Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

napisite post u ovoj temi koji sebi sadrzi rec "PIZDA"

Imajte na umu sledece:

1. Koristicu find/replace - znaci svaki autor posta koji sadrzi tu rec (dal zbog citata ili cega god) ce biti na listi za brisanje
2. Svi koji se prijave imaju dozivotnu zabranu postavljanja licnih fotografija na forum. Ukoliko se zabrana prekrsi kazna je ban na 6 meseci. Odrzavacu listu ljudi koji se prijave i verujte mi da ce ovo pravilo biti poshtovano.

Ako neko misli da je meni zabavno da o svakom bogovetnom prajdu sedim i brishem vashe fotke - grdno se vara. Fotografije kao shto pishe u temi kachite na svoju odgovornost i niko nije duzan da vam izlazi u susret za brisanje fotografija.

edit/p.s. tema nece biti sklonjena u celosti jer postoji dobar broj ljudi koji ne zeli da sklanja fotke sa foruma.

p.s.2. ovo je JEDINI nacin da zahtevate brisanje fotografija. u2u, facebook, email, sms - jok.

Toliko o ovoj tematici.
Korisnikov avatar
By antibiotic
e svasta, nisam verovao da ovde ima bas toliko ljudi koji kenjaju u gace.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne znam sta to znaci finde/replace...kazu mi da imam neke fotke, ali hocu da mi se izbrisu, mislila sam da sam brisala ali izgleda nisam...ne znam :sigh:
Izvini Juni sto smaram :sigh:

:pissing:

:piss:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
I da, ako nema moje fotke u Mojoj fotki, necu da mi se zabrani postavljanje fotki :wundy: :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ja sam ttemu pregledala, sve sto sam ostavila su neki crtaci i gluposti...
Uglavnom, ima me na nekim fotkama sto je nickNS postavljao, zelim da se njegovi postovi obrisu... zeli i on.
Korisnikov avatar
By disaster blue
eto ja sam pizda..i ocu da se ukolne moje slike sa moje fokte.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ovaj forum je postao nevidjeni mindfuck. Sta ste kog kurca postavljali slike? Mislite da nacoshi tek sad obilaze forume i skidaju fotke potencijalnih meta napada. Dzizus efing krajst!
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Heavy Metal Lover napisao:Ovaj forum je postao nevidjeni mindfuck. Sta ste kog kurca postavljali slike? Mislite da nacoshi tek sad obilaze forume i skidaju fotke potencijalnih meta napada. Dzizus efing krajst!
Moze nam se, znas... Sta te boli paja patak sta ko radi.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Blond Brat napisao:
Heavy Metal Lover napisao:Ovaj forum je postao nevidjeni mindfuck. Sta ste kog kurca postavljali slike? Mislite da nacoshi tek sad obilaze forume i skidaju fotke potencijalnih meta napada. Dzizus efing krajst!

Zbog vas kojima se sve moze i unicorna koji vas trpi je ovaj forum postao krsh i vecina iole pristojnih forumasha ga je napustila.
Tak'a ti je čovek živina. Sve brzo zaboravi. Tako i ovi što sad traže da im se uklone slike, mesec dana posle Prajda zaborave na strah, pa, ne mogavši da potisnu narcizam i žudnju za laskavim komentarima, nastave da tokom cele godine kače svoje slike i tek kad se približi novi Prajd i huligani se ponovo vazdignu i uzjogune, napune gaće i sete se da bi neko mogao da im poskida slike i okači ih na neku javnu poternicu, ili listu za odstrel.
Čvrsto sam ubeđen da je njihov strah više nego preteran, rezultat je više paranoje, nego stvarne opasnosti, te pozivam korisnike da obustave zahteve za uklanjanje svojih slika, ako ništa drugo, ono da bi izbegli meru doživotne zabrane daljeg postavljanja ličnih slika na Forum.
Zar da dočekate da drugi korisnici objavljuju svoje gizdave slike i uživaju u laskanju i komplimentima, dok vi sve to u jarosti gledate, lišeni prava da i sami ponudite na uvid taze fotose svoje njuške, guzice, trbušnjaka, ili sise ?
Nemojte to sebi dozvoliti !
:protest:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa sad, kad su ljudi glupi, treba i da stradaju.
Sve slike mogu da se kače tako da njihovo brisanje ne zavisi od foruma. Ovde postoji samo jedna moja slika iz 2007 godine, i to mi je mobilni preko pola face, to nisam namerno obrisao, jer je beskorisno za identifikaciju, a mogao bih i sad da je obrišem, da hoću, ne treba mi uni ništa za to. Sve slike lepo sklonim sa servera na kom su postavljene, tako da uopšte ne zavisim od toga da li je na forumu omogućena opcija za editovanje poruka ili ne.

Uz najprostiju registraciju svi servisi za postavljanje slika to omogućavaju.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jebem ti ispitni rok, ne mogu ni da mrdnem iz kuce da se slikam ko covek :sigh:
jos da brisem one stare.. ustvari, moze one sa kratkom kosom samo :lol:

joooooooj :sigh:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Heavy Metal Lover napisao:
Blond Brat napisao:

Zbog vas kojima se sve moze i unicorna koji vas trpi je ovaj forum postao krsh i vecina iole pristojnih forumasha ga je napustila.
Fotke koje sam stavljala sam uklanjala, drugi koji su postavljali fotke sa mnom nisu uklanjali...tako da eto, zelim da se sklone i u cemu je problem?
Svako ima svoj razlog sto nije autovan a ovde se ne govori o tome, vec o brisanju fotki. Boli me uvce sta ko misli ako ja zelim da mi se brisu fotke, sto nisam skroz autovana i ostalo, moje pravo, nisam ni bolja ni gora od drugih zbog toga.
Korisnikov avatar
By Tungi
Takodje zabraniti im i da komentarisu na toj temi.
Слажем се са Киборговом паметном констатацијом. Просто ставите слику на неки хостинг сајт и склоните је када више не желите да је људи виде. И онда не би било никаквих проблема.

Мада, стоји и то да би се та тема могла закључати, као што је било предложено, за чланове који имају број постова мањи од неког утврђеног броја (100, 200, 300).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisu li pizde postavljale fotke na nekoliko minuta, ponekad i do sat, dva?
A ne vidim poentu uklanjanja fotki koje u temi stoje već mesecima i godinama...
Dopada mi se unic0rnov pristup problemu, I like it rough. :opacupa:
Korisnikov avatar
By spliff
Tungi napisao:Takodje zabraniti im i da komentarisu na toj temi.
exactly :snob:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!