- 20 Sep 2012, 20:35
evo jedna zabavna i reprezentativna pričica 
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/21 ... FtgKI2TtMs" target="_blank
Učenici svećeniku, ravnatelju škole, ližu šlag s koljena

enivej, kakav je vaš odnos prema autoritetima?
kako vrijeme odmiče, sve sam više oduševljen odgojem koji sam dobio od roditelja, koji je bio odličan temelj za život prije nego sam i sam razvio svoje kritičko mišljenje i stavove. ne mogu zamisliti da bih 14godišnji ja ikad sebi dopustio da klečim pred nekakvim školskim direktorom i ližem mu šlag s koljena. ili bilo što te vrste.
(ekšli, ja sam se u osmom osnovne direktoru škole koju sam pohađao smijao u facu kad je pričao gluposti; on mi je tad rekao da mislim kako sam jako pametan i da ću vidjeti šta me sve čeka. ispalo je da jesam jako pametan, od njega definitivno mnogo mnogo više, a nije me nešto strašno čekalo zbog toga
)
općenito me uvijek užasava pokornost velike većine ljudi pred navodnim autoritetima, uniformama, pozicijama moći i sl. svi ti mali hitleri su između ostaloga takvi jer im se netko uvijek klanja i pokorava.
kako vi stojite s autoritetima? pokovarate li im se? što je za vas autoritet? zašto ljudi pristaju da ih se ovako ponižava? jeste li možda nekome (izvan seksualnog konteksta
) lizali šlag s koljena? 

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/21 ... FtgKI2TtMs" target="_blank
Učenici svećeniku, ravnatelju škole, ližu šlag s koljena

enivej, kakav je vaš odnos prema autoritetima?
kako vrijeme odmiče, sve sam više oduševljen odgojem koji sam dobio od roditelja, koji je bio odličan temelj za život prije nego sam i sam razvio svoje kritičko mišljenje i stavove. ne mogu zamisliti da bih 14godišnji ja ikad sebi dopustio da klečim pred nekakvim školskim direktorom i ližem mu šlag s koljena. ili bilo što te vrste.

općenito me uvijek užasava pokornost velike većine ljudi pred navodnim autoritetima, uniformama, pozicijama moći i sl. svi ti mali hitleri su između ostaloga takvi jer im se netko uvijek klanja i pokorava.
kako vi stojite s autoritetima? pokovarate li im se? što je za vas autoritet? zašto ljudi pristaju da ih se ovako ponižava? jeste li možda nekome (izvan seksualnog konteksta