Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By scout_finch
e ovo je visnja na slagu na torti svih sranja u kojima se ova zemlja nalazi.
divno.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Prestanite da dovodite u vezu muziku koju smo svi slusali sa politickim sranjima koja su se tada desavala. Nije Dzogani kriv sto su srbi doveli milosevica na vlast!
Korisnikov avatar
By Denni85
Baš tako. Kao da sam ja mogao birati kada cu se roditi i kojih godina cu odrastati??? Ta muzika (Dr.Iggi, Gala, Djogani, Luna...) je bila muzika mog detinjstva i to je to, ostavimo politiku po strani. Uostalom, i širom Evrope se odrzavaju muzicki spektakli pod istim imenom "I love 90's" ! Mada bilo bi jos bolje da su organizatori uspeli dovesti barem neku od muzickih zvezda tih godina - Dr.Alban/La Bouche/2 Unlimited/Snap/DJ Sash/DJ Bobo/Masterboy...
Korisnikov avatar
By antibiotic
podneo bih densere, izdjuskao bih se lepo .. ali pricu o srecnim 90im ne bi' mogao da progutam.
Korisnikov avatar
By scout_finch
''
samo ime pesme izaziva jezu.

ti ljudi su postojali jer je rezimu odgovaralo da neko zabavlja jadan i bedan narod. svi pevali na mitinzima rezima i avi branili mostove i tako ta sranja.
o samom kvalitetu muzike i vokala ne bih ovom rilikom. dodouse, marija mihajlovic je odlican vokal, i napevala se tih sranja, al' od neceg valjda mora da se zivi.
Korisnikov avatar
By Denni85
scout_finch napisao:
ti ljudi su postojali jer je rezimu odgovaralo da neko zabavlja jadan i bedan narod. svi pevali na mitinzima rezima i avi branili mostove i tako ta sranja.
a jel mozeš dati jedan jedino dokaz (neku fotku npr.) da su Dr.Iggy ili Gala ili Moby Dick ili Djogani ili pok. Ksenija Pajcin "pevali na mitinzima rezima"???

P.S.
a mozda si pomešala stvari, tacnije pomešala dancere sa turbo-folk pevacima? ;)
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma sad cu da se zamajavam sa dr igijem, svi su oni pevali marku milosevicu na uvce. al' nije ni to bitno, bitno je da oni "vole devedesete".
Korisnikov avatar
By starky
Denni85 napisao:
scout_finch napisao:
a jel mozeš dati jedan jedino dokaz (neku fotku npr.) da su Dr.Iggy ili Gala ili Moby Dick ili Djogani ili pok. Ksenija Pajcin "pevali na mitinzima rezima"???

P.S.
a mozda si pomešala stvari, tacnije pomešala dancere sa turbo-folk pevacima? ;)
ili sa Legendama...za njih se zna da su bili omiljeni gosti na Mirinim rodjendanima ;)
Korisnikov avatar
By Denni85
scout_finch napisao:ma sad cu da se zamajavam sa dr igijem, svi su oni pevali marku milosevicu na uvce. al' nije ni to bitno, bitno je da oni "vole devedesete".
pa da, kad se nema dokaza i lupeta nasumice, onda i ne preostaje nista drugo da se odgovori nego "baš cu sad da se zamajavam sa Dr. Iggijem" :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
A izvini kako bi druugacije mogao da opises bilo kakvu interakciju sa tom pojavom (pa i ovako literarnu) osim - zamajavanje?
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma decko, super su devedesete da ti ja kazem. i zeljko mitrovic koji nije bio clan jula, i pink na kome su se svi ti likovi vrteli, i niko nije pevao za rezim, ni za bilo kog clana porodice milosevic, niko nije pevao u markovoj madoni, niko nije "branio mostove" skroz si u pravu za sve.
aj bre paljba, ne luetaj vise 'leba ti.
Korisnikov avatar
By Denni85
dobro, svako ima pravo na svoj izbor, pravo da se zabavlja kako hoce i da troši vlastiti novac i vreme kako hoce. Jel tako? Tako cu ja sa svojom ekipom djuskati u Areni sledece subote, a ti se zabavljaj na svoj nacin ;)...a mozeš doci ispred Arene pa lupati u šerpe i lonce :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma jebe mi se sveukupno za taj dogadjaj. i slazem se, svako ima pravo da pravi glupe izbore.
Korisnikov avatar
By Denni85
Mars napisao:A izvini kako bi druugacije mogao da opises bilo kakvu interakciju sa tom pojavom (pa i ovako literarnu) osim - zamajavanje?
mene to povezuje sa mojim detinjstvom...ono, neko je detinjstvo proveo uz Lepu Brenu(80te) neko uz Mirzino Jato(70te) i tako dalje u proslost...nisam ja kriv sto je neko vec usao u 40te, ili blizu 50ih pa mu smeta sve sto je došlo posle...tako i onoj Jovani Gligorijevic iz Vremena koja osu paljbu po ovoj zurki kao da ce, ni manje ni više, sam Sloba tamo da 'vaskrsne'
Korisnikov avatar
By Mars
scout_finch napisao:ma decko, super su devedesete da ti ja kazem. i zeljko mitrovic koji nije bio clan jula, i pink na kome su se svi ti likovi vrteli, i niko nije pevao za rezim, ni za bilo kog clana porodice milosevic, niko nije pevao u markovoj madoni, niko nije "branio mostove" skroz si u pravu za sve.
aj bre paljba, ne luetaj vise 'leba ti.
A sada posto zelis (okret) nestacu
...estacu
...estacu
...estacu

:B

Ne, to sa argumentom detinjstva sto kaze mi je sada ok.
Nije dete krivo sto su mu pustali da slusa tu muziku.

Kako ide ono..."Ja i Divac Vlade Amerima lupamo blokade".
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa ako mu je na niku godiste, onda smo rodjeni iste godine.
Korisnikov avatar
By Torry
e ali zasto povezujete dance sa devedesetim TOLIKO>>

ok, znam da su povezani :lol: pojmovi, ali ako mrzite muziku mrzite je zbog toga jer je losa a ne zbog vremena u kom je nastala
Korisnikov avatar
By Torry
Denni85 napisao:dobro, svako ima pravo na svoj izbor, pravo da se zabavlja kako hoce i da troši vlastiti novac i vreme kako hoce. Jel tako? Tako cu ja sa svojom ekipom djuskati u Areni sledece subote, a ti se zabavljaj na svoj nacin ;)...a mozeš doci ispred Arene pa lupati u šerpe i lonce :lol:
a posto ides moram da ti dam jedan domaci zadatak

ali o tom cu na PP :D
Korisnikov avatar
By Mars
Gle stvarno.

(s tim sto je nemanje leba da se jede malo rasprostranjenija pojava, ne strogo ogranicena na Kosovo)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!