Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Synesthesia
Dakle,
Daš broj telefona, ili neko nekako dođe do broja i posle par poruka tipa "Pogodi ko je? :)," "Eto, samo da vidim kako si i da ti poželim lep dan..," počinje maltret. I to one najgore vrste. Osoba koja ne prihvata ne. Osoba koja ne razume ne. Osoba koja neće da zove, poenta je u porukama. A ti ne da ne želiš da ga pozoveš, već želiš da samo jako zažmuriš i da dotična osoba nestane sa lica zemlje..

I stižu poruke... i nikad kraja nema. Pokušaš da se u početku dopisuješ, da objasniš prostim jezikom, ali ne uspeva. Onda radiš "Ignore" tehniku, ali onda je još gore, sms čak stiže učestalije. Onda počenš da fejkuješ da broj koristi neko drugi, ali avaj, taj neko je neočekivano nazvao sa potpuno levog broja, i posle jednog tvog "Da?" opet shvatio da ipak ti i dalje koristiš taj broj..i to tako traje, i traje..

Možda će konkretan primer pomoći, a u pitanju je period od godinu ipo dana, i ko zna koliko bi još trajalo, da broj nije promenjen.. Navedeni su sms-ovi posle svih neuspešnih tehnika za odstranjivanje ovakvih krpelja.. primljeni oko 9 meseci od prvog sms-a.. -

22.3. 13:22
Ćao, već par dana se ne javljaš, jesi ljut nešto?

22.3. 16:17
Ja te molim da se javiš, baš želim da te čujem.. Što si ljut?

22.3. 22:54
Dobro, ni danas nisi raspoložen, laku noć i čujemo se sutra..

22.3. 23.03
Epa baš nisi fer.. bar samo jednu poruku napiši?

23.3. 9:30
Dobro jutro želim! Nadam se da si danas bolje volje, ja još čekam da se javiš.

24.3. 15:14
Pa, opet me ignorišeš.. Znam da sam prošli put rekao da neću više da pišem ako se javiš, ali jednostavno moram.. ne razumem zašto je teško. Baš si fuj.

24.3. 23:52
Nisam ja mislio da te vređam danas, nemoj pogresno da me shvatiš, to samo tako kažem.. jer baš je bezveze kad tako samo ćutiš.

25.3. 10:11
Pa ti baš umeš da budeš bezobrazan.. kao važi, javiću se, dobro, a sad ne odgovaraš na poruke?? Prava si droljetina, lepo mi drugovi kažu da si fufa, a ja kao budala mislim nisi.. tako mi i treba.

25.3. 11:25
Draži ti neki usputni k*rac, a, pa se zato ne javljaš?? Ispao si stvarno kurvetina samo tako!

25.3. 12:07
Pa jaaaaaaaaaaaaaviiiii seeeee! Odgovori bar na neku poruku!!!!

25.3. 12:33
E nemoj da se ljutiš, ja sam ti ono tako samo napisao da bi ti odreagovao.. javi se molim te.. pusti poruku.

25.3. 12:44
Odgovori mi!...

25.3. 14:26
Nećeš da mi odgovoriš? Ja ću ipak da ti pišem.

25.3. 14:28
Sve dok mi ne odgovoriš! Znaš, imam 3.990 poruka besplatno, pa mogu da pišem stalno..

25.3. 14:59
A tebi ne smetaju moje poruke? Daj javi se... Kaži bar nešto..

25.3. 15:20
A ja tebe ne uznemiravam? Ti da ti smeta, ti bi prijavio policiji, ili negde, je l da?

25.3. 15:42
Pošto ti ne smeta, onda ću da ti pišem i dalje.. Ali kad te molim napiši mi bar jednu poruku.. Gde si??

25.3. 16:06
Ovoliko poruka sam napisao, i sad, i dalje ništa?... Što si takav?

Ovo je samo fragment, a ni na jednu poruku nije odgovoreno već mesecima. Nekad posustane na dan ili dva, ali je toliko šašav, da mi je sam ton melodije za notifikaciju na telefonu postao stresan!... Uzbudim se kad god čujem da mi stiže SMS i moram da popijem nešto... čak i kad istu melodiju zapravo samo čujem na TV-u... :cupakosu:

Na svu sreću, gotovo je.. (valjda.. ) ali molim drage forumashe i forumashitze, da podele iskustva... ili stavove.. ili da daju savete.

I realy dont know how to deal with that kind of people :alexis: Do u?
By RuznaGlupaZla
Patty Hewes napisao: 25.3. 14:26
Nećeš da mi odgovoriš? Ja ću ipak da ti pišem.

