Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By barni
Sve si obavio/la, legao/la u krevet i sta sada?
Sta se desava pre nego zaspis?
Spavas u mraku, sa lampom, muzikom, bez?
O cemu razmisljas?
Sta ti prvo padne na pamet kad zaklopis oci, pamtis to?
I tako to...pomalo intimno pa ko koliko zeli neka pise :meda:
Imam relativno tvrd san, koji malo šta može da ga prekine kada zaspim; ipak, da bih se lepo naspavao potreban mi je mrak, koji me jako odmara, ponajviše od ljudi i koji mi godi; ništa ne čini da se osećaš toliko duboko odvojen od ljudi kao mrak noću - ono što mi uglavnom u životu treba. Nisam letnji stvor, ni malo mi ne prija, ni zdravstveno, ni fizički, ni psihički ni sunce, ni leto, ni jug, već senke i tama, pa je noćni mrak moj element.
ono što nikako ne mogu da podnesem kada spavam je da računar bude uključen, pa je on uvek off; kada sam bio mlađi spavao sam uz muziku, sada više ne mogu.

Ritual bez koga ne mogu da zaspim (a ni generalno funkcionišem u životu, jer imam fiksaciju) je pranje zuba. ne mogu da dan privedem kraju bez knjige. Najveća polica sa knjigama mi je tačno iznad uzglavlja, mislim da ne bih mogao mirno da spavam bez nje, takođe. Poslednja misao u glavi mi je najčešće Vladimir, to mi pomaže da se smirim, ako mi je period posebno stresan i imam više posla nego što mogu da obavim, u glavi su mi neprestano obaveze i šta treba uraditi. što je 99% mog vremena.
By barni
da sam na tvom mestu uklonio bih tu policu sa knjigama iznad kreveta tj. glave pod hitno...:ozbiljan:

nego jel ti bese zivis u Becu?
vidim da mi pruzas ruku pomirenja-prijateljstva pa eto i ja cu tebi :D
treba mi usluga pa ne znam jel ovo sto si rekao vazi za sve tvoje usluge ili samo za prevodjenje?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637757#p2637757]Jheronim van Aken napisao:[/url]Ne prevodim drugim ljudima ni jednu rečenicu sa egipatskog, latinskog, staroslovenskog, ili nekog drugog klasičnog, ili živog jezika besplatno. Nisam hteo da prevedem ni prijateljima u Sremskim Karlovcima natpis na zgradi. Znanja koja posedujem nisu nekom na uslugu, ili zabavu, ili radi zadovoljavanja radoznalosti; ona su krvavo stečena i sa svrhom (meni samom), ja od njih živim...:
meni bi zapravo trebalo otici na ovu adresu
1010 Wien, Dorotheergasse 17
i raspitati se nesto
jel prolazis nekada tuda?
Ja se nisam ni svađao sa tobom barni. Preozibljno shvataš moje pisanje na forumu.

Ne živim u Beču, otkuda ti to; živi Korvin, ali znadem nemački i prevodim sa nemačkog, pa ako mogu da pomognem, šibni u inboks. Mada, Korvin, ili antibiotic će ti pre pomoći. Ali skendermedžik, jer on ga govori, a slažeš se s njime bolje, nego sa ovom dvojicom.
By barni
pa u principu ja sam to preko google prevodioca preveo sto me interesovalo sa sajta...nego sve nesto nejasno a da zovem telefonom ne bi se razumeli i malo mi neozbiljno pa mi treba covek iz Beca...to je neka aukcijska kuca preko koje bih nesto da prodam....pa mi trebaju neke prakticne informacije iz prve ruke kako to mogu da odradim i sta mi je potrebno od nekih papira i sta znam sta vec.
ja to ovako zamislio, nadjem simpaticnog coveka iz Beca on ode tamo, kaze mi moju situaciju, onda ja dodjem i on me odvede tamo, ja tamo to ostavim i kada se to proda on mi posalje novac.Tako nekako.
Naravno castio bih ga po srpskim obicajima :)
By Sixto
Razgrnem pokrivac, naocare pored kreveta, ugasim lampu, drkam tablet jos 20min u mraku cackajuci drustvene mreze, dating apps (do skora), blic i kad je to gotovo ostavim ga pored naocara, okrenem se na suprotnu stranu, ruka pod jastuk pruzena, glava i ZZZZZZZZZ...
By Sixto
A kad smo kod pitanja o cem razmisljam.... ne znam koliko imate vremena... da vas ne zadrzavam... :lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Mrak, treba mi mrak. Onda se namestim u najudobniju pozu i ZzzzzzZZzZzz
A o čemu razmišljam, pa, kako kad. O tome šta sam radio danas, šta ću raditi sutra, maštam, fantaziram; razmišljam eventualno o nečemu što sam gledao ili čitao. That's it.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Potpuni mrak, kako bih imao cvrsce snove. Inace treba mi sat vremena da zaspim, nekad i vise, ukoliko nisam uber premoren, tada mi treba par minuta. Razmisljam o raznoraznim misterijama univerzuma, retko kad mastam, to vise volim ujutru uz morning wood. :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Mastam. Sve ostalo je nebitno, mrak, svetlo, buka, tisina...
Korisnikov avatar
By gossip
ne lezem u krevet dok nisam bas preumoran,a onda i nemam vremena za razmisljanje
a ako se desi da lezim i da ne mogu da zaspim obicno je to zato sto sam pod utiskom tog ili nekog drugog dana
By alexandermagic
Legnem kasno, mnogo kasnije nego decko, rezimiram dan, spavam malo, totalni mrak, nag. Lagan san.

