Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By speedygonsales
Ови људи, ако се заиста обраћају таквом псеудоздравственом центру, и јесу зрели за психијатра. Више штете нанесу геј активизму него цела радикална странка...
И баш ме занима како то дотични доктор лечи. Лоботомијом, електрошоковима, хормонских инјекцијама или пак бомбардовањем одвратних слика хомосексуалаца и, у контрасту, прелепих жена...
Korisnikov avatar
By Srklet
Da napustim tu tamu i vratim se svetlu života. Jer se celo moje biće buni, stenje pod tim pristiskom zla. Lažu ova pederska udruženja kada kažu kako su sve gay osobe happy što su takve. Lažu bez grama savesti! Puno je gay ljudi kojima je muka svega. Ali ni sami ne znaju šta da rade i kako. Vi ne možete da zamislite koliko sam puta čuo kada kažu kako bi se opet rodili samo da ne budu pederi. Sve ovo što javno pričaju kako je nešto divno jeste šarlatanstvo.

you can't make this shit up :love:
Korisnikov avatar
By MicroLurker
Odlucila ja da procitam sta sve kazu na tom sajtu, pa evo par citata koji su mi zaparali usi... ili, bolje receno, oci, posto citam.

"Cinjenice":
Većina homoseksualaca ima vrlo prljave seksualne navike. Najgora je lizanje čmara, tj. jedenje izmeta.

Statistički, homoseksualci žive znatno kraće od pušača, ustvari jednako kratko kao i narkomani.

Pedofilija je sastavni deo homoseksualizma.

za homoseksualca je 12 puta veća mogućnost napastvovanja

Gej udruženja i formalno traže legalizaciju pedofilije.

Nasilni (sado-mazo-histički) seks je vrlo raširen i "cenjen" među homoseksualcima. To ukazuje na njihov nasilnički mentalitet.

Također su vrlo interaktivni (u SAD-u prosečno imaju 50-70 partnera godišnje). Često imaju odnose i sa osobama suprotnog pola ne otkrivajući im svoju homoseksualnost.

Društveno prihvatanje homoseksualaca će otvoriti vrata, tj. biti povod i ostalim, još gorim profilima (pedofili, prostitutke, narkomani, pankeri, hevi-metalci, itd.) da se društveno afirmišu.

Porodica, kao temelj društva, će biti izobličena i bezvredna. Imaćemo rast izopačene dece od još gorih "roditelja". Moći će da rade šta god hoće, pošto će samovolja, pedofilija i droga biti dozvoljene.
Cetvrti citat je u kontekstu "pre ce homoseksualac nekog napastvovati nego sto ce heteroseksualac to uraditi".

U predzadnjem citatu smeta mi sto pankere, hevi-metalce i homoseksualce izjednacavaju sa preostalim navedenim.

"Uzroci":
...pod dejstvom alkohola ili neke druge droge osobe upuštaju u različite aktivnosti za koje smatraju da mogu dovesti do zadovoljstva, uključujući i homosek sualizam. Kada se jednom uđe u neki takav odnos, onda je svaki sledeći put to lakše učiniti, kao i u slučaju drugih destruktivnih aktivnosti.

Homoseksualizam je jedan od pokušaja izgubljenog čoveka da pobegne od realnosti.
Naravno, ima tamo i jos po neki biser...
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Ја управо слушам интервју са овим "лекаром" који је директор тог института и колико тај човек сере, то је непојмљиво.
Ноћ вештица је сатанистички празник, заљубљивање пре брака је болесно стање, хомосексуалци су склони да почине изузетно насилне злочине што статистика, наводно, потврђује (ја не успевам то да пронађем, ако неко успе, био бих му захвалан да подели).
http://www.vimeo.com/15016625

Кондоми промовишу хомосексуалност!
Korisnikov avatar
By Burak
Nekoliko istraživanja u SAD-u je pokazalo da su homoseksualci u jednoj godini..
razmenili pljuvačku sa 96 partnera :lol: :lol: :smilegrin: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rida:
Korisnikov avatar
By blenta
ja mislim da je on nesto bio tuzen, prozivan privodjen
ne secam se
jer je diplomirao na geologiji
a predstavlja se kao lekar
i "leci" nesto sto nije bolest

paki?
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Па и јесу за жаљење. Људи имају истински проблем а то није хомосексуалност него проблем са самим собом. Када науче да прихвате себе и да уживају у животу и психа ће им се стабилизовати...
Посетама код разних доктора што Менгелеа што Франкенштајна неће много постићи...
Korisnikov avatar
By blenta
sto ne znaci da bi trebali
pustiti razne mengele
da ih oderu za pare
Korisnikov avatar
By Berserker
blenta napisao: diplomirao na geologiji
a na televiziji rekao da je GEOS - ŽIVOT...

verovatno je preko kurca zaradio diplomu,
jer neko iole upućen zna da je GEOS - ZEMLJA (zapravo, Gea = Zemlja)
Korisnikov avatar
By crni90
Magistrirao je geologiju na RGF-u, a doktorat su mu odbili zbog kreacionističkih tvrdnji.
U Americi je završio neke kurseve iz prirodne medicine, koji inače traju mesec dana, pa se na osnovu toga predstavlja kao doktor (lekar).
Korisnikov avatar
By crni90
Tko je Miroljub Petrović fanatik i patološki lažljivac, koji se izdaje za pravoslavca i Židova, za geologa i dr. medicine?