25.3. 14:28
Sve dok mi ne odgovoriš! Znaš, imam 3.990 poruka besplatno, pa mogu da pišem stalno..
AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH :pucaodsmeha:

Hm, pa meni je simpatičan taj što piše poruke :)
Korisnikov avatar
By blenta
pa ti si stvarno sasav kad trpis toliko spamovanje

odi u poslovnicu telekoma ili telenora ili ko mu je vec provajder
pokazi i prijavi

oni ce mu tada, pazi sad ... poslati poruku :giggle: da iskulira
i onda ce on da nastavi
pa to uradis opet i oni mu blokiraju broj

obzirom da ima 4k besplatnih poruka znaci da placa preko racuna
uradis mu to dvaput i posle nece moci da ima racun nigde vise ni kod jednog provajdera
Korisnikov avatar
By Synesthesia
blenta napisao:pa ti si stvarno sasav kad trpis toliko spamovanje

odi u poslovnicu telekoma ili telenora ili ko mu je vec provajder
pokazi i prijavi

oni ce mu tada, pazi sad ... poslati poruku :giggle: da iskulira
i onda ce on da nastavi
pa to uradis opet i oni mu blokiraju broj

obzirom da ima 4k besplatnih poruka znaci da placa preko racuna
uradis mu to dvaput i posle nece moci da ima racun nigde vise ni kod jednog provajdera
Avaj.. broj je prepaid.. to su one promo u MTSu, gde kupiš tonu gownjiwih SMS-ova za 30din.. :rida:

I, već isprobano.. nažalost, nova kartica košta 150-200 din, tako da.. :smrc:
Stvarno ne znam kako treba čovek da uradi, a da to ne bude promena vlastitog broja.. :puzzle:
Korisnikov avatar
By blenta
a jebi ga onda bratic
mozes da lezis na krevetu sa rukom na celu
i proklinjes si sopstvenu lepotu :)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
blenta napisao:a jebi ga onda bratic
Hahahaha.. ta poza je tako odwratna, od kad je Boki13 javno koristi kad god vidi lampicu na kameri.. više ni za foru nije.. :(

A, ovo sam rešio (promenio svoj broj), nego mi je sam fenomen tih stalkera postao zanimljiv, pa se pitam imao li je još ko iskustva.. ?..

:alexis:
Korisnikov avatar
By blenta
ja nisam imao tih koji uzese maha
jer sam dovoljn o agresivan
da brzo shvate da im se ne isplati valjda

a i nisam nimalo sladak do begin with
Korisnikov avatar
By Misfit
I'm not cool enough to be SMS stalked. :(
By loreenche
The Misfit napisao:I'm not cool enough to be SMS stalked. :(
Korisnikov avatar
By Synesthesia
alexandermagic napisao:Promijeni broj i ne drami.
Well, that shit has to stop!.. nisi razumeo poentu, na kraju i jesam to uradio, ali.

Tom logikom, posto takvih ima u svim sferama zivota, ljudi onda treba da menjaju fixne brojeve, a to kosta, da se sele, i to kosta, da menjaju posao, tek to kosta..

U have to solve problems, not avoid, or jump over them, coz they'll come back and bite ur ass. And when ur solving smthng, u dont wanna do it once in a while over and over again, u want to finish it once, forever.
U ovom slucaju, pitanje je trenutka kada ce se dokopati novog broja npr..

Anyone else?..
By alexandermagic
A problem je na putu rješavanja s tvojim dramljenjem i otvaranjem teme o tom? :novinar:

Btw, serem ti se na logiku, a ako nisi sposoban izaći na kraj sa SMS stalkerom mogu da zamislim kako riješavaš konkretne probleme.
Korisnikov avatar
By Blady
U da, imam i ja jednu smaracicu koja tako s vremena na vreme posalje poruku.
Nije bas stalker, ali kada se sracuna, isto je u pitanju period od godinu- dve.
Ne salje mi toliko poruka, verovatno bih odlepila.
Ali imam nekog stalkera kada su u pitanju pozivi. Vecito me zove sa sakrivenog i kada podignem slusalicu i to bez "da, ili halo" taj neko cuti.
I sto je najgore, impulsi pice, a taj neko ne prekida.
Ima minuta na bacanje :lol:

''''
Korisnikov avatar
By Synesthesia
alexandermagic napisao:A problem je na putu rješavanja s tvojim dramljenjem i otvaranjem teme o tom? :novinar:

Btw, serem ti se na logiku, a ako nisi sposoban izaći na kraj sa SMS stalkerom mogu da zamislim kako riješavaš konkretne probleme.
Ne pravi se nevesht, i nema mesta sarkazmu ovde..

A evo konkretnog problema - objasniti tebi siru sliku i temu teme :D

Dakle, zamisli da zivis, recimo, u maloj garsonjeri, i imas dva porozora samo, a neko ti svaki drugi-treci dan baca kamencice na prozor dok ti ne razbije staklo. Ne vidis ga ko je, jer ga ne ocekujes, samo se tek cuje udarac o staklo, ne mozes nikako da ga navatas i polomis mu ruke, ne mozes da ozidas ulicu da ga udaljis.. Ti bi onda, tvojom logikom, drzao spustene roletne non-stop, ili bi zazidao prozore?