Volio bih da mogu spavat u kontinuitetu 8 ili 10 sati, ali ti kod mene jednostavno ne ide.
Korisnikov avatar
By ROYAL
obavezno kafa i cigara, mora da ostane bar malo kafe u šolji za poslednji srk u krevetu, onda gasim sve sto je upaljeno i ćao
Korisnikov avatar
By acid drop
prekrstim se.

serem. često gledam neku seriju ili film pre spavanja. spavam u mraku, bez muzike, tv-a... uglavnom maštam ili razmišljam o stvarima koje mi se dešavaju ili tek treba da se dese sve dok se ne uspavam.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sećam se da ima ovakva tema već i da sam pisala da "bla bla ili se napijem" i kucam u pretragu "napijem" da nađem odgovor i prvih 5 quotova moji pa 1 nečiji pa moj moj pa 1 pa moj moj moj
:nope:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2585630#p2585630]EnMademoiselle napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2509220#p2509220]EnMademoiselle napisao:[/url]pa uglavnom razmislim o svemu što se dešavalo o svemu što se dešava i o svemu što će se desiti i nekim vanvremenskim dešavanjima i onda se prevrćem još sat vremena po krevetu pa nekad zapravo i zaspim pre nego što treba da ustanem
ili se napijem.
tako nekako. krenem da razmišljam o svim svojim greškama u životu onda se iznerviram onda kažem sebi "ajde prekini i spavaj", pa kao malo stanem pa onda opet počnem i tako na jedno mislim a drugo govorim sebi pa to preraste u svađu sa sobom oko toga da li sam normalna da po šesneshiljaditi put analiziram sve i uvek dođem do istih zaključaka, onda krenem da stvaram neke scene u glavi kao režisiram film, da skrenem misli sa gluposti, smišljam dijaloge, onda mi tako ponešto pametno prođe kroz glavu ili smešno pa uzmem i zapišem to u memories na telefonu, onda opet malo razmišljam, malo se fejspalmujem, malo se smejem sama sa sobom na glas, malo ćutim ćutim pa kažem samo "HMH..", onda krenem da se smejem još više i pitam sebe da li sam toliko bolesna da govorim HMH NA GLAS_____ KOME?? KAO MORAM DA PROKOMENTARIŠEM SEBI KAKO JE TO ŠTO SAM MISLILA BAŠ HMH ILI ŠTA
to mi je od skoro tik neki. i tako u krug neodređenim redosledom dok ne zaspim od umora

alternativa:
našikam se i zagrlim mačku
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
elem da, kad spavam sa nekim ne čuje se ni da dišem maltene.

jednom me drugarica sva histerična budila jer se uplašila da sam umrla :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2638864#p2638864]scout_finch napisao:[/url]legnem.

I d be so happy da mogu ovako. Vise puta je zaspala u sred moje il svoje recenice. Više puta sam tako gledajući u tv pričala sama sa sobom i to ne kratko dok ne čujem da je počela da hrče.

Ja sa druge strane....eh. Spavanje. To je veliki deo mog života u smislu nerviranja oko istog. Od detinjastva ranog, bejah beba jos. Imam onaj delejd slip disorder i mogu da ustanem kad god nema sanse bez necega da zaspim pre 2 am. Ne pijem pilule za spavanje, tako da je to stalno muka, ponekad, kao igrom slucaja veceras, moram da uzmem fenergan jer ustajem u nedoba, koji ume da uspava, i koristi se i za to a inace je protiv alergije (popih ga pre sat i dalje ne deluje, tako da ....u picku materinu)

Nažalos imam često tripove ko madmazelka, motanje grešaka u glavi ili mogućih neugodnih situacija ...Zato između ostalog od kad znam za sebe mi je i veliki problem da zaspim bez knjige - uvek imam knjigu pored sebe. Misli mi ne smetaju da zaspim, ali mi knjiga pomaze da zaspim mirnije.

Znači, posle kupatila, sipam svežu vodu, to uvek imam pored kreveta, maramice, to uvek isto moram da imam, namestim jastuk, knjiga, i onda se tako teramo, il pola sata il 5 sati.

