Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Da, jeste bas new agey...

Hajd ako nekoga ovo zanima, da napise koji koment
Korisnikov avatar
By Blady
^Ma jok, nisam ni shvatila kao uvredu :lol: vec da te ne zanima i to je ok :)
Stvarno jeste new egey..
Korisnikov avatar
By Blady
Pa neka mi upadnu.
Mene bas zanima koga ovo zanima ;)
Al kanda nikog. Pf

Gde su sada svi oni sa tema o injekcijama itd..
Mene svakako zanima. Redovno pratim Krešimira Miška i njegovu emisiju.
Imao sam priliku da ga i lično upoznam.
Čovjek je genijalan, nevjerovatno harizmatičan i odlično radi svoj posao. A što je najbitnije vjeruje u ono što radi. :hail:

Gledao sam ove obe epizode i za 90% stvari o kojima se tu govori postoje dokazi svuda oko nas.
Kod današnjeg čovjeka nažalost postoji nekakva nametnuta klasifikacija pojava i stvari. A pod tom klasifikacijom mislim na biranje koje će stvari i pojave u društvu i prirodi uopšte da percipira svojim čulima. Iako je nešto tu, vidiš to, čuješ to, ali jednostavno ćeš da ga zanemariš zbog uticaja nekog drugog faktora kome je u interesu ta klasifikacija.
Radi, radi, kupuj, kupuj! Budi poslušni rob cijelog svog bijednog, kratkog života!
Svaka pojava koja ima i neznatnu tendenciju da naruši ova sveta pravila će biti klasifikovana kao nepoželjna i nepostojeća. I ne postoji oblast života, privredna grana i nauka koje nisu zloupotrebom uključene u ovu klasifikaciju o kojoj govorim. Totalno smo kontaminirani kao društvo.

Pao mi je na pamet jedan intervju sa osnivačem piratskog sajta Pirate Bay, koji sam nedavno pročitao, a tiče se direktno ovih stvari.
On tvrdi da čovječanstvo neće izaći iz ćorsokaka u kome se nalazi dok se sistem u potpunosti ne uruši i kolabira. Jedino se može krenuti ispočetka jer je kasno za nekakve korekcije i šminku.
I kaže da bi na sledećim izborima za pretsjednika SAD-a bilo idealno da pobijedi Donald Tramp jer je on čovjek koji nesvjesno može da ubrza propast sistema čiji je on tipični predstavnik. U svakom slučaju interesantna ideja ovo za čika Donalda. Ima smisla. :)
Korisnikov avatar
By Blady
Interesantno je da za Kresimira nisam nikada cula :lol: do eto, neki dan.

sve i da je tako, ko ce to da pokrene?

Ne znam da li meni sve ovo zvuci kao sajns fiksn, ili je tako i drugima..
Ali to za kontrolisanje mi se uopste ne svidja.

Juce sam bas imala razgovor sa sestrom koja isto prati Kresimira i ona je isto skroz u tome, tj deli njihovo misljenje.
Dok je meni sa druge strane to sve, ne za nepoverovati nego mi je previse paranoicno da verujem u te stvari.
Kako prolazi vreme i kako se sve vrti oko novca i moci, najradije bih da odem u picku materinu i da me tamo niko ne dira.

Da li smo stvarno otisli u kurac ili je ovo sve zarad nekog napretka?

Da li se zloupotrebljava tog napretka?

I ovo me takodje interesuje...
Korisnikov avatar
By Blady
I?
Sta sa tim sto je tamo obradjena?

Procitas li ti ikada neku temu, tj uvodni post?
Korisnikov avatar
By Blady
Pa eto, izgleda da je tako.
Jer kada procitas uvodni post i tvoj komentar, nema veze sa vezom,
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2743463#p2743463]Blady napisao:[/url]Interesantno je da za Kresimira nisam nikada cula :lol: do eto, neki dan.

sve i da je tako, ko ce to da pokrene?

Ne znam da li meni sve ovo zvuci kao sajns fiksn, ili je tako i drugima..
Ali to za kontrolisanje mi se uopste ne svidja.

Juce sam bas imala razgovor sa sestrom koja isto prati Kresimira i ona je isto skroz u tome, tj deli njihovo misljenje.
Dok je meni sa druge strane to sve, ne za nepoverovati nego mi je previse paranoicno da verujem u te stvari.
Kako prolazi vreme i kako se sve vrti oko novca i moci, najradije bih da odem u picku materinu i da me tamo niko ne dira.

Da li smo stvarno otisli u kurac ili je ovo sve zarad nekog napretka?

Da li se zloupotrebljava tog napretka?

I ovo me takodje interesuje...
Ok,pogledao sam i ovo meni isto je malo paranoicno,ali je istovremeno sokantno,pomalo lici i na matriks i na ghost in tjhe shell,cak i igrica soma obradjuje temu da ljudska svest moze da se iskopira u virtuelnu relanost..ne bih da spojlujem...Iz mog iskustva cu ovo reci ponekad recimo prosle godine kada je bilo toplije vreme odem do radnje i onda kada se vracam sednem na klupu i slusam vetar ne znam cvrkut ptica itd... Tada se osecam smirenijim opustenijim osecam se kao deo prirode,tada se osecam dobro zaista ono dobro...nemam u glavi tri hiljade misli,nemam nervozu ili bilo koji strah tako da to sto prica ipak ima te neke istine...ne znam u svakome slucaju ja sam za to da ima neki napredak,ali ne ovakakv jer borg mi ne zvuci dobro.Mozda tehnologija ode dalkeo da moze da sa nanomachinama menja unutrasnji dnk radi putovanja kroz svemir ili cak da nase telo moze da odrzi svoje stanje u svetlosnim brzinama,ovo zvuci s.f ali setite se kada ste u star trek-u videli one ramove sa pokretnim slikama,danas imaju da se kupe.
Korisnikov avatar
By Blady
Mislis da se zloupotrebljava?
Ne mora da znaci ali ne bi me ni cudilo,ne mogu da idem unapred u buducnost,kazem cela njegova prica zvuci kao s.f apokalipticni scenario...Uostalom zar nas ne kontrolisu vec preko medija,interneta,fejsbuk,preko mobilnih telefona?
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da gde god ima napredovanja ima i zloupotrebljavanja istog.
To kontam ne moze jedno bez drugog.

Ako je to tacno, to na snimku, onda mi je to jako strasno.
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da je ovo prva tema gde zvonki i ja komuniciramo, bez rasprave :neznam:

Ne mogu da verujem da nikog drugog ne zanima ovo :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!