Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Nisam siguran da je dobar termin za obicaj, ali mene interesuje druga stvar...

Kako bre terate ovu decurliju sto zvone celo vece na vrata i traze poklone i slatkise?
Seli na zvono pa ne odustaju, bravu cu izraubovati! :lol:
Meni se to u BiH desilo samo jednom, dao sam im pare da si same kupe što hoće, nisam ja Djed Mraz iz bajke, pa da imam poklone i slatkiše u rezervi.

---

Ipak su to djeca, nećeš krepat zbog otvaranja vrata.
By Sixto
Otvorim i zatvorim. Mislim... wtf...
Koliko ih je doslo nemam toliko carapa u ormaru u ovom momentu, a kamo li slatkisa u kuci.

Trebao sam okaciti neki natpis na vrata, neko obavestenje nesto...
By Sixto
A iznutra tresti Dies Irae dok crtam... AHAHAHA, ma cao!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
moja keva im uvek spremi mini paketic: umesi neke poseban kolac (kao pletenica), bombone, jabuku, mandarinu ili pomorandzu, krem bananicu, orahe i po 100 din za ZNJ-decu, a za "nasu" po 1000din.
Zna uvek da dolazi u proseku 10-15 dece i uvek im se raduje. Ali ovde kod nas dolaze ujutru da bi prvo musko krocilo u kucu :roll: tako sam od 7h do 10h jutros smisljala kako da prejebem zvonce na ulaznim vratima
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2604370#p2604370]Sixto napisao:[/url]Nisam siguran da je dobar termin za obicaj, ali mene interesuje druga stvar...

Kako bre terate ovu decurliju sto zvone celo vece na vrata i traze poklone i slatkise?
Seli na zvono pa ne odustaju, bravu cu izraubovati! :lol:
kecelju, noz i zalij se malo krvlju...a vrata otvaraj sa rechima, 'treba mi jos jedna devica da dovrshim ritual' pa da vidish kako begaju :D
Korisnikov avatar
By Markiza
Nas zaobilaze. Izgleda se rasculo da smo 'nastrane' pa ne salju decu k nama da ih ne zarazimo ili sta vec. :smug: Kako god. Ionako sem ribe i cesnice i jos neceg sitnog za jelo nemam sta drugo da im dam.
Korisnikov avatar
By *deni*
ali bez zezanja imam tih kopija u arhivi iz raznih postupaka i zaista sam im ih podelio.ipak nema smisla biti neprijatan prema dechici i reci im da se gube.to je ipak buducnost srbije.
Korisnikov avatar
By bothways
Pošto sam za badnje veče uvek kod mojih, prepustim njima, konkretnije mami, da se pozabave korinđašima.
Korisnikov avatar
By Mars
Ni kod mene toga nema, a za samu reč sam ove godine čuo.

A i da ima - ne znam zašto bi me nerviralo.
Korisnikov avatar
By blenta
zavisi ko bude polozajnik/radovan (prvi koledar)
ako fino krene onda posle nije napor :redaljka:

Slika
By Sixto
:lol:

Blentac, a kad se pliva ono za casni krst?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jao, to ono da ti mlado MUSKO dete udje prvo u kucu za bozic? :barf: mene tetka xpeectjaHka terala redovno to da radim ranije. mogu da zamislim facu kad je saznala da sam peder :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
sixto a ne volim te brze u svakom elementu
vise volim ove s barjacima i pantalonama oko clanaka
slabo pokretne i okretne :mljac:
Korisnikov avatar
By bothways
Ja sam već nekoliko godina drugarici položajnik. Ja njoj i kevi joj donesem neke losione iz Avona, one meni spreme punu kesu đakonija (danas sam dobio arafat-šal, sok, bombonjeru i 500 RSD xD).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!