Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

HRONIKA
12:40 - Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine. Huligani upali u prostorije dnevnog lista Adam i Steva i spalili svu arhivu. No, Adam i Steva nastavlja sa radom. Pozivamo ljude dobre volje da svojim ucescem daju doprinos u razvoju ovog lista.

AKTUELNOSTI
12:43 - Đekna nije umrla a kad će ne zna se. U periodu od 20.9.2011. do 22.11.2011. forum nije radio. Prekid je izazvao komešanje i strah kod forumaša. Sumnjalo se u hakerski napad. Izvor blizak administratoru je poručio preko društvene mreže Facebook: Nisu hakeri, Rog nešto petlja. Rog, tj. Unic0rn bio je nedostupan. Saznali smo da je došlo do greške u koracima prilikom brisanja fotografija u temi Moja fotka.
http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 28&t=46786

KULTURA
12:51 - Lišće pada a kad će opasti ne zna se. Forumaši stidljivo priznaju da gledaju popularnu tursku sapunicu Kad lišće pada. Elena je Maki lepa, Šefket je u zatvoru, a Mute prevodi nani Beverli Hils.
http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... =4&t=46439

LIFE STYLE
13:00 - Lepi Džoni. Na temi Moja fotka vodi se rasprava o Dirtijevoj fotografiji. Kragi je izrazio nezadovoljstvo što Dirti na fotografiji nema osmeh.
http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 5#p2286335

ARHIVA
13:06 - Denijeve nedoumice iz 2005. Velika ljubav kako kaže Dina? Glupost? Nešto treće? Formirajte i sami stav i reanimirajte temu. Najbolje postove nagradjujemo. Možda baš vaš post bude dobitni.
http://www.gay-serbia.com/forum/ovaj-zi ... s1120.html
EKONOMIJA
Slika

