Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HPLC
Dobro veče poštovani čitatelji ovog posta :zen:

Prošla 2015ta (skoro). Zamislite? Mator sam!!! Đu! Ju! Zju!! Taman da otvorim opet sličnu temu, kao i prošle, a i one tamo godine, a i one tamo godine. Tradicija :D Jes* da sam okasnio - obično ovo odradim u septembru, phahaha.

Kao što naslov kaže - šta, gde, kako, zašto et al. :)

Da otvorim temu na vreme, da mogu ljudi, jelte, da se organizuju, a i da ja imam neki survey gde mogu da se pojavim sa društvom i da nađem dečka :kolo:

:bye:
Korisnikov avatar
By bothways
Kod kuće verovatno. Sad da l' svoje ili tuđe ili svoje druge... pitanje je otvoreno i biće verovatno još neko vreme.
Korisnikov avatar
By gossip
pominjao se mixerhouse
videcemo
Korisnikov avatar
By HPLC
Meni se dolazi u Srbiju, ali još ne znam gde bih bio za NG i reprizu. Možda tradicija - NS kućna žurka pa trg, zatim neki klub, a za reprizu u BG... ah.. so toliko odluka a tako malo vremena :D
Korisnikov avatar
By Arctic
Negde gde je strana muzika. Iskreno imam niz trauma od nekih proslih doceka zbog muzike i ljudi sa kojima sam delio prostor i zaista nemam nameru da ponovo prezivljavam to. Na moju srecu, veci deo mog drustva ce biti u Beogradu za novu godinu pa su mi opcije vece nego prosle godine. Pominjao se Mixer (kao sto je Gossip spomenuo) ali nista zvanicno jos uvek.
Korisnikov avatar
By Madonna
Uhhh nesnam mosda Mixer a mozda i neka privatna zurkica NZM
NMG da se odlucim !
Tako malo vremena a toliko opcija (cak dve)
Nzm. Ne bih bas da budem kuci kao neki patjenik msm to je docek a ne neki random dan (cetvrtak)
Mozda odem na trg da se guram u rulji i da se radujem sto je pocela nova godina :dance:
A mozda i odem negde gde je isto kao i bilo kad kad sam izlazio samo sto se placa 50 evra vise. Vrv cu to .I da nadjem decka naravno!Boze moj,pa ko tada ne nadje taj je stvarno neki debil !Hahaha ;)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Nova godina, kod kuće, u krevetu, zato što mi se može.
Zapravo ću celu noć da provedem u smirivanju kučića....
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2737859#p2737859]Madonna napisao:[/url]Uhhh nesnam mosda Mixer a mozda i neka privatna zurkica NZM
NMG da se odlucim !
Tako malo vremena a toliko opcija (cak dve)
Nzm. Ne bih bas da budem kuci kao neki patjenik msm to je docek a ne neki random dan (cetvrtak)
Mozda odem na trg da se guram u rulji i da se radujem sto je pocela nova godina :dance:
A mozda i odem negde gde je isto kao i bilo kad kad sam izlazio samo sto se placa 50 evra vise. Vrv cu to .I da nadjem decka naravno!Boze moj,pa ko tada ne nadje taj je stvarno neki debil !Hahaha ;)
Slika
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Možda neko okupljanje nekog društva gajbi, a možda i prespavam, nebitno mi je
By Sixto
Ne mogu ja sa praznicnom depresijom jos na slavlja. Zajeb'te me s tim.
By Ulix
Trebalo je da idem u Berlin ali sam otkazao putovanje. Ne mogu da putujem za praznike, izluđuje me ta histerija. Verovatno ću večerati sa društvom i to je sve.
Korisnikov avatar
By HPLC
OFFTOOOPICK!!

Gde ces za NG? :)
Korisnikov avatar
By gossip
paaa postoooo ce sviii ostatiii kod kuceee vidim da cu na kraju i jaaaaaa
Korisnikov avatar
By Arctic
Zanemaricu ono sto sam napisao ranije u ovoj temi jer je nemoguce da se strejt devojke ne posvadjaju pre nekog okupljanja :smeh:

Anyway, bicu sam, pusticu It's a Wonderul Life ili neki drugi film koji sam gledao 200 puta i zaspati verovatno. Najiskrenije mi se ne slavi nista, 2015. mi je bila horor (blago receno) tako da sta god.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!