U prometnoj nesreći koju je skrivio (zato više ne vozi od onda) poginula je jedna osoba, a on odlazi u zatvor, pa na ratište. U tim teškim trenutcima vrbuju ga advetisti, krstio se kod njih, počeo sa predavanjima… Kada je dobio emisiju na televiziji nije imao hrabrosti da se deklarira kao adventist i tu počinje njegov sukob sa adventističkom “crkvom“ koja ga je nedavno i službeno isključila. Po televiziji je hvalio neke pravoslavne svece (iako ništa njihovo nije čitao). Naučavao je adventističku nauku, pod firmom "istinskog pravoslavlja". O Ellen White je govorio uvijeno kao “najmanje loš protestanski autor“ a 99 posto onog što priča pokupio je iz njezinih knjiga.

I dalje vjeruje u sve adventističke "istine" (28 po novom) plus što su mu puna usta Židova (a nema pojma o judaizmu), pa se uvlači u dupe beogradskim Židovima koji ga ne fermaju, ali ga puštaju da dođe u sinagogu. Valjda da od Židova dobije nešto para, jer su adventistički fondovi presušili (osim neki adventisti iz Amerike koji još ne znaju da je isključen u Srbiji iz sekte).

Zalaže se za život izvan gardova i laže da živi na selu, a živi u neboderu na Banovom brdu kod okretnice pedesettrojke. Priča o jakoj porodici, a živi sa sinom svoje žene (upoznao je u adventističkoj sekti) iz prvog braka i zajedničkom kćerkom, ali bez te iste žene koju je tukao i otjerao kod njezinih (povremeno ima seksualne odnose sa njom). Priča da ne treba upisivati fakultete, a sam je upisao i završio geologiju, već kao adventist. To je ujedno i jedino što je završio. Nije nikakav doktor ili čak prof.dr kako se predstavlja, dipolomirao je geologiju, a sa medicinom nema veze. Bio je na nekakvim adventističkim tečajevima nutricionizma u Americi, sve skupa mjesec dana, pa laže da je tamo završio fakultet (koji to fakultet traje mjesec dana?).

Dok priča se grči, stalno ponavlja isto (“prvostepena ishrana”)... Adventističke knjige prevodi, i izdaje ali kao pravoslavne, npr. “Proročanstva govore“ on je preveo pod nazivom “Biblijska proročanstva“, a glavni junak te knjige nije adventist, nego u Petrovićevoj verziji ruski pravoslavac Medvedev. Komentare Biblije Ellen White malo je promjenio i dila ih kao svoje (kaže razni autori9.

Za sve knjige koje prevodi i izdaje nema autorska prava i da je Srbija malo uređenija država bio bi u zatvoru. Te knjige su ili hrpa kreacionističkog smeća ili laži fanatičnih antikatolika, protestanskih fundamentalista i šarlatana ( npr. ''''''''Babilonsku religiju'''''''' autor R. Woodrow osobno je povukao iz prodaje nakon što je otkrio niz pogrešaka. Rivera je zbog prevara bio osuđen, a protestanske organizacije su se od njega ogradile).

Laž je i da ima Centar za prirodnjačke studije. Ne postoji nikakav Centar za prirodnjačke studije, to je obična soba u kojoj spava u stanu koji je unajmio u neboderu na Banovom brdu. Svoj fiktivni Centar registrirao je i Sacramentu, gdje je odlazio po donacije adventista, veza mu je bio Joca Ilijev.

Kako je došao u javnost? Preko nekih njegovih poznanika došao na Palmu. Ispočetka su ga gurali i adventisti koji su puni para. Kasnije se povezao i sa nekim pravoslavnim organizacijama koje su mu pomagale (jer ima ubjedljiv nastup i dobro laže) dok ga nisu provalile i ogradile se od njega. U Bosni mu je ulaz adventist Brane Mihailović, dr. med koji ima malo zdravstveno savjetovalište u Banja Luci i neke veze na Vikomu i drugim manjim televizijam u RS-u. U Hrvatsko je ušao opet preko adventista, Damira Gala koji je bezveznjak, ali je igrom slučaja prijatelj sa voditeljem emisije na hrt-u "Na rubu znanosti" Krešimirom Mišakom koji ga je četri puta zvao u emisiju (i svi ostali gosti su bili sa njimu tim emisijama su adventisti).

Kako sve to znam?

Petrovića je moj stari poznanik iz vremena kada je pomalo napuštao adventizam (baš su mu bili zabranili predavanje u Beogradu u njihovoj "crkvi"), on je u adventističku sektu doveo bar deset ljudi. Jedno vrijeme sam često bio kod njega, čak me konzultirao za neke svoje knjige, ali sam ga nakon par mjeseci provalio.