Slika

13:51 - Bilo kuda ormar svuda. Čelnici najvećih srpskih firmi nameštaja Forma Ideale i Simpo u svađi su zbog Hansa. Naime, Forma Ideale je prva došla na ideju da Hans kao dugogodišnji poštovalac kulta ormara, tzv. ormaruša no. 1, bude zaštitno lice njihovog ekonomičnog modela ormara Credo. Na istu ideju je došao i Simpo. U tom slučaju Hans bi reklamirao njihov dečiji model ormara po imenu Geppetto. U saopštenju Simpa se navodi da bi reklamiranje dečijeg modela uticalo na buduće generacije da se kriju u ormaru. Hans poručuje: Bitno je ko da više!
TEMA DANA
14:58 - Profesorka engleskog jezika u Srednjoj mašinskoj školi Jelena Popović-Ivanović za naš list otkriva zašto je raspirivala mržnju na društvenoj mreži Facebook - Za sve su krive grudi i jezik forumašice Blady!
Letos sam posle liturgije otišla na kupanje na novosadsku plažu Štrand. Razmišljala sam o svojim udvaračima pored kojih mi se da prostite nije mogla ovlažiti vagina. Imala sam nekoliko momaka i nijedan nije mogao da me zadovolji. Dok su pokušavali da mi pruže zadovoljstvo gledala sam u sliku Draže Mihailovića, Stepe Stepanovića i Živojina Mišića, ali ništa nije pomoglo. Nisam mogla da svršim, čak i kada sam maštala o Kraljeviću Marku. A onda sam ugledala Blady na Štrandu i ona me je podsetila na Majku Jevrosimu iz mlađih dana. Pa te grudi bi mogle podojiti celu Srbiju sa Kosovom. Otišle smo u TOI TOI wc i ja sam doživela erotsku plimu kao nikad do tad. TOI TOI je bila naša raketa koja nas je lansirala u vasionu, a Bladin jezik gorivo! Međutim, Blady me je mučki ostavila, kao Vuk Branković srpsku vojsku uoči kosovske bitke. Počela sam da je pratim, šaljem joj domaći sok od zove, pišem pesme, ali ništa nije pomoglo. Pomislila sam da će joj biti čast da je pozovem da idemo zajedno na liturgiju, ali Blady je i to odbila. Osećala sam se poniženo. Zamrzela sam sve što je u vezi sa LGBT populacijom. Ali šta god da uradim, grudi Jevrosime Blady su u mom srcu i ispod njega. Blady, vrati se!
Galateja napisao:TEMA DANA
14:58 - Profesorka engleskog jezika u Srednjoj mašinskoj školi Jelena Popović-Ivanović za naš list otkriva zašto je raspirivala mržnju na društvenoj mreži Facebook - Za sve su krive grudi i jezik forumašice Blady!
Letos sam posle liturgije otišla na kupanje na novosadsku plažu Štrand. Razmišljala sam o svojim udvaračima pored kojih mi se da prostite nije mogla ovlažiti vagina. Imala sam nekoliko momaka i nijedan nije mogao da me zadovolji. Dok su pokušavali da mi pruže zadovoljstvo gledala sam u sliku Draže Mihailovića, Stepe Stepanovića i Živojina Mišića, ali ništa nije pomoglo. Nisam mogla da svršim, čak i kada sam maštala o Kraljeviću Marku. A onda sam ugledala Blady na Štrandu i ona me je podsetila na Majku Jevrosimu iz mlađih dana. Pa te grudi bi mogle podojiti celu Srbiju sa Kosovom. Otišle smo u TOI TOI wc i ja sam doživela erotsku plimu kao nikad do tad. TOI TOI je bila naša raketa koja nas je lansirala u vasionu, a Bladin jezik gorivo! Međutim, Blady me je mučki ostavila, kao Vuk Branković srpsku vojsku uoči kosovske bitke. Počela sam da je pratim, šaljem joj domaći sok od zove, pišem pesme, ali ništa nije pomoglo. Pomislila sam da će joj biti čast da je pozovem da idemo zajedno na liturgiju, ali Blady je i to odbila. Osećala sam se poniženo. Zamrzela sam sve što je u vezi sa LGBT populacijom. Ali šta god da uradim, grudi Jevrosime Blady su u mom srcu i ispod njega. Blady, vrati se!
Hihihi, ovo je super. Palo mi na pamet da bi baš bilo zgodno da se neka od vas leci javi Kuriru, predstavi se kao bivša ljubavnica dotične profesorke i ponudi priču o njenom tajnom burnom ljubavnom životu, u kojem ima mesta i za muškarce i za žene. :eureka:
SPORT
15:19 - U otvorenom prvenstvu psovki forumaša ekipa 'jebem ti mater fašističku' opet odnela pobedu. U igri su bile ekipe 'jebo te otac', 'krvavu ti majku jebem', 'jebem ti mater' i 'jebem ti dijamante'. U publici je primećeno da ima onih koji ne psuju. Dotični su u skladu sa zakonom odmah uhapšeni i lišeni slobode. Kažnjeni su sa dnevnom dozom psovki i obaveznom konjukcijom glagola 'jebati'.
http://www.gay-serbia.com/forum/najjace ... 93s30.html
LJUBAV
18:10 - Britki umovi foruma Popaye i Hans žene se sredinom oktobra tekuće godine. Kao što je poznato javnosti ova dva zaljubljena mladića su u višegodišnjoj idiličnoj vezi. Svakodnevno jedan drugom upućuju umilne reči i smajlije. Hans je odlučio da zaprosi svog voljenog ljubavnika i učinio je to putem pp. Nismo više mogli da živimo u konkubinatu. Ovim činom želimo da ohrabrimo sve zaljubljene gejeve da načine isti korak kao i mi, izjavio je Hans. Kako saznaje list Adam i Steva, Popaye i Hans su našli kompromis oko autovanja, te će se venčati u Amsterdamu, na trgu Dam, u raskošnom ormaru. Ovaj događaj pratiće sve svetske medijske kuće.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Uplasio sam da je ova tema iscezla sa lica planete za vijek vijekova! :shocked:

