Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ne znam da li se samo meni čini ili u poslednje vreme previše ljudi previše prosipa hejt po drugima iz neopravdanih razloga, pogotovo po internetima. tipa čim se osobi A ne sviđa nešto kod osobe B odmah se osobi B pripisuje da je debil, glup, majmun, imbecil itd.

pa me zanima kada je po vama bacanje hejta opravdano?

da li je opravdano srati po nečemu samo zato što vam se nešto ne sviđa, a nema nikakvu štetu po vas niti po bilo koga, nego eto npr. osoba B jednostavno voli da nosi bele čarape na crne patike i sad vas to nervira i onda aj da bacamo hejt haha koji debil nosi bele čarape na crne patike ;'))))

dakle ne pričam ovde o različitim ukusima i mišljenjima, kritikama i sugestijama i o hejtovanju ljudi koji su kreteni i zaslužuju da se sere po njima, nego bukvalno o tom prozivanju drugih iz tako nebitnih razloga čisto eto radi veličanja sopstvenog ega

da li primenjujete to i da li podržavate takvo ponašanje? i zašto?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
takav vid malogradjanstine je uvek postojao, a na internetima se povecava trend jer pocinju da uce kako da koriste net

a od takvih trach baba se uglavnom sklanjam, ponekad se pokenjam po njima, zavisi od mog raspolozenja

sto me podseti na sixta kad je otvorio onu temu o nekoj njegovoj levoj poznanici koju je tipa 3 puta video il tako nesto sto je nekada imala ruzne zube a sad ima silikone pa je eto zbog toga kurva i glupaca i jadnica :')
By Sixto
PReduhitri me editom. :lol: Da si citao uvodni post bolje onda bi znao i da navedes sta sam rekao, ovako izlupetavanje... jos jedan izliv hejta u sustini... a oko teme o promeni imena... atribute koje si joj pripisao... cek pa to ti je drugi izliv hejta u jednom postu! :lol:

Da doprinesem temi.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648015#p2648015]Anhedonie napisao:[/url]sixtra tretiraj kao glupog komsiju, ono, pogledas ga i pomislis "jadan on" i nastavis dalje.
Elem. Hejt je ok. S njim se mozes izboriti ili ne mozes ukoliko imas adekvatne argumente.
Uzasavam se onih kojima sve pase, sve je potaman i u glavi imaju mini zen basticu. :kafa:
By Sixto
Macko, pa to je zen bastica na glavi, a ne u glavi. Bitna je razlika.
Zen na glavi je fashionable, zen u glavi je "nit smrdi, nit mirise".
By alexandermagic
Krajnje neprijatna pojava koje se gnusam i obilazim ju u sirokom luku. Ljudi, mada nesavrseni, ipak su dio zajednickog duhovnog stada i u svima kroz srce ispunjeno sa ljubavlju mozemo pronaci nesto lEpo, milo i drago. Ljubav nas ujedinjuje. Kada to shvatite, pobijedili ste tamu u sebi i oko sebe. Da. :)

Krepat cu od smijeha.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2650613#p2650613]Sixto napisao:[/url]PReduhitri me editom. :lol: Da si citao uvodni post bolje onda bi znao i da navedes sta sam rekao, ovako izlupetavanje... jos jedan izliv hejta u sustini... a oko teme o promeni imena... atribute koje si joj pripisao... cek pa to ti je drugi izliv hejta u jednom postu! :lol:

Da doprinesem temi.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648015#p2648015]Anhedonie napisao:[/url]sixtra tretiraj kao glupog komsiju, ono, pogledas ga i pomislis "jadan on" i nastavis dalje.
Elem. Hejt je ok. S njim se mozes izboriti ili ne mozes ukoliko imas adekvatne argumente.
Uzasavam se onih kojima sve pase, sve je potaman i u glavi imaju mini zen basticu. :kafa:
citam ja uvodne postove, a mogao bi i ti ovaj. a za tu devojku me stvarno boli patka pa se nisam ni trudio da pamtim detalje.
By Sixto
Ali si se potrudio da se izlupetas. Cisto teme radi. :lol:
Just in case! :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Mislim da to ne radim. Zapravo, sigurna sam da to ne radim, koliko god coek mos bit siguran u sta god. Svakako znam da ne volim to kad vidim. Sve me to podseca na bullying. A sto se tice toga imam vrlo jasne stavove.
Korisnikov avatar
By gossip
retko kada bacam hejt,a kada to radim,uglavnom je to iz opravdanih razloga,nikada da bih hranio ego i lecio komplexe.
Korisnikov avatar
By bern
dešavalo se.

mlade udavače ispeglanih šiški koje se klate pored zvučnika iz kojeg bije srpska majka. asocijaja: inkubacija pod svjetlima kluba. kokodaaa.

zabrijane frizure. alo, bilo hit prošle godine među pederima, sad je to za fudbalere i ove kaskaju za sopstvenim stilom kao pijani konj u pustinji.

bezgranični selfies sa izplaženim jezikom? ne kapiram... i ti bi nekom konačno da odradiš riming...sa sve gorepomenutom frizurom?

politički hejt na tviveru? a da jednom glasate za karaktere na glasačkim lističu, onlajn politikolozi i vjerni čitaoci "blica" i preuzmete ogdovornost?

instagram sa golim muškarcima. jesi ti čuo za tumblr?

instachat? simpatično, ali vjerujem da su neki ljudi ljepši ka ćute. zapravo, za neke sam siguran inače "ih" ne bih otpratio sa twittera.

