Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

SEOSKE AMBULANTE U NOVOM RUHU

Akcijom uredjivanja -čkrečenja i čišćenja ambulante u selu Lalinac,započelo je ,,veliko sprmanje,, zdravstenih stanica na području svrljiške opštine.To je bio povod da ambulantu u Lalincu obidju prdsendik opštine Milija Miletić i direktor Doma zdravlja u Svrljigu Aleksandar Ignjatović.

Slika

Ministarstvo zdravlja sve češće nastoji da teret pomoći i održavanja Domova zdravlja prebaci na lokalnu samoupravu.Zbog toga je neophodno da se organizujemo i zajedničkim naporima stvorimo što bolje uslove za rad medecinske službe na našem području.Predhodnih godina u mnogim zdravstvenim stanicama imali smo stalno medicinsko osoblje a sada su to ambulante sa posetom jednom nedeljno od strane lekara i pomoćnika,pa je i održavanje objekata zastalo.Sada vidimo da je uprava odlučila da se objekti obnove,očiste,okreče i ako treba i poboljša oprema.Samtram da u Domu zdravlja Svrljig, ima dosta unutrašnjih rezervi da se na ovom poslu angažuju unutrašnje snage a mi će mo kao opština obezbediti materija.Apelujem i na meštane sela u kojima se obnavljaju ambulante da pomognu svojim radom jer je medcinska pomoć namenjena i prvenestveni neophodna njima,rekao je predsendik Miletić prilikom posete lalincu.

Direktor Doma zdravlja dr-Aleksandar Ignjatović naglasio je da je sa loklanom samoupravom i do sada imao uspešnu saradnju.daje pomoć uvek bila pravovremena ali je i istakao da su sredstva ma kolika bila uvek potrebna u većoj svoti kako bi s eobezbedila što adekvatnija zdravstvena zaštita stanovništa i sam apelovao na pomoć šitelja sela u kojima rade ambulante.

Predsednik Miletić je iskoristio ovu poriliku da istakne problem sa pregledom na učtrazvučnom aparatu nastao zbog anonimne prijave.Naime,u Domu zdravlja u Svrljigu kao u istim ustanovama u okruženju radilo se uz prećutnu saglasnost nadležnog ministarstva bez posebnog odobrenja.Prijava anonimnog nezadovoljnika dovela je inspekciju pa je zabranjen rad aparata na ovaj načlin.U ostalim domovima zdravlja u okruženju i dalje se radi po starom,bez problema jer u tim sredinama verovatno nema zlonamernika.Svrljig je i pored iskusnog radiologa koji je imao preko 10 000 pregleda i čije su dijagnoze potvrdjene u specijalističkim službama niškog Kliničkog centra,morao da angažuje radiologa iz Niša čije prisutvo ne može da bude stalno pa je stvorena duga lista čekanja.na ovakvo ponašanje sugradjana koji rade u korist svoje štete svaki komenat je suvišan

http://www.svrljig.rs/arhive/2123" target="_blank
Korisnikov avatar
By Mars
U Svrljigu u restoranu KAMIONDzIJE je rostilj - d'umres dobar.

A porcije velike da jedes tri dana i da ne pojedes.
Korisnikov avatar
By Misfit
this text could use some čkrečenje.
Korisnikov avatar
By Mars
Znas kolike su to porcije...

Ja sam voleo tamo ljude da vodim, prvi put, i smejem se reakcijama kad kazu "Ali nije to za nas, nismo mi to narucili" a oni tamo ljudi kazu "Pa jeste, evo sve je tu"...a ono rucak za dvoje ili troje kao Sojiceve gozbe u Tesnoj kozi...
Korisnikov avatar
By Mars
O, pa ti ZNAS o cemu pricam?

Eto... :)

Svrljisko vino, domace, da...

Pa belmus, malo da mu ga das po zdravoj, biljnoj ishrani preko svog onog mesa :D milina.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa uzNi nekad kad onako ides u Kamiondzije.

Mada, kontam, iako sjajan - da je to McDonald's kvalitet tamo. Instant. A to baba kad polako napravi kuci...prava stvar.
Korisnikov avatar
By Mars
I hvala deranu na ovoj temi o zdravstvu

:lol:
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358764#p2358764]Misfit napisao:[/url]this text could use some čkrečenje.

da... :D

hteo sam da vidim koliko ljudi zapravo čitaju kopirane tekstove...

ali ovo je stvarno...wow-premnogo...i nisu samo tipfeleri,već i osnovna nepismenost... :povez:

,,veliko sprmanje,,
prdsendik
medecinske
Samtram
medcinska
prvenestveni
predsendik
lalincu
loklanom
daje (da je-prim.prev :lol: )
s eobezbedila
šitelja :smeh:
poriliku
učtrazvučnom

pa ko im radi tu...zvaničnu prezentaciju... :kesa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!