Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Upozorenje svima koji "ordiniraju" eventualno po parkovima, konkretno park kod Veterinarskog fakulteta i Banjicka suma (trim staza).

Krupan momak atletske gradje, crne oci, crna kosa, mala usta, 25-30god... nosi bermude, plavi duks sa kapuljacom i teget patike.
Navatava likove u parku, dogovara dejt i kada dodje u stan zakljucava vrata od stana ili osobu u kupatilu pa pod pretnjom nozem pretura stan i uzima nakit, novac, satove i sve dragocenosti koje moze da ponese a nisu glomazne. Maltretira po 2-3 sata dok ceo stan ne preturi.

Cisto da znate, da ne najebete...
By Sixto
Nije na zalost. Saznao sam tek danas, posle bar 7 dana od incidenta.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa rofl

taj ko je opljackan ne znam sta ceka
By Sixto
Nema nameru ni da prijavljuje. Nece da ide i objasnjava policiji gde sta i kako. Komplikovan do zla boga. Doslo mi da ga istucem. Uzeo mu je sitno nesto novaca i na zalost rucni sat.
Korisnikov avatar
By Macan86
a ti likovi koji to rade baš na to i računaju da niko neće da ih prijavi da ne bi objašnajvao policiji da je priveo tipa...
hoće li neko da postavi bilbord sa objašnjenejm zašto su takve stvari bitnije da se prijave nego da se sakrije to da su priveli tipa.
By Sixto
Sve mu rekoh, ali dzaba...
Korisnikov avatar
By Timothy
E ali i to razmišljanje...e ja sam najebao, mrzi me da prijavljujem, proces je, a malo para i ručni sat mi je uzeo....jbg nek i drugi najebu. I mislim stvarno ko još dogovara dejt u sred parka....koliko desperate?
Korisnikov avatar
By .:Q:.
ko će da se maltretira zbog neke siće fazon :zvizdi:
Korisnikov avatar
By 2kune
jebote, pa ako mu je blam prijavit tipa, što ga koji kurac nije sam namlatio iz sačekuše par dana poslje?
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Interesantno je da ga je strah da prijavi policiji, ali ga nije strah što ovaj zna gde živi i da može opet da mu svrati u goste!
Korisnikov avatar
By Blady
toliko mu je uzeo, a nista nije daobio :(
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nije pederski, to je vec stvar srpstva. "O BOZE VOLI SMRDLJIV KURAC" "O BOZE UGOVARA DEJT U PARKU" "O BOZE ________ (ubaciti nesto sto te se ne tice po izboru)"
Korisnikov avatar
By Tungi
Pederima su puna usta tolerancije, a najmanje je sami pružaju i neguju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!