[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2638864#p2638864]scout_finch napisao:[/url]legnem.
I d be so happy da mogu ovako. Vise puta je zaspala u sred moje il svoje recenice. Više puta sam tako gledajući u tv pričala sama sa sobom i to ne kratko dok ne čujem da je počela da hrče.
Ja sa druge strane....eh. Spavanje. To je veliki deo mog života u smislu nerviranja oko istog. Od detinjastva ranog, bejah beba jos. Imam onaj delejd slip disorder i mogu da ustanem kad god nema sanse bez necega da zaspim pre 2 am. Ne pijem pilule za spavanje, tako da je to stalno muka, ponekad, kao igrom slucaja veceras, moram da uzmem fenergan jer ustajem u nedoba, koji ume da uspava, i koristi se i za to a inace je protiv alergije (popih ga pre sat i dalje ne deluje, tako da ....u picku materinu)
Nažalos imam često tripove ko madmazelka, motanje grešaka u glavi ili mogućih neugodnih situacija ...Zato između ostalog od kad znam za sebe mi je i veliki problem da zaspim bez knjige - uvek imam knjigu pored sebe. Misli mi ne smetaju da zaspim, ali mi knjiga pomaze da zaspim mirnije.
Znači, posle kupatila, sipam svežu vodu, to uvek imam pored kreveta, maramice, to uvek isto moram da imam, namestim jastuk, knjiga, i onda se tako teramo, il pola sata il 5 sati.
A na net i forume i tako to sam počela da idem jer ne mogu da spavam u normalna doba.