Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
scout_finch napisao:a jel mozeš dati jedan jedino dokaz (neku fotku npr.) da su Dr.Iggy ili Gala ili Moby Dick ili Djogani ili pok. Ksenija Pajcin "pevali na mitinzima rezima"???
ti ljudi su postojali jer je rezimu odgovaralo da neko zabavlja jadan i bedan narod. svi pevali na mitinzima rezima i avi branili mostove i tako ta sranja.
scout_finch napisao:ma sad cu da se zamajavam sa dr igijem, svi su oni pevali marku milosevicu na uvce. al' nije ni to bitno, bitno je da oni "vole devedesete".nemoj da si na kraj srca: oni vole devedesetO
Orlando the Lady napisao:scout_finch napisao:ma sad cu da se zamajavam sa dr igijem, svi su oni pevali marku milosevicu na uvce. al' nije ni to bitno, bitno je da oni "vole devedesete".nemoj da si na kraj srca: oni vole devedesetO
http://www.njuz.net/festival-volim-deve ... plavovima/
Denni85 napisao:ili sa Legendama...za njih se zna da su bili omiljeni gosti na Mirinim rodjendanimascout_finch napisao:a jel mozeš dati jedan jedino dokaz (neku fotku npr.) da su Dr.Iggy ili Gala ili Moby Dick ili Djogani ili pok. Ksenija Pajcin "pevali na mitinzima rezima"???
ti ljudi su postojali jer je rezimu odgovaralo da neko zabavlja jadan i bedan narod. svi pevali na mitinzima rezima i avi branili mostove i tako ta sranja.
P.S.
a mozda si pomešala stvari, tacnije pomešala dancere sa turbo-folk pevacima?
scout_finch napisao:ma sad cu da se zamajavam sa dr igijem, svi su oni pevali marku milosevicu na uvce. al' nije ni to bitno, bitno je da oni "vole devedesete".pa da, kad se nema dokaza i lupeta nasumice, onda i ne preostaje nista drugo da se odgovori nego "baš cu sad da se zamajavam sa Dr. Iggijem"
Mars napisao:A izvini kako bi druugacije mogao da opises bilo kakvu interakciju sa tom pojavom (pa i ovako literarnu) osim - zamajavanje?mene to povezuje sa mojim detinjstvom...ono, neko je detinjstvo proveo uz Lepu Brenu(80te) neko uz Mirzino Jato(70te) i tako dalje u proslost...nisam ja kriv sto je neko vec usao u 40te, ili blizu 50ih pa mu smeta sve sto je došlo posle...tako i onoj Jovani Gligorijevic iz Vremena koja osu paljbu po ovoj zurki kao da ce, ni manje ni više, sam Sloba tamo da 'vaskrsne'
scout_finch napisao:ma decko, super su devedesete da ti ja kazem. i zeljko mitrovic koji nije bio clan jula, i pink na kome su se svi ti likovi vrteli, i niko nije pevao za rezim, ni za bilo kog clana porodice milosevic, niko nije pevao u markovoj madoni, niko nije "branio mostove" skroz si u pravu za sve.A sada posto zelis (okret) nestacu
aj bre paljba, ne luetaj vise 'leba ti.
Denni85 napisao:dobro, svako ima pravo na svoj izbor, pravo da se zabavlja kako hoce i da troši vlastiti novac i vreme kako hoce. Jel tako? Tako cu ja sa svojom ekipom djuskati u Areni sledece subote, a ti se zabavljaj na svoj nacina posto ides moram da ti dam jedan domaci zadatak...a mozeš doci ispred Arene pa lupati u šerpe i lonce
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!