.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
E pa sad, malo sam neuračunljiv/a da bih izabrao/la samo jednu!
Ima ih koliko 'oćeš i sve štrče jer nema potrebe da ih sakrivam!
Sve uradih sam/a! :andjelak:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ima mnogo toga, a te najveće su uglavnom i najintimnije.

Jedna od njih je npr. to što sam uspeo - što sam, što uz pomoć ovog foruma i dragih ljudi - da se istrgnem iz mentaliteta svog okruženja i ideologije koja mi je bila nametnuta. Do circa 14-15. godine sam bio mega-pravoslavac, nacionalista, šovinista, seksista, homofob.... msm, u osnovnoj školi sam išao na miting radikala i fotkao se sa Tomislavom fucking Nikolićem - mislim da vam je sve jasno. :lol:
Korisnikov avatar
By elizevin
mislim to sto sam prestala da pusim posle 12 godina, bilo je to, ni ne znam vise, mozda pre cetiri godine
u tom periodu sam jako promenila svoj zivot i sebe samu, ceo taj period je jedna velika pobeda
poslednja - upisivanje doktorskih studija

edit: a, da, naucila sam da pravim ajvar, sto je itekako pobeda u mom tefteru ^^
Korisnikov avatar
By Dark Walker
To što sam bliske ljude naučio da žive kako dolikuje.
By Cind
Od stotinu kandidata iz Srbije, CG i BiH, samo nas je 17 prošlo interviju, na taj posao gledam kao na zeleno svjetlo za odlazak iz BiH, što mi je ujedno i najveća motivacija.
By Sixto
Sto sam uspeo da iscupam te moje neke repove koje imadoh ustinute u nekim vratima i nisam ih zbog tog mogao da zatvoriti. Iscupah repove, zatvorih ta vrata, zavrsih s nekim kontaktima i poceh da menjam tj formiram zivot po svojoj meri.

Tu bi dodao i selidba iz Srbije i sve sto to donosi. Mnogo vise slobodnih izbora u zivotu pravim bez sugestija i ograda sa strane.

Akademske i profesionalne uspehe ni ne racunam jer mi se to nekako podrazumeva ceo zivot. To jednostavno nije neki preterani dogadjaj kad sam u pitanju ja.
Korisnikov avatar
By gossip
Pre mnogo godina sestra mi se zabavljala sa jednim deckom skoro dve godine i sa njim konzumirala heroin.

Dva puta je umalo umrla od overdose-a,odbijala je lecenje,moji su izgubili svaku nadu,dok je ja nakon jako jako puno pregovaranja nisam uhvatio za ruku i odveo u drajzerovu....cista je od onda.

Sada je trudna,zdrava i u novoj i zdravijoj vezi.
By Kragi
To sto ne moram da molim nikoga ni za sta.
Odbacio neke negativne misli sto su mi se napunile u glavi (lazni prijatelji, propale pare u biznisu,...). Setao po snegu, po kisi, pokraj vode, po lepom vremenu, voznja bicikla. Posle nekih nedaca, pomoglo mi je da nastavim dalje. Vise ne srljam ko u 20-tim. Neko ce reci, to ide s godinama !
U nove pobede se ne spremam, nek one dodju po mene, dosta sam ja njih jurio !
Ne !
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!