A na net i forume i tako to sam počela da idem jer ne mogu da spavam u normalna doba.
Korisnikov avatar
By Blady
Lorkica... and sweet dreams
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2638990#p2638990]alexandermagic napisao:[/url]LEpo je lezati pored osobe koja gotovo necujno dise i ne pomjera se mnogo tijekom sna.
ma i da ne dise tesko zaspim kad mi je neko u krevetu, cak i u sobi
sadasnji decko(neka se tako za sada zove) par puta pokusao da zaspemo zagrljeni...pustim ga da zaspi i predjem u drugu sobu :sesir:
inace volim se grliti i satima mogu tako sa njim.ali...spavanje nikako

....pred spavanje imam i neku svoju mantru o Bogu :shmi: jos od detinjstva i cim zatvorim oci nju izrecitujem i pocnem neku svoju mastu, pustim tako neki film u kome ja glumim ili zamislim tako neku neurednu zardinjeru koju sam video u gradu pa krenem da je sredjujem
uglavnom pred spavanje ne razmisljam o realnim problemima, desi se nekada da isplivaju ali ih momentalno stavim sa strane
volim bas spavati, minimum mi je nekih 8 sati u kontinuitetu, vikendom spavam desetak sati
kad ne bih spavao 2 noci mislim da bih se razboleo, meni je san bas, bas bitan
Korisnikov avatar
By elizevin
Neposredno pred spavanje slusam neku opustajucu muziku, pa cesto meditiram deset minuta da se jos vise opustim, pa legnem i citam bar petnaestak minuta, bez knjige ne mogu da zaspim :) Spavam u potpunom mraku i sto vecoj tisini, ne mogu da spavam kada mi je ukljucen racunar ili kad radi klima. Uglavnom ne ostavljam sebi prostor da razmisljam pred san, citam dok se ne onesvestim. U retkim trenucima kada se to ne desi, pokusavam da zamislim neke meni lepe prizore, kao vrstu samohipnoze. Ranije sam imala te tripove da razvlacim sve sto ne valja u mom zivotu kroz tih par minuta pred san, kao da mogu sve istog casa da popravim, ali sad mi se to redje desava. Ne znam da li zato sto imam bolji odnos prema zivotu pa pravim manje gluposti ili zato sto sam prestala da se cimam oko svega :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2638982#p2638982]Hys. napisao:[/url]Vise puta je zaspala u sred moje il svoje recenice. Više puta sam tako gledajući u tv pričala sama sa sobom i to ne kratko dok ne čujem da je počela da hrče.
jao, PREACH IT SISTAH, svaki put izgubim mesec dana zivota kad mi to uradi

ili: jao ajde da gledamo film!

posle (trenutni rekord) 45 sekundi, dakle nije se ni uvodna spica zavrsila, on uveliko kunta

:sigh:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ evo sinoc - ocemo da zavrsimo Xmene? Ocemo, ocemo.

Izmedju svaka dva hrka kad kazem "e vidi ovo" - "cujem, cujem" neverovatno, i u snu je uspela da prica, to jos nisam dozivela. Hrkne i klimne glavom.

Ja se inace ne mrdam i ne cujem dok spavam.

Desila mi se neobicna stvar prekjutros, neobicna jer stvarno se skoro nikad ne cujem - plakala sam u snu, i na kraju cula sebe i scout da me tesi - sanjala sam da sam u zenskom zatvoru (eto orange is the new black kad odgledas za tri dana) a pocela da placem od muke tek kad su mi saopstili da pored toga treba i da dam pare za odstetu, e tad sam se raspala :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
update: zamišljam da sam odlučila da se ubijem sutra i onda razmišljam o tome na koji način i koga bih sve povela sa sobom pa me to opusti od svakodnevnice i zaspim u toj zabludi sreće :sekasablic:
Korisnikov avatar
By 李香兰
mazim se sa mackom u krevetu dok ne zaspemo. dok sam imao psa u stanu, onda s njim. al mi je on uvek balio jastuk. bljak
Korisnikov avatar
By Macan86
nemam ja neki pravi ritual,tuširam se,perem zube...Ako sam prao kosu onda jedno dva sata se mlatim na kompu dok se ne osuši i gasim sve.
A spavanje je već priča za sebe.Treba mi mnogo dok zaspim i baš kad legnem umesto da ispraznim misli meni tad padaju najbolje ideje na pamet i to me razbudi...I ponekad i batalim spavanje i ustanem da zapišem ili da nacrtam da ne zaboravim...i nikad se ne naspavam ko čovek pa sam uvek ujutru zombiran i nikakav.
E da,i smeta mi sve...I svetlo i bilo koji zvuk i dlaka od kose ako me zagolica slučajno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!