Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By urke145
Da li ste imali u svom okruzenju nekog ko odgovara sledecem opisu i kako komentarisete takve ljude:

Moj jako dobar ortak, nerazdvojni smo vec godinama, prosli smo zajedno... pih pa to u roman ne moze da stane. Inace kao lik je jako zanimljiv, non stop okruzen ljudima, ni trenutak nije sam, uvek nasmejan, raspolozen i spreman za zajebanciju i akciju.... uvek mu je neko na gajbi, stalno neke zurke, provodi, alkoholisanje, trava, drustvo.... uvek uvek okruzen ljudima.
ALI
Istovremeno cini mi se da vidim da njemu od tih ljudi niko nije bitan, da ustvari ne voli nikog, da su mu svi tu samo kao deo zabave. Ako se jedna ekipa izgubi, on odmah nadje novu i to su mu najbolji drugari kao da se celog zivota znaju i odmah krene da se voda sa njima.... Vidis da je spreman na sve, da sustinski u bilo kojoj komplikovanoj situaciji nema nikakve principe, da olako menja misljenje u zavisnosti od toga sa kime je, da moze da te proda olako, da je ustvari emocionalno nestabilan i nezreo, da mu je sve zezanje, da nema postovanja ni prema kome.

Vec duze vreme polako slazem kockice i mislim da je upravo takav. Poprilicno me pogadja i vredja na neki nacin to sto sam za njega do sada mnogo toga ucinio ali mi se cini da je poenta price ovaj drugi pasus... ovaj posle ALI... Da tu zapravo sa njegove strane nema nicega....Da je sa moje strane jedan iskren prijateljski odnos... a sa njegove strane gluma prijateljstva i da sam samo jedan u nizu likova koji njemu sluze da mu upotpune slobodno vreme....

jel imao neko slicnu situaciju?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ hah, to je analogno tome da smo mi introverte stidljivi

ont: da. ljudi koji se plase dubljeg druzenja jer misle da su bezvredna govna za druzenje i ne zele da razmisljaju o tome i onda sve odrzavaju na plitkom nivou jer dublje ne smeju. ima takvih kolko osh.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Urke, po opisu, taj ortak izgleda da je prilično ekstremni hedonista s crtama narcisizma i to je to. kontaš šta znači hedonista?
By Kragi
Nisam imao takvo iskustvo. Kontas sta znaci iskustvo?
Korisnikov avatar
By Macan86
ooo da,imao sam dosta takvih "prijatelja"...u principu oni se zalepe za mene sami i kad skontaju da nisam toliko zabavan sami se i odlepe.
inace ja to odmah,prvih par dana druženja vidim ko je kakv i pustim i ne zbližavam se mnogo s takvima...ono,dobri su tako za neki provod,al to je sve za sta su dobri
By Aven
Više su mi poznati ljudi koji su strašno šarmantni i glavni zabavljači u svakom društvu u kojem se pojave. Okolina ih percipira u najpozitivnijem mogućem smislu. Druga krajnost im je da sve negativnosti i potisnutu agresiju koju nakupljaju u sebi tijekom svojih socijalnih kontakata iskaljuju na svojim bližnjima - partneru/ici, prijateljima i obitelji. Dakle, sve je super dok su kontakti s njima na nekoj površnoj razini. Čim se krene malo dublje, nailazi se na slojeve koji su jako neugodni.

Ne volim tu bipolarnost i smara me. Kad ju primijetim, distanciram se.
Korisnikov avatar
By Srklet
nisam nikad posebno volio ljude koji su tzv. life of the party.

o ovom konkretnom slučaju nemam što za reći, nije me briga.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne gubi vreme.

Naravno, bila okruzena takvim ljudima i dalje sam.
Smatram da svako treba skontati sta mu pase, meni to vise ne smeta, ranije mi je bilo strasno.
Provodim vreme sa ljudima kad zelim i koliko zelim, ne moze ti svako odgovarati u svemu.
Njemu npr odgovaras ti, tvoje prisustvo, druzenje itd..
ali tebi ne odgovara on jer nije kao ti, drugaciji je.
Svakako mozes da ga odstranis.

Vec duze vreme kuburim tako sa ljudima, govna smaracka..
Nekako sam usmerena na sebe, pa ne obracam paznju na te stvari, ako mi se nesto ne dopada, a ja lepo otpozdravim i idem dalje..
Korisnikov avatar
By Blady
:lol:
ne vidim ga kao nekog negativca.
Previse vremena ulozenog na ljude koji su govna.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732705#p2732705]urke145 napisao:[/url]Inace kao lik je jako zanimljiv, non stop okruzen ljudima, ni trenutak nije sam, uvek nasmejan, raspolozen i spreman za zajebanciju i akciju.... uvek mu je neko na gajbi, stalno neke zurke, provodi, alkoholisanje, trava, drustvo.... uvek uvek okruzen ljudima
Zanimljiv u pm. Čovek-klovn.