:alexis:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Blady napisao:U da, imam i ja jednu smaracicu koja tako s vremena na vreme posalje poruku.
Nije bas stalker, ali kada se sracuna, isto je u pitanju period od godinu- dve.
Ne salje mi toliko poruka, verovatno bih odlepila.
Ali imam nekog stalkera kada su u pitanju pozivi. Vecito me zove sa sakrivenog i kada podignem slusalicu i to bez "da, ili halo" taj neko cuti.
I sto je najgore impulsi pice, a taj neko ne prekida.
Ima minuta na bacanje :lol:
Hahaha pesmitza je extra! Thnx!
Hwala bogu da neko razume agoniju telekomunikacijsog maltreta.. uzzas..
Korisnikov avatar
By Synesthesia
alexandermagic napisao:Tuplji si nego sam mislio, čim ne kužiš kojom logikom se ja vodim. :D
E pa, e pa, a ti si josh najtupljiji od mene, bwe..!.. E takooo, daa znaaasss... ! :P
By alexandermagic
Ne znam, jer te izvjesni dokumenti u mom posjedu i zvanični rezultati demantiraju. :D

Nego, mogao si upotrijebiti još malo lošeg engleskog ne bi li praznini dao kakvu-takvu težinu.
Korisnikov avatar
By Galateja
Blady napisao:
''''
:smeh:

on: Ne trpim. Ako bi me neko smarao prevrnula bih i nebo i zemlju da maltretiranje prestane. Do sada sam se uspešno borila sa psihopatama.
Korisnikov avatar
By *deni*
blenta napisao:a jebi ga onda bratic
:krezavi:
Korisnikov avatar
By TauCeti
Imao ja sličnu situaciju. Nije baš bio taj broj poruka dnevno, ali je zato trajalo jedno dve godine. U početku je isto tako smarao sa po 10-15 poruka dnevno. Ignore taktikom se stiglo do toga da je kasnije slao po jednu poruku na dva dana, pa jednu u nedelju dana, i na kraju prestao da piše. Samo treba da budeš uporan u ignorisanju. Nema veze što u početku piše još češće, neće doveka izgurati da piše poruke u prazno.
A da menjam broj zbog jedne mentalno neuravnotežene osobe mi ne pada na pamet...
Korisnikov avatar
By Misfit
ne pratiš na času, HalfJack.

očigledno je da je Patty nekakav selebriti, pa takva jednostavna rešenja naprosto ne piju vodu u njegovom slučaju.

ovakve stvari će se iznova dešavati - "u svim sferama života" - stoga treba pronaći način da se problem saseče u korenu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja obicno ukljucim opciju na telefonu koja mi ignorise sve poruke koje dolaze sa tog broja. a mogao bi i ti da ignorises da te stvarno ne zanima al bilo bi ti zao da nemas ni jednog obozavatelja :drama:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Lepo sam skinuo jedno programče za te situacije, blokirao šta mi smeta i gotova priča.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
alexandermagic napisao:Ne znam, jer te izvjesni dokumenti u mom posjedu i zvanični rezultati demantiraju. :D

Nego, mogao si upotrijebiti još malo lošeg engleskog ne bi li praznini dao kakvu-takvu težinu.
Ti, ili imaš neki ozbiljan problem sa kompleksima, ili si dugo bez sexa...

Anyway, wish ya all the best.. :zen:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
The Misfit napisao:ne pratiš na času, HalfJack.

očigledno je da je Patty nekakav selebriti, pa takva jednostavna rešenja naprosto ne piju vodu u njegovom slučaju.

ovakve stvari će se iznova dešavati - "u svim sferama života" - stoga treba pronaći način da se problem saseče u korenu.
Hvala na pomoći, ali nisi odgoworio na temu.. i nije u pitanju celeb lifestyle, već jednostavno - kakwa su wam iskustwa sa "smaračima," "pijavicama," "krpeljima" ovakve vrste, koji su malo žešći i ne odustaju tako lako.. :bye:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Anhedonie napisao:ja obicno ukljucim opciju na telefonu koja mi ignorise sve poruke koje dolaze sa tog broja. a mogao bi i ti da ignorises da te stvarno ne zanima al bilo bi ti zao da nemas ni jednog obozavatelja :drama:
Taj neko jako lako može da promeni broj, poenta je u tome kako rešiti stvar sa takvom osobom, a ne blokirati ga, to me zanimalo :)

Obožavatelji nisu problem, i uvek ih ima draga moja, problematični su samo ovi dosadni... :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!