Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
meni najvise odredjeni mirisi telesnih izlucenja na koje se neki loze.

gadi mi se da jedem kod nekih rodjaka kuci i kod nekih prijatelja.

gadi mi se niz ljudskih karaktera

vecina politicarara

turska kuhinja :bljak:
Korisnikov avatar
By ilija f
Otprilike sve što se pušta na tv-u. Gadi mi se kult ličnosti. Jaooo kako Novak dobro igra, hajde da svi gledamo i onanišemo na njega, ne znam šta je set ni kako se igra tenis, ali tako je keeewl novak srbin

Gadi mi se kad se neko prepucava oko muzike. Rasprave tipa: "jaaaooo Seka Aleksić je tako nekvalitetna fuuj" -"A šta, ti tvoji metalci drogeraši samo se deruuu"

Dosta toga mi se gadi :D
Korisnikov avatar
By Madonna
joj mnogo toga. gadljiv sam prilično. ali ne u smislu da mi se bljuje, ima i takvih primera ali manje

da krenem od fizičkog izgleda:
prljave uši, prljav nos, prljavi nokti, prljava kosa, smrad bilo kakav i bilo čiji, griženi nokti, ružna stopala, ispucale pete, ružni nokti, DLAKE, dlake dlake, dlake na nogama (šuma), potkresane ne, salo, skrotum, dlakavo dupe, dlakavo međunožje, dlakavo you name it, prljav pupak, prljav veš, mlitavost, bubuljice, mitiseri, žuti zubi, zadah, ispucale usne, krmelj itd.

onda šipke po gradskom prevozu, masne fleke na odeći, ispišane wc šolje, wc-i in general osim kad su blistavi i mirišu, onda su mi oaze, tvrde hrane u mekanoj (tj. koska u čorbastom jelu npr. odmah mi kreće), dlaka u hrani, instekti itd.

čim se setim dodajem.
Korisnikov avatar
By Hys.
Mislim da se higijena podrazumeva, to jest da mi se svaka vrsta nehijigene gadi.

Pored toga, gadim se necovecnosti i zavidnosti.

I da - piva u plastici. What's up with that?
Korisnikov avatar
By mOwbid
sudopera. da pipnem bilo sta sto soji unutra uuuh
Korisnikov avatar
By bern
oni samoproklamovani pjesnici i pjesnikinje, puni poze i tupavih pogleda.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Nisam toliko gadljiv kada je rec o stvarima...

Ali plitki i zlonamerni ljudi mi se gade. A da, i hrana sa pipcima.
Korisnikov avatar
By Hys.
E da, sad me visnjica setila - meni se gadi kad neko mljacka dok jede.

Ali mi se ne gadi ako cujem devojku kad jede, jer ona to nekako ako i kad se cuje radi kao veverica iz ice age-a pa zvuci ko da krcka orah.
By alexandermagic
Pffff, toliko je toga. Što izdvojiti? :vudu:

Skromnost, nehigijena i nered svake vrste, nedostatak individualnosti i laka dostupnost, ružno dekorirani objedi, tračarenje, insistiranje na bliskosti, potenciranje vlastite iskrenosti i dobrote, histerično brbljanje, nekontrolirano smijanje, humanitarne organizacije kojima je to samo paravan za javnost, kvazi intelektualci i intelektualke iz kojekakvih pripizdina, kojekakvi stilisti i 'modni gurui'kojima iz dupeta viri praziluk, stopala, pješaci koji mile kao puževi, te isti takvi vozači :shamar: ; svećenici i pravoslavni križevi, etc.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ahaaa, sve više mi se gade jedno te ista plačipičkarenja ljudi koji seru jer eto ne mogu biti s nekime jer ih je prevario pa monogamija, varanje, blabla to više ne mogu slušati a niti čitati te rantove. Pa onda isticanje osoba da su normalni i uglavnom kada svi seru po tetkama. :isus:
Korisnikov avatar
By Madonna
kad ljudi jedu sladoled kašikom/čicom pa zahvate puno i onda vade tu kašiku iz usta jedno 3, 4 puta dok ne oližu :barf:

ILI KUPI NA ŠTAPIĆU ILI NEMOJ JESTI TAKO SELJAČINO
Korisnikov avatar
By Laerem
Black Eyed Peas, Lady Di, Drazen Petrovic, Bertrand Henry-Levi, Christopher Nolan, off the top of my head.
By alexandermagic
^
^

A što tek uraditi sa onima koji mljackaju dok jedu i pritom snažno uzdišu i gutaju zrak i još bi, kao vrhunac svega, da prozbore koju, sunce im krvavo 'bem ? I kojima takvo ponašanje ne pretstavlja problem ni na javnom mEstu. :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
kada neko ima vrlo masnu izblajhanu kosu: mili Boze, kako je to gadno!
Korisnikov avatar
By scout_finch
kad operem sudove pa treba da se podigne onaj deo slivnika u kom se zadrzavaju fujbljak stvari da bih sve to istresla u kantu. znaci, izadjem iz tela dok to radim.
Korisnikov avatar
By bern
90% ljudi na fajsbiku. gade mi se. gade. gade. gade. gade. plitki su, glupi, zatucani, lažni. fuj fuj fuj.
Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415079#p2415079]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415064#p2415064]MDNA napisao:[/url]kad ljudi jedu sladoled kašikom/čicom pa zahvate puno i onda vade tu kašiku iz usta jedno 3, 4 puta dok ne oližu :barf:

ILI KUPI NA ŠTAPIĆU ILI NEMOJ JESTI TAKO SELJAČINO
:krezavi:

indeed :awesome:
HAHAHAHAHAHAHAHA, ja baš tako volim da jedem sladoled :P :awesome:
A posle toga obavezno oližem činiju i ponekad budem malo brkljav oko usta :D

---------------------

Inače gade mi se prljavi WCi /onaj na otvorenim bazenima u KGu je bruka i sramota/, totalno bezdlaki muškarci, a posebno oni sa izdepiliranim nogama, gotovo sve vrste mesa osim belog pilećeg i mlevenog, razne bube...
By Kragi
Pederi za koje ne postoji ni teoretska sansa da neko pomisli da su str8 a oni glume heterosexualce.

Kombinacije tipa moj drug i ja imali istog decka koji ce biti decko i naseg treceg druga dok jedan moj drugi bivsi sad takodje ima za decka mog bivseg decka. :lol:
Te spanske serije od poklapanja a la zivotinjski nagon za parenjem mi se najblaze receno gadi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!