Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Evo ovako, ima jedan lik koji mi je samo dobar ortak i kojeg dugo poznajem. On je bi, ali s obzirom da oboje nismo za vezu(on pogotovo), družimo se, izlazimo, a par puta smo imali i seks bez obaveza.

Mene zanima Vaše mišljenje što se tiče PSP-a(Prijatelji sa povlasticama), Vaša iskustva i da li ste pristalica istog? :D :)
Korisnikov avatar
By Madonna
Ok je, imao sam, vise nemam i ne fali mi jer sam u aseksualnoj fazi
By Sixto
Ne traju dugo u principu... izvetri vremenom....
Korisnikov avatar
By 李香兰
ja sam mislila da se radi o play station portable konzoli i dosla sam da napisem da je nintendo 100 puta bolji ali razocarala sam se.
By Kragi
Kod mene su odnosi malo konzervativnije definisani. Prijatelji su kategorija sa kojima se ne kresem a realno nisu ni blizu potencijalnih partnera, no ako vam odgovara - zasto ne?

Znaci, nisam pristalica, nemam iskustva a mislim da je ok dok je god vama ok.
Korisnikov avatar
By Mars
Imao, fantastično je funkcionisalo i prijalo, obe komponente.
Korisnikov avatar
By Blady
Nesto se bas i ne secam...
Meni je to bzv da se jebem sa prijateljima. Svako ima pravo da radi ono sto mu prija, meni takve stvari ne prijaju.

Bilo je slucajeva da se upoznam sa nekim, bude nesto, ali da nema potencijala za neku ozbiljniju pricu ni vezano za seks, a ni za neku vezu tako da posle toga krenemo da se druzimo i postanemo drugari. Naravno nikakav seks mi ne pada na pamet...samo bi pokvario sve.

A inace znam za ekipice gej drugara gde se uz malo alkohola sve kocnice izgube pa se podovataju svi medjusobno. Mislim da je to poprilicno rasireno. I to mi je bzv.... sta kao drugari smo, ali onda za neki rodjendan kada se popije onda krecu orgije. Mislim bzv.... ako cu da orgijam ima da orgijam sa ljudima koji mi nisu nista i koji ce da sluze samo za to.
i dalje mi je najbolji seks u životu bio s prijateljem za kojeg nikad nisam imao nikakvih romantičnih osjećaja, niti on za mene. jer je to što smo radili fakat bilo vođenje ljubavi. bilo je tako intimno i neopterećeno, razigrano i strastveno. besciljno na najbolji mogući način.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732697#p2732697]urke145 napisao:[/url]

A inace znam za ekipice gej drugara gde se uz malo alkohola sve kocnice izgube pa se podovataju svi medjusobno. Mislim da je to poprilicno rasireno. I to mi je bzv.... sta kao drugari smo, ali onda za neki rodjendan kada se popije onda krecu orgije. Mislim bzv.... ako cu da orgijam ima da orgijam sa ljudima koji mi nisu nista i koji ce da sluze samo za to.
pa možda je privlačnost takve situacije baš to što ti ljudi u njoj ne služe kao objekti, nego ste svi zajedno subjekti čina.
pa da, vođenje ljubavi može biti divno s prijateljima kada nemate nekih većih romantičnih planova i očekivanja. običan seks, relaksacija, sexual healing with corporal senses. tu su svi subjekti. tzv. orgije mogu biti najbolje bez alkohola ili stimulanata, već spontane korporalne radnje. bezbedan seks na prvom mestu iako u množinama to može ići malo teže ali s malo truda obezbediti bezbednost. :)
jesam li bio u tzv. orgijama? još ne, ali bih probao.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732698#p2732698]Srklet napisao:[/url]i dalje mi je najbolji seks u životu bio s prijateljem za kojeg nikad nisam imao nikakvih romantičnih osjećaja, niti on za mene. jer je to što smo radili fakat bilo vođenje ljubavi. bilo je tako intimno i neopterećeno, razigrano i strastveno. besciljno na najbolji mogući način.
Lijepo. :)

Mislim da je to uz vođenje ljubavi sa ženom prema kojoj imam romantičnih osjećaja,
jedini odnos i scenarij u kojem bi mi bilo ugodno spavati s drugom ženom.
Korisnikov avatar
By Dirrty
U mom životu prijateljstvo i seksualnost su dve jasno odvojene kategorije, i tako ih doživljavam.

Prijatelja imam šaku, evo već više od decenije. Vrednujem ih iznad svakoga i svega.

Sexualnih partnera, u različitoj vrsti odnosa, imao sam više nego šaku :krezavi:
Za mene je to uveliko sebičan odnos zadovoljavanja strasti i tu nema mesta bilo čemu osim telesnih nagona.

Spoj te netelesne prijateljske povezanosti i telesne sexualne privlačnosti ostvario sam jedino u okviru veze.

Ko to ume na drugačiji način - poštujem.
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Ja te osobe ne bih nazvao prijateljima, probao par puta ali i da nisam nista ne bih propustio.
svakom svoje.... moj "moto" je prilično jednostavan tj. svako je slobodan raditi sve konsenzualno, safe, sane, odraslo, što mu ili joj prija. takav seks je dar od Boga i deo je neodvojive ljudske "grešne" prirode koja je opet data od Boga. ili prirode, ako preferirate.

u realnosti stanja stvari u životu zna biti vrlo teško za naći i imati ... to boli.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732698#p2732698]Srklet napisao:[/url]i dalje mi je najbolji seks u životu bio s prijateljem za kojeg nikad nisam imao nikakvih romantičnih osjećaja, niti on za mene. jer je to što smo radili fakat bilo vođenje ljubavi. bilo je tako intimno i neopterećeno, razigrano i strastveno. besciljno na najbolji mogući način.
ovo bas divno zvuci :)

nisam imala takvo iskustvo, volela bih da ga imam ovako kao Srki :)

edit to add

sanjala sam jednom prijateljicu bas tako, kao sto si ti opisao.
Korisnikov avatar
By elizevin
Nisam veliki pristalica koncepta, iako imam prijatelja s kim sam imala odnose par puta sporadicno, na cisto drugarskoj bazi, kada ni on ni ja nismo imali nikoga. Bilo je fino, ali nista ne moze da se uporedi sa seksom sa romanticnim partnerom :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zar nije tako uvek po definiciji? msm, ono bolje je uvek u manjini, jer da je u vecini zvalo bi se osrednjost.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!