Nice to have it back. :awesome: :D
KULTURA
18:25 - Ledenina tema Crtica___ prvi je laureat za online NIN-ovu nagradu. Od 2011. ova prestižna nagrada se dodeljuje za literarno pisanje po blogovima i forumima. Ovogodišnji žiri u sastavu Aleksandar Jerkov, Dobrica Ćosić, Teofil Pančić, Jelena Karleuša i Status dodelili su ovu prestižnu nagradu Ledenoj za temu Crtica____. Predsedavajući Pančić rekao je za naš list da je Crtica___ novi oblik srpskog pripovedanja prilagođen novim generacijama koji su u tranziciji od knjige na papiru do sajber stvaralaštva. Nagrada u iznosu od 5000 evra dodeljena je u popularnom gej klubu Apartmanm, a prisutni su za tu svečanost bili odeveni u bdsm maniru. Ćosić i Pančić su imali roze lisice, Jerkov masku od lateksa, Status je sakrio oči maskom na kojoj je pisalo Status, Karleuša je prisustvovala odevena u pravoslavnu kaluđericu dok je sama dobitnica došetala u lateks haljini sve sa bičem i šapkom.
POLITIKA
17:12 - Na predstojećim parlamentarnim izborima Daliborka Daca Mileusnić kandidovaće se sa svojom novoosnovanom strankom SHD (stranka hrabrih domaćica). Da je Mileusnićeva ozbiljno stupila na političku scenu Srbije svedoči i najavljena koalicija sa JS Dragana Markovića Palme. Na konferenciji za štampu Mileusnićeva je istakla da su domaćice u Srbiji ugrožene bez obzira da li su Srpkinje ili pripadaju nekoj nacionalnoj manjini i da je uvidela potrebu za ovakvom jednom partijom. Na pitanje da li je ova stranka radikalno feministička Daliborka je odgovorila da je SHD stranka koja se zalaže za matrijarhat, prava srbijanskih domaćica, ali i svih ostalih građana Srbije i da je svako dobrodošao, kao i da najavljena koaliciji sa JS nedvosmisleno poručuje da SHD poštuje i kult domaćina. Samo zajedništvo domaćina i domaćice može doprineti rađanju beba i spasenju zemlje od bele kuge, istakla je Mileusnićeva.
Sedište stranke je u Subotici, u nekadašnjim prostorijama mesare Papak. Prvih sto članica dobija nagradno putovanje u selo Končarevo u okviru promocije seoskog turizma.
Korisnikov avatar
By bern
NAUKA: PEDERI BRŽI OD HOMOFOBA U HOMOFOBIJI
17:40 Naučnici GS utvrdili korelaciju između sposobnosti kritičkog razmišljanja i homofobije. Subjekt Apolon_Bata dva puta brže odrično je reagovao na pitanje "treba li nam parada ponosa", u poređenju sa sistemom PedereUBlendere (Stormfront, 2011). Naučnici koji ispituju Apolon_Bata vjeruju da je razlog u autohomofobiji ili blažem obliku psihoze. Drugi subjekat, speedygonsales, imao je slične reakcije (180%). Procenat dijeljenja stavova sa kontrolnim rezultatima dobijenim od grupe "Sprkinje za Srbe" (ibid) iznosi 74.5 i 80%, respektivno. Naučnici još ispituju sistem Hans 2011, a rezultati će biti naknadno objavljeni. Ukoliko se podaci potvrde, ovo bi moglo poljuljati temelje savremene LGTB teorije, po kojoj su največa opasnost po LGTB - strejt homofobi.
Korisnikov avatar
By bern
HRONIKA: STATUS: "Volim ribicu!"
Forumski živalj šokiran je izjavom legende gay sajber estrade da voli ribicu. Glasine da omiljeni lik Forumlenda prelazi u suprotan tabor krenule su nakon neznatog povećanja mišićne mase i smanjenja fonta na fotografijama nekrunisanog fana Svetlane Vidi Mi Sise Ražnatović. Da je sve ipak šala, shvatili smo nakon ekskluzivnog objašnjenja u Trenutku istine, kada je forumski miljenik objasnio da ribice voli samo u akvarijumu.

