Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Elem, kako ću za 10 dana napuniti 26 godina, nekolicina ljudi oko mene se uhvatila za taj, verovatno većini, simboličan broj 25. Ja inače retko pridajem značaj svojim rođendanima, a i ne razmišljam o svom životu kroz brojke, mada moram priznati da su neka pitanja bila logična i na mestu, dok su pak druga bila kao da sam već jednom nogom u grobu.

Eh sad, zanima me šta bi muški, ženski, stariji, mlađi forumaši pitali nekoga ko prevali taj "veliki" broj 25. Uglavnom "bitna" pitanja padaju oko punoletstva, a čini mi se onda nakon ove godine.

Naravno, oni kojima je ova tema glupa, mogu slobodno da je preskoče, pošto me generalno zanimaju konkretna pitanja, jer hteli to da priznamo ili ne danas je većina ljudi vrlo ejdžistički nastrojena i sve se vrti oko mladosti, koja očigledno po mnogima prestaje u dvadesetoj. Rekao bih naročito kod pedera. Tu smo, moram priznati kao populacija, gori od većine "age obsessed" žena.

Slobodno pitajte šta god vam padne na pamet.
Korisnikov avatar
By Madonna
mizoginija mi pala na pamet ali nije pitanje, sve mi je jasno
By Sixto
Koliko si fasista prema osobama starijim od sebe kad dodjes u kontakt s njima na romeu, grindru, u klubu...?
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja tedoh da decku cestitam rodjendan, al sad mi nije jasno o cemu je tema.
By Sixto
Aha, sad kontam! Viktore srecan ti rodjendan! :lol:
Korisnikov avatar
By V25
Nisam bio jasan, sada i ja vidim. Elem, kako pređoh 25 godina, a kako sam u svojoj užoj i široj okolini doživeo kao da je taj broj nešto jako bitno za svačiji život (barem 7-10 osoba me je pitalo štošta tipa - "kakvi su ti planovi", "kako se sada osećaš", "šta si do sada postigao" itd.), pa rekoh da vidim šta bi forumaški živalj imao da pita.

Prosto, došao sam u određene godine kada ljudi valjda prosto pitaju. Pomenuh punoletstvo jer se onda pokreću teme - fakulteta, veza, ozbiljnosti, bla, bla, bla...

I sad tako odlučih da se randomly otvorim za kojekakva pitanja :) Možda zvuči glupo, ali eto, možda mi neko postavi neko zanimljivo pitanje :)

Odgovoriću i na gore postavljena, naravno.
Tebe kao tebe ne bih pitao nista, jer si mi skroz nebitan lik. Onako uopceno, kad se radi o muskoj osobi tih godina jedino bi me zanimalo da li je zavrsio faks i skinuo se roditeljima sa grbace i kasike? To bi bilo to.
Korisnikov avatar
By *deni*
nemam sta da te pitam,no da ti pozelim da i kroz deset godina zadrzis elan i duh i izgledas sveze i gipko.dvadesete su zahvalne za sve u tridesetim pocinju izazovi i borbe sa zemljinom tezom.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
taj trip sa godinama je nametnut u proslom veku od strane preljepe nam sredine i drustva, da ne kazem prirode i drustva. (u preproslom su to bile godine 16 za devojcice i 20 za decake)

25. godina je granica do koje muskarci treba da se "istrose" i krenu u potragu za ozbiljnom zenkom sa kojom ce se razmnozavati i obezbediti njoj i celjadi krov nad glavom i hleb u ustima.

kod devojaka je 25. godina poslednja sansa da se uda, ma kakav momcic bio, posto (po misljenju pametnih ljudi iz balkanske proslosti) vise niko nece hteti niti nju, niti njena zakrzljala jajasca, i posto svekrvi i svekru nije bitno da li ona ima zelju da se dalje skoluje i radi, za njih je jedini kriterijum koliko kiflica moze da napravi od kile brasna i 2 jaJca ili da li je sposobna da u 2 nocu nadje prodavnicu u kojoj je svakar zaglavio i dovuce ga kuci.

s obzirom da si peder, jedino sto mogu da te pitam jeste, koji ti je recept za kiflice? :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
a sto se ejdzizma tice,imam jedan zgodan princip : nikada ne muvam mladje od sebe. bio bi me to stid a i polazim od maksime da nikako ne mogu u erotskom smislu da budem zanimljiv mladjim osobama.naravno,kad se desi da mene mladji startuju,polaskam se i odusevim vidno,jer mladje je sladje.
Korisnikov avatar
By *deni*
da da, stepanoviceva. mladjim osobama ne treba dozvoliti ni da spermu posle svrshica rasipaju i brishu,no je tretirati kao naturalnu svezu hranljivu masku koja se odmah skuplja i tako jos topla stavlja na lice.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Cek, dakle tema je o tome da ti mi postavljamo pitanja zato sto tvoja okolina misli da je to bitan broj?

Okej

Jel se osecas kao laka zenska sada?
Korisnikov avatar
By Trilian
ja i dalje ne kontam baš temu...
mislim, imam ljude oko sebe koji su to godiše... da me zanima, iskreno pitala bih njih... a i ja imam 26 i niko mi pitanja tog tipa nije ni postavljao... to je prosto samo broj

anyway, srećan rođendan
Korisnikov avatar
By Madonna
Od kog materijala ce ti biti nadgrobna ploca?
Korisnikov avatar
By Tungi
Sve ispod 30 je balavurdija.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
v25, to mora da je uticaj strane sredine, tj. Amerike u kojoj si živeo/živiš. jer koliko je meni poznato ključna brojka počinje sa cifrom 3. ne znam nikoga ko je 24, 25 ili 26 doživljavao kao išta posebno, ali zato 30 ili 35 već ima neku "težinu". kažem uticaj inostranstva, jer u Srbiji retko ko je u tim godina sa fakultetskom diplomom u rukama i sigurnim (čitaj ugovor na neodređeno) poslom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!