Posebnu odvratnost osećam prema takvim ljudima, DALEKO BILO da stojim u redu da budem deo njihovog društva.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ne nisam iamo prilike da srecem takve ljude,mada bih ga izbegavao,tj izbegavam ljude koji ne zele da imaju dublji odnos sa mnom...nema svrhe trositi vreme na njih,ali realno vise me nerviraju ljudi koji su kao taj a onda kada se vidite slucajno posle nekog vremena kod nekoga na slavi ili na nekom rodjendanu oni zacudjeno pitaju "Pa sto me ne zoves? Sta ti je?"...?!?!....
Korisnikov avatar
By Zvonki
Mislim da nisi razumeo....ponovicu,dakle pricam o osobama koje te izbegavaju a onda kada se vidite tako slucajno na nekoj zurci pitaju te zacudjeno zasto im se ne javljas? ili pitanje "Jel me ti to izbegavas?"
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
U jednom periodu sam imala nekoliko takvih ljudi, ali su mi oni samo za to i sluzili - nikada nikakvog dubljeg upoznavanja (ni sa jedne strane) nije bilo, nego smo, eto, sluzili medjusobno samo za neki provod.
Ako sada susretnem takve ljude - uglavnom to ostane na poznanstvu. Nemam vremena, zelje, ni zivaca da pokusavam da upoznam nekoga ko ne zeli da upozna mene.
Korisnikov avatar
By Mars
Godinu dana veze. Mučno je bilo, posebno epizode u kome se stvarno trudio da me ubedi kako mu trebam, kako mu značim, ja-a ne svi ti ljudi na sceni koje je on stalno imao potrebu da umnožava i zabavlja. Bilo pre 9 godina i vidim da se nimalo nije promenio po tom pitanju, samo je još jadnije sada nekako.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kombinacija ličnog nezadovoljstva, neispunjenosti (praznine) i straha od samoće... niko to ne može nadomestiti prisustvom drugih ljudi, jer na kraju dana i života, svako od nas je osuđen isključivo na sebe.

A svi mi pokušavamo na različit način prevazići pomenut osećaj nedostatka, iako mislim da je to nemoguć poduhvat jer nas definiše u biti.

Moj kriterijum prosuđivanja bilo kakvog odnosa sa ljudima - ako ne dobijaš onoliko koliko smatraš dovoljnim (što je u mom slučaju približno onome što smatram da pružam), ili pokušaj otvoreno razgovorom da popraviš situaciju, ili produži dalje.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
u suštini, mene dotiče kako taj neko tretira mene. ukoliko neko krene da se pokazuje kao beskarakterno govno, iako je prema meni ok, nemam želju za produbljivanjem odnosa.

ljudi su... ljudi. u svakom odnosu polazim od toga. jedno vreme sam se baš teško nosila sa tim, pogađalo me je kada me neko izneveri/whatever. ne kažem da mi je sada svejedno, ali pomirila sam se sa tim da su međuljudski odnosi, pa i sami ljudi, previše kompleksni da bi ih sveli na naša očekivanja/predviđanja/whatever :hekla: .
By urke145
Uh da neko je lepo napisao "covek-klovn"
....
A i ovo "kombinacija ličnog nezadovoljstva, neispunjenosti (praznine) i straha od samoće"

Mislim da je on licno duboko nesrecan i da ne voli ni sebe samog, a da je celo to ponasanje beg od svega toga.

Jedino sto donekle vadi situaciju je to sto mislim da on sustinski u dubini duse nije los covek, nije pokvaren.... ali ponasanje i postupci ce svakako da me nateraju da se lagano udaljim od njega.

Narocito zbog toga sto nema postovanja i ne zna za granice i sto u toj tvojoj zabavi moze da povredi.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
svi su u "dubini duse" dobri ljudi. svaka losa stvar kod nekoga ima razlog.
Korisnikov avatar
By zozefin st
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732771#p2732771]Aven napisao:[/url]Više su mi poznati ljudi koji su strašno šarmantni i glavni zabavljači u svakom društvu u kojem se pojave. Okolina ih percipira u najpozitivnijem mogućem smislu. Druga krajnost im je da sve negativnosti i potisnutu agresiju koju nakupljaju u sebi tijekom svojih socijalnih kontakata iskaljuju na svojim bližnjima - partneru/ici, prijateljima i obitelji. Dakle, sve je super dok su kontakti s njima na nekoj površnoj razini. Čim se krene malo dublje, nailazi se na slojeve koji su jako neugodni.

Ne volim tu bipolarnost i smara me. Kad ju primijetim, distanciram se.
bas takav je moj kolega
znaci preslikan...

stalno prica viceve i zabavlja me/nas
ali kada se svadja onda nema meru-izuzetno je agresivan , vredja i ispljuje coveka za neku sitnicu kao da ga mrzi iz dubine dushe... najnegativniji covek koga sam ikada srela.

ont:
imala sam u svom okruzenju sve moguce vrste ljudi, ali bas sve...

iz svih slojeva drustva....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!