frizeri sa isključivo strejt drugaricama. jer mušterije su najbitnije i predanost profesiji nema mjeru (osim dužine organa muževa).

i takoooooooooooooo.
Korisnikov avatar
By Madonna
Heeeejt
Over theeere
Please forgive meeey
Korisnikov avatar
By Blady
Volim da povracam po drugima
:barf:
Korisnikov avatar
By Pauceti
ne primenjujem
ako nemam nesto lepo da kazem onda bolje da cutim

zapravo mi je zao sto takvi ljudi nikad ne pokusaju da primete nesto pozitivno
niska tolerancija -> uzi ugao svesti (uglavnom)
Korisnikov avatar
By Arijel B
hate is easy as sunday morning.
easy is ok.
nema validnog pitanja ovde.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2650699#p2650699]bern napisao:[/url]dešavalo se.

mlade udavače ispeglanih šiški koje se klate pored zvučnika iz kojeg bije srpska majka. asocijaja: inkubacija pod svjetlima kluba. kokodaaa.

zabrijane frizure. alo, bilo hit prošle godine među pederima, sad je to za fudbalere i ove kaskaju za sopstvenim stilom kao pijani konj u pustinji.

bezgranični selfies sa izplaženim jezikom? ne kapiram... i ti bi nekom konačno da odradiš riming...sa sve gorepomenutom frizurom?

politički hejt na tviveru? a da jednom glasate za karaktere na glasačkim lističu, onlajn politikolozi i vjerni čitaoci "blica" i preuzmete ogdovornost?

instagram sa golim muškarcima. jesi ti čuo za tumblr?

instachat? simpatično, ali vjerujem da su neki ljudi ljepši ka ćute. zapravo, za neke sam siguran inače "ih" ne bih otpratio sa twittera.

frizeri sa isključivo strejt drugaricama. jer mušterije su najbitnije i predanost profesiji nema mjeru (osim dužine organa muževa).

i takoooooooooooooo.
Joj, pa kako hejt ? Moguće da bi mi se prema navedenim grupacijama i pojavama javio prezir, želja da ih zajebavam, provociram i gazim, ali ne hejt. Hejt ide samo ka konkretnim dušmanima, kao što je, na primer, IvanAzuh, što me je prevario za lovu i neće da mi je vrati već 4 godine.
Korisnikov avatar
By *deni*
Staty je kaZete vratio, pod velikim pritiskom, doduše, kojem je bio bespoštedno izložen. :tuc:
By barni
Jako su napeti ljudi, razum je kriv za to, optereceni su, sto su ih drugi opteretili tako su nesvesno i sami sebe opteretili, duh zatvoren a razum sa lanca pusten
I to se tako prenosi na ceo kolektiv, poput talasa i onda se napravi jedan ogroman talas i udari u sve ono sto obalu cuva,
I opet neko vreme bude voda mirna aline zadugo
Jer nekako takvo ponasanje uslo u podsvest i nekako covek postane zavistan od toga pa se razbija i razbija dok ne padne
Zato dok ne padnes menjaj podsvest
Recim, savetuj svog prijatelja da naglas kaze 'hvala ti, volim te' i nek ponavlja to u sebi kad god mu misli lutaju
A moze i da napise jedan grafit 'hvala ti volim te'
I nek mu je smesno to, ti ga samo nagovori da tako postupi
Korisnikov avatar
By 2kune
REPUBLIKA FORUMSKA (SRPSKA)
Državni ured za 2kune
Opajdarska b.b.
Donosi
R J E Š E N J E
ŽBLJK/2356892-22563/GRLJC-PLJUC-55869245/2; URBROJ:562859-56268-666/6

kojim se svaki oblik HEJTANJA počinjen mišlju, riječju, djelom i/ili propustom u potpunosti stavlja VAN MODE.

Pravni lijek: još ne postoji. Bolest je usprkos svojoj raširenosti nova i vjerojatno ima svoj rezervoar u nekakvijem šišmišima.

Svaki pravni lijek bio on postojeć ili nepostojeć ili nitipostojećnitinepostojeć ni na koji način ne spriječava ili odgađa ovrhu ovog rješenja. Rješenje stupa na snagu časom objave.
:predsednik:
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2650669#p2650669]Hys. napisao:[/url]Mislim da to ne radim. Zapravo, sigurna sam da to ne radim, koliko god coek mos bit siguran u sta god. Svakako znam da ne volim to kad vidim. Sve me to podseca na bullying. A sto se tice toga imam vrlo jasne stavove.
Ovo. :)

Jednostavno se maknem/ignoriram kad vidim da ne postoji level na kojem bi se moj vrijednosni sustav mogao poklopiti s onim druge osobe ili kad mi neka osoba izaziva neugodan osjećaj. Ne vidim smisao u trošenju energije na ljude s kojima ne mogu doći do ničeg konstruktivnog.

Ovih dana zbog ponašanja nekih ljudi (bližih/daljih/nebitnih) dosta razmišljam o Adlerovoj tezi kako ljudi tijekom života kompenziraju osjećaj manje vrijednosti (kojeg imaju zbog ovog ili onog razloga) potrebom da budu superiorni tamo gdje osjete da mogu biti. To isticanje se manifestira na svakojake načine. Pokušaji superiornosti kojima se bavi ova tema mi definitivno spadaju u najinfantilnije i tu su vrlo evidentni vrišteći kompleksi.

Što bi se ono reklo - da nije smiješno, bilo bi žalosno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!