Upravo sam banan sa njegovog foruma jer sam se drznuo da postam ovaj citat(sa drugog foruma) i tražim njegov komentar.Tako sam sebe kompromituje,poštovao sam ga ali nisam znao da je takav fanatik...
Korisnikov avatar
By castor
blenta napisao:ja mislim da je on nesto bio tuzen, prozivan privodjen
Tuzen cini mi se.
Mislio sam da je ovo njegovo srajne zatovreno.
Korisnikov avatar
By crni90
castor napisao:
blenta napisao:ja mislim da je on nesto bio tuzen, prozivan privodjen
Tuzen cini mi se.
Mislio sam da je ovo njegovo srajne zatovreno.
ne samo da nije zatvoreno, nego je još jedan "centar" počeo da im radi, i to na tari.
tamo "leči" (pelješi) pedere i obolele od raka...

navodno je otvorio i predstavnistvo u izraelu, a već ima u americi

miroljub je član međunarodne kreacionističke bande, koja operiše na liniji sakramento - beograd - tel aviv
pustio je pipke i u spc i beogradskoj jevrejskoj opstini, jer ga adventisti pustaju niz vodu... mora negde da se uhlebi
Korisnikov avatar
By Burak
Glasnik napisao:Meni žao ovih ljudi... Iskreno. :sigh:
Ma kakvih ljudi - ovo sam Mirolub piše dok čeka da počne nova epizoda Kad lišće pada. :flaming:

ONT: Možemo li mi obični smrtnici da uradimo išta kako bi ova užasna web stranica bila ugašena? Neki dobar haker? :flaming:
Korisnikov avatar
By blenta
ne treba nam haker nego gsa

jer se u srbiji ne moze baviti lecenjem bez formalnog lekarskog obrazovanja

ni u americi ne moze
nego u kojekakvim bible belt gudurama
takvi se predstavljaju kao lekari
u svojim crkvenim zajednicama
ali to je vec druga prica, ti su im u tim zajednicama
jos i najmanji problem
Korisnikov avatar
By crni90
postoje rupe u zakonu, tako da se u srbiji sve može legalizovati

takve "klinike" se ne mogu legalizovati kao klinike, već kao lifestyle centri

sličan centar pokrenuo je i na tari. osoblje centra su medicinski "stručnjaci" poput njega.
a cene su mu zaista bezobrazne:
U cenu je uključen pun pansion i kompletan zdravstveno-edukacioni program. Sve sobe i apartmani imaju bežični internet. Poseban popust je za grupne posete.

CENE (po danu boravka)
- za jednu osobu ... 70 evra
- za grupu od dve osobe ... 45 evra (po osobi)
- za grupu od 3-4 osobe ... 40 evra (po osobi)
- za grupu od 5 i više osoba ... 35 evra (po osobi)

Postoji mogućnost uključivanja u neku od postojećih grupa i dobijanja popusta.

U odelenju Lifestyle centra na raspolaganju su vam neki od lekara:

- Dr Duško Milinković
- Dr Stevan Fehirov
- Dr Vanja Elez

U timu se nalaze i drugi stručni saradnici, nutricionisti i fitoterapeuti.

:lol: :lol: :lol: ovi "lekari" mora da su završili prdoljubov "fakultet za prirodnu medicinu" (verovali ili ne, otvorio je i fantomski fakultet): http://www.zakonizdravlja.com/fakultet.html

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
pa i za to se moze prijaviti
obzirom da kad odes na program
vidis da nema sanse da dobije akreditaciju za tako nesto

predmeti tipa medicina i religija
darvine...
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Glasnik napisao:Meni žao ovih ljudi... Iskreno. :sigh:
I meni. Jako...
:sigh:
speedygonsales napisao:Па и јесу за жаљење. Људи имају истински проблем а то није хомосексуалност него проблем са самим собом. Када науче да прихвате себе и да уживају у животу и психа ће им се стабилизовати...
Посетама код разних доктора што Менгелеа што Франкенштајна неће много постићи...
:up:
Ne bih imao šta da dodam...
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Ја сам скоро нападао његов самопрокламовани медицински факултет на једном другом форуму.
Оно је срамота и врућа шамарчина нашем образовном систему. U.S. Medical school нападају и саплићу на сваком кораку зато што се плаше конкуренције док оваква срања ничу као амброзија уз њихов благослов.
Највише ме је изнервирало то што, чак, наговештавају могућност бављења класичном медицином:
Priznavanje diplome u zdravstvenim institucijama i lekarskim ordinacijama koje se bave konvencionalnom medicinom, zavisi od lokalnih zakona.
Који то локални закон дозвољава некоме да буде лекар када зна да су му уџберници били:
Otrov sa velikim K, Dr Agata Tres
Vakcine - novi genocid, Vens Ferel
Seme unistenja, Dzefri Smit
Kondomi ne rade, Dr Lorin Dej
Kuvar sudnjeg dana (pripremanje sirove biljne hrane), Toni Radic
Biblija - novi savremeni prevod
Unapredite vid - odbacite naocari, Dr Lorin Dej
...док су од целе конвенционалне медицине имали само једну, једину књигу:
Medical Language, Susan Turley (na engleskom)
knjiga o medicinskoj terminologiji, anatomiji, fiziologiji i patologiji
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!