http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 3#p2287937
DRUŠTVO: :ALEKSIS: PRIJETI SAMOUBISTVOM
Vjerni smajli Aleksis ( :alexis: ) prijeti brisanjem sa servera i uništavanjem diska na kome stanuje. Kako saznajemo, Aleksis je "dosadilo da je vucaraju svaku put kad dotična napiše post" i da više ne može gledati "taj engleski". Komšije :lol: i :roll: kazale su da :alexis: samo "glumata" i to "prilično loše".

http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.p ... 2#p2288306
Korisnikov avatar
By Mars
NAUKA: PEDERI BRŽI OD HOMOFOBA U HOMOFOBIJI

:klap:
Galateja napisao:POLITIKA
17:12 - Na predstojećim parlamentarnim izborima Daliborka Daca Mileusnić kandidovaće se sa svojom novoosnovanom strankom SHD (stranka hrabrih domaćica). Da je Mileusnićeva ozbiljno stupila na političku scenu Srbije svedoči i najavljena koalicija sa JS Dragana Markovića Palme. Na konferenciji za štampu Mileusnićeva je istakla da su domaćice u Srbiji ugrožene bez obzira da li su Srpkinje ili pripadaju nekoj nacionalnoj manjini i da je uvidela potrebu za ovakvom jednom partijom. Na pitanje da li je ova stranka radikalno feministička Daliborka je odgovorila da je SHD stranka koja se zalaže za matrijarhat, prava srbijanskih domaćica, ali i svih ostalih građana Srbije i da je svako dobrodošao, kao i da najavljena koaliciji sa JS nedvosmisleno poručuje da SHD poštuje i kult domaćina. Samo zajedništvo domaćina i domaćice može doprineti rađanju beba i spasenju zemlje od bele kuge, istakla je Mileusnićeva.
Sedište stranke je u Subotici, u nekadašnjim prostorijama mesare Papak. Prvih sto članica dobija nagradno putovanje u selo Končarevo u okviru promocije seoskog turizma.
Pojavile su se i nove, promotivne fotografije nove političke liderke Mileusnićeve

Slika
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
ALEKSIS PRETI SAMOUBISTVOM i PEDERI BRŽI OD HOMOFOBA U HOMOFOBIJI :radosnice: :lol: :lol: :lol:
TV
00:01 - Počela nova sezona popularne tv novele Ledolinda. Da podsetimo, prva sezona se završila Ledinim odlaskom. U novoj se pojavljuje misteriozna osoba C, Black cat, koja nas upućuje u postojanje osobe D. Da li će se do kraja serije izmenjati sva abecedna slova? Pratite Ledolindu i saznajte da li će se Leda i Ledena pomiriti na kraju ili nas očekuje neki drugi epilog. Gledanost ove serije nadmašila je sva očekivanja. Gledanija je i od Dnevnika 2 i Grand Show-a. Čak je i TV Prva izmenila termin za popularnu tursku sapunicu Kad lišće pada zbog poklapanja termina, jer je usled Ledolinde gledanost drastično opala.
http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... &start=180
Свет науке: На форуму се повела расправа "Ајнштајн vs Тесла" са циљем да се открије ко је геније а ко шарлатан у овом ванвременском тангу два научника. Да ли су форумаши заиста компетентни да на ово питање одговоре?
Сазнаћете још и: -Како и када ћемо путоваати кроз време; -Порекло гравитације; -Ко је коме покрао идеје за Star Trek и -Ко није пазио на часовима физике у основној школи...
By loreenche
OBOŽAVAM OVU TEMU!

NOVO DANAS, SCREW YOURSELF <3
LJUBAV
Slika
14:47 - Krevet bez granica. Da je tolerantnost LGBT populacije neizmerna svedoči i tema Partizan i četnik u vezi. Forumaši su se većinski izjasnili kao spremni da seksualno opšte i budu u vezi sa ideološki nepodobnim licima u koliko postoji seksualna privlačnost i/ili emocije. Ovakvi rezultati impliciraju rešenje u slučaju eskalacije nereda - sukobljene strane smestiti u krevet.
http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 12&t=46829
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!