Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Spremam se za audiciju za dramsku. 5 dana nisam bio u skoli, i obavestenje o audiciji stoji jos od ponedeljka. A ja saznao evo malopre... da je audicija SUTRA! :shocked:

Monolog sam spremio jos pre mesec dana i sad kad ponavljam, u svoj muci da se setim teksta, gluma ne dolazi do izrazaja... Recitaciju nisam ni pipnuo, tako da cu recitovati nesto sto vec znam.... eto, Santa Maria Della Salute, dokle stignem.

Sad sam se ziv pojeo i mislim da nece liciti ni na sta. I trema me ubija. :rida:

Saveti? Words of comfort?
I da li ste imali slicnih situacija? Tipa da nesto sto vam je jako bitno propustite, ili stignete u poslednji cas te ste nespremni? I kako ste sa njima izlazili na kraj?

Diskutujte. :)
By sncbgd
hvataj ti njega

ja imam srece da mogu da zaspim cim pomislim na to, dok krenem ka jastuku vec sam zaspao i izuzetno lako se budim - posle pola sata ili 9 sati - svejedno
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Не знам да ли си отишао у кревет али - срећно! :kiss:

Санта Марија дела Салуте је дивна песма. Да си бирао ниси могао бољу да изабереш. Ако је већ знаш само пази на дикцију и биће то супер.
Ја не могу да ти понудим савет из личног искуства али из приче са глумцима и читања њихових интервјуа стекао сам лични утисак да је већина, сасвим случајно, стицајем околности и без неке посебне припреме упала на Академију.
Зато, ако ти је суђено, бригу не бригај... ;)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
@Speedy
Nisam jos otisao da spavam :smilegrin:

Jeste, predivna je pesma :D I znam je celu :) Mada, posto mi je monolog podugacak (oko 7-8 minuta, odlomak iz 'Pijaniste' od Alesandra Barika), a i Santa Maria Della Salute je takodje bas dugacka pesma, mislio sam da izrecitujem pesme 'Poruka' i 'Macka i ptica' od Zaka Prevera. Kratke su, ali efektivne :)

Na kraju krajeva, mogu jednostavno i da ih pitam koliko vremena imam i da im ponudim da sami izaberu sta cu recitovati :)

Inace radi se o amaterskom pozoristu, ne o Akademiji. Ako budem isao na Akademiju, ici cu na reziju ;)

Hvala na motivaciji :D

@Huanita - daaaaaj bre? Pesma je savrsena.
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
Sve što sam nespreman radio - ispalo je dobro, ono što sam spremao po mesec, dva - nije bilo baš uspešno. Stav je najbitniji, valjda. :)
Korisnikov avatar
By Torry
uglavnom, videce se koliki si glumac i imptovizator i za tako kratko vreme

javi
Korisnikov avatar
By *deni*
A što im ne izvedeš nešto smešno, humoristično ?
Dosta je narodu muke i teške situacije, još mu samo fali recitacija '' Santa Maria Della Salute ''. Uzmi nešto od Mime Šiš, recimo...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Odlozena audicija za sutra! :D Taman da obnovim sve sto treba :)
By Kragi
Ja sam generalno jako odgovoran i veliki planer ali mi se desi da mi situacija izmakne kontroli sometimes.
Prvo sto mi pada na pamet je januarski ispitni rok na drugoj godini faxa. Pocnem da spremam dva ispita sa zeljom da se odlucim za 'laksi' posle odredjenog vremena. Prijavim oba. Jedan je 23. januara, drugi 26. januara.
Odlucim se za prvi, spremim i izadjem na ispit a ovaj drugi batalim posle 20 lista ucenja :D Kad ono ... permutujem neka pitanja i padnem 23. :smeh:
I onda sta cu, spremim drugi ispit za dva dana. Posle neprospavane noci odem (26-og) i dobijem 9. :oskar:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Hvala svima na motivaciji i lepim zeljama :D

@Kragi - o takvih iskustava imam koliko hoces u skoli :D Tipa kad nesto ucim sedam dana, a onda mi zavrnu neko pitanje i dobijem dvojku... A nesto sto nisam pipnuo, preletim pogledom pre casa na velikom odmoru, i dobijem 5 ko vrata :D
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Aman, kao sto rekoh, recitovacu pesme 'Poruka' i 'Macka i ptica' od Zaka Prevera. A obavesticu ih i da sam SMDS spremio, pa ako budu trazili onda cu i to :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ne razumem.

Jel to audicija za recitatorsku ili dramsku sekciju?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Dramska. Ali traze recitaciju i monolog na audiciji. Plus improvizacija. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Pa jel bila audicija danas?
Korisnikov avatar
By Tungi
ZlatnaPtica napisao:Aman, kao sto rekoh, recitovacu pesme 'Poruka' i 'Macka i ptica' od Zaka Prevera. A obavesticu ih i da sam SMDS spremio, pa ako budu trazili onda cu i to :D

Aman, patetike.

Uzmi ipak 'Santa Maria della Salute' :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
SMDS mi tacno vuce na sado-mazo...

Ne znam...meni su interpretacije te pesme vazda pateticne bile. Mozda neki Milos Zutic, neko zreliji - nikako u mladim, neznim godinama...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Aman vise, pustite me sa odabirom pesama! :lol: Ne moze se svakome udovoljiti, a i da moze, znate kako kazu: 100 baba - kilavo dete. :P

@Mars - Audicija je odlozena za sutra :)

I hvala Half na podrsci :kiss:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Хуанита napisao:Moj savet: nemoj da recituješ Santa Maria della Salute, jer je to grozan komad poezije.
:lood:
:zacepi:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Nije da mislim da umirete od neizvesnosti, al kad vec otvorih temu - da vas obavestim da sam prosao :party:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
ZlatnaPtica napisao:Nije da mislim da umirete od neizvesnosti, al kad vec otvorih temu - da vas obavestim da sam prosao :party:
Јао дииивно. Честитам. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Који смер уписујеш?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!