Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Možda je i bila tema... Odnosi se, pre svega, na forumaše koji su duže registrovani. Kako se osećate kada naletite na neki svoj stariji post ili davnašnji post tada drage osobe? Meni se javi čitav spektar osećaja od ravnodušnosti do stida i sete. Uverim se u ideološku i emotivnu prolaznost... I još štošta.
By Kragi
'Tada drage osobe' u smislu bivseg?
Korisnikov avatar
By Mars
Retko ih viđam. Ono kad nekad naiđe neki novajlija pun entuzijazma pa reši da odgovori na SVE postojeće teme, ikada, i onda ih podigne (takođe i Eskica u maničnoj fazi).

A i tada ne obraćam pažnju na postove (svoje ili tuđe) samo mi je drago da se podsetim ljudi koji su u međuvremenu prestali da dolaze.
Korisnikov avatar
By Galateja
Mars napisao:Retko ih viđam. Ono kad nekad naiđe neki novajlija pun entuzijazma pa reši da odgovori na SVE postojeće teme, ikada, i onda ih podigne.
Setila sam se tamo neke 2006. ili 2007. kada si u dnu svakog posta imao poučne sentence o Marsovom dupetu sve sa linkovima. :lol:
By Kragi
Ok, ovako:
Za vreme forumisanja ni sa kim nisam bio te nisam ni raskidao niti mi je neko u tom smislu znacio. :D
Zanimljivo mi samo to da povremeno naletim na neke stare postove (mahom trash zona koja se uglavnom cisti pa, srecom, postane nevidljiva) ili pak procitam svoj fan klub pa vidim kako sam menjao statuse kod ljudi. :D
Bilo da sam im bio zgodan i lep a sad ruzan i odvratan ili super lik a sad kreten i bilo da je zbog toga sto nisu dobili sta su hteli ili pak zato sto sam govorio ono sto mislim ... Samo mi izmami osmeh na lice u fazonu 'smesno mi'.
Generalno me ne tangira, verovatno zato sto ni jedan od tih virtual odnosa nisam dozivljavao ozbiljno i svejedno mi da li mislis da sam ok ili ne.
Licno znam relativno malo ljudi odavde i sa njima su mi odnosi ok oduvek bili, bar u onom smislu da osim razlike u stavu nikad nisu menjali status kod mene 'iz dobre i drage u losu i nedragu osobu'.
Korisnikov avatar
By Blady
Umrem od smeha na neke svoje postove :pokazuje:
Ili ih potpisem
Sto se tice drugih, ne zanimaju me..
Nemam postove tog tipa bivsi=bivse :)
By loreenche
pa ono, neki početni su mi delovali smešno, ali kako je vreme išlo, počeli su da dobijaju neki smisao :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Galateja napisao:Kako se osećate kada naletite na neki svoj stariji post ili davnašnji post tada drage osobe? Meni se javi čitav spektar osećaja od ravnodušnosti do stida i sete. Uverim se u ideološku i emotivnu prolaznost... I još štošta.

jaoj :sweet: divno :love:

Hajde reci nam jos nesto o tome. :cheer:
Bice to kao da pravimo spomenar. :balerina:

:katemoss:
Korisnikov avatar
By Galateja
Galadriel napisao: :katemoss:
Svašta! Uzmi klometol, pročitaj neku knjigu, odgledaj film, šetaj, beri cveće, iskoristi vreme na sadržajniji način, ali nemoj mazohistički da se lepiš za moje postove kad ti škode.
Korisnikov avatar
By Galadriel
dobijem i ekcem od imperativa, stvarno bolje cvece da sam brala :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Srklet
aaaa ok! :eureka:
uvijek tesko skuzim tu kljucnu razliku: ako jako pristojno zastupas monstruozne stavove, onda je to ok.
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja nisam Elenin PR, sve što sam imala da kažem napisala sam na onom oftopiku i nemam nameru da se vraćam na tu temu.
Korisnikov avatar
By Galadriel
meni nije jasan momenat monstruoznosti u peglanju na proser
Korisnikov avatar
By horus.
medju lezbejkama ima bas groznih stvorova... :balerina:
Korisnikov avatar
By lav
ideoloska prolaznos pogotovo :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Blady napisao:Umrem od smeha na neke svoje postove :pokazuje:
Ili ih potpisem
Sto se tice drugih, ne zanimaju me..
Nemam postove tog tipa bivsi=bivse :)
ovako isto.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam mislila da je neko digo moj stari topik.
Zar ja nisam imala neku temu "neka ja koja nisam ja"?
Korisnikov avatar
By Galateja
Možda, ne znam... Meni je u trenutku pao na um naslov. :)

Eto, ti si članica koja je davno registrovana, mislim da bi imala šta da kažeš na ovu temu. ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne osetim se...mislim, ako je neko ko mi je bio drag-i dalje mi je drag. Nisam se nisakim odavle posvadjala...Sve su to meni mili ljudi i dalje :)

Ono sto primecujem je samo koliko malo menjam svoje stavove. To mi je ponekad stvarno neverovatno.
Korisnikov avatar
By Mage
Veoma mi je zanimljivo da posmatram sebe tako u retrospektivi. Uglavnom kada čitam svoje stare postove pomislim kakav sam bio debil... ali nekada se baš zapanjim koliko sam bio u pravu i koliko sam se još više uverio u ono što sam pisao tada. Interesantno u svakom slučaju... pogotovo što se tiče tog aspekta prolaznosti i promenjivosti, i ideološkog i emotivnog.

Kao da je negde zapisan razvoj moje ličnosti, od infantilnog debila do ne toliko infantilnog debila :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!