Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Da li postoji neki posebni trenutak u vašem životu (ne mora biti jedan, što više to bolje) kojeg ćete se uvek sećati? Ali da je vezan za nešto pozitivno :)

Trenutak ličnog uspeha, trijumfa, osećaja voljenosti, unutrašnjeg mira, divljenja... :)

Podelite! ;)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
uh. ima ih vise - uspjesan sam ja covjek :D

Pa, nikad necu zaboraviti svoj prvi Drag Queen nastup. Sigurno.
Nikad necu zaboraviti prvi put kad sam usao u svoj prvi stan.
Ili kad sam prvi put rekao jednom Mikiju da ga volim.
Prvi put kad me je sestric nazvao "uko".

i jos ihahaj koliko divnih momenata.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
joj.. jako je tesko izdvojiti jedan..

evo, prvo sto mi pada na pamet je kada sam se posle svadje sa sestrom sklonila u svoju sobu.. a bile smo same u kuci.. i nakon sat vremena ona dolazi sa testom za trudnocu i kao "jel tebi ovo puna roze crta?"
kad sam pogledala test :iskolacen: i tisina.. onda mi je nestalo daha, i otisla sam do kuhinje i uzela secer i vodu.. i tek nakon 15 min joj rekla "da.. jeste puna.."
sutradan smo otisle zajedno kod ginekologa da bi bile sigurne, i kad su stigli rezultati :dancing:
muzu je tek nakon dva dana rekla, u strahu da nece odreagovati kao ja :lol: i sad imamo najveceg gnjavatora na svetu :meda:

a jos bolji osecaj je bio kada se porodila i zvala iz bolnice i kao "hoce neko da te cuje" a u pozadini Mihajlo place :radosnice:
kasnije su mi roditelji rekli da je prvo meni javila, pa tek onda njima.. jako nam je cudan odnos, ali drago mi je sto te bitne trenutke u zivotu delimo
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mage

Da li postoji neki posebni trenutak u vašem životu (ne mora biti jedan, što više to bolje) kojeg ćete se uvek sećati?
Kako da ne. Toliko je bilo neprijatnosti, čemera i jada, za dva života, što bi rekla Vesna Zmijanac.
Ali da je vezan za nešto pozitivno :)
Huh, to malo teže. Jako se malo prijatnih događaja imam setiti u životu, na žalost.
Ali, nekom je život majka, nekome maćeha, tako objašnjavam svoju baksuznu egzistenciju.
'' Ceo život crni petak
prati me u korak... ''
:gotika:
Korisnikov avatar
By Mage
deni :mazi:

Ne mora biti nešto krupno. I sitni trenuci i doživljaji mogu biti jako moćni :) Ponekad ti momenat nadahnuća dođe i posle oluje, nekad i za vreme oluje... kao trenutak u kome sve stane i odjednom postane jasno i lepo, i onda se ponovo sunovrati :lol:
By Sixto
Celog zivota cu se secati celog zivota! :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, mozda je ovo veoma pogresno i tako to..
ali nije, nije pogresno jer to meni JESU PREDIVNI MOMENTI ZIVOTNI. e sad sto su ovo tipa je druga stvar , ipak imam pravo na njih a glase:

meni su upravo ovi momenti dok gledam ovu prelepu , mladu fbi agenticu u blago mrezastim carapama i beloj dekoltiranoj kosuljici i suknjici.. :bale: koja zavodi ovu cicu, SAVRSENI, jer me MNOGO RADE.
i sva sam mirna u svojoj uznemirenosti. ali zaista, onako, blazena.
znaci PREVISE MI JE DOBRO !! :D

ovo je bolje od sexa. i ovo mi se cesto desava, osecaj KAO NAJJACA HEMIJA ZALJUBLJENOSTI I LEPTIRICI i predigra i...ah, volim svoj mozak i libido. :love:

''

posle 1:00 min..
:vruce:
Korisnikov avatar
By Torry
ima par ali to su pre svega neki intimni trenuci tako da prastajte ali ostaje sa mnom
By Kragi
kad uspem da zasmejem likove tipa Mage, Ulix, Smaug, Hlefdia, Marvin, Dzelajzu, Armanda, Tungija ... o ostalima necu ni da govorim jer se smeju ko ludi na brasno :wundy:

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
smeh je zdrav. VOLIM da se smejem i smejem se cesto. kad sam bila mala, zvali su me kaca-kez. :D
i sto bih bila drkos neki? (ne odosi se na gorespomenute)
Korisnikov avatar
By mOwbid
koncert Alicie Keys sa tadasnjom devojkom, kad je pocela da svira if i aint got you.

Ima jos, ali mi to prvo palo na pamet...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
iz ljubavnog zivota

kada mi je girl 1 rekla "da si musko, probusila bih ti kondom na kvarnjaka, samo da zatrudnim i da bar tako budem za tebe vezana do kraja zivota" :uplasen:

kada mi je girl 2 napisala "do you have plans for tomorrow?" ja: "nothing special in mind. why?" ona: "I kindda hoped you could pick me up at the airport.. and I could crash at your place for a few days" i kada smo sa aerodroma dosle kod mene i poljubile se ispred vrata po najvecem pljusku..
naravno i poslednje vece u Amsterdamu koje smo preplakale zajedno.. imala sam neki osecaj da ce to biti poslednji put da se vidimo.. i tako je i bilo..

kada mi je girl 3 prvi put rekla da me voli i da sam prva devojka kojoj je to rekla i prema kojoj to iskreno oseca.. a jako je teska na recima.. uvek se trudila da to pokaze, nego da to izgovori.. i kada sam nakon 1000 raskida od nje dobila poruku "samo hocu da imamo happy end"

cudno kako razmisljanje o najlepsim trenutcima me istovremeno navodi na razmisljanje o tome kako sam sve tri osobe koje sam volela na kraju povredila.. ni ne zasluzujem da budem srecna i da dozivljavam takve trenutke u buducnosti..
Korisnikov avatar
By Mage
Kragi: :P

Ont: evo sad se setih jednog divnog trenutka. Božić sa cimerima iz doma u Švedskoj :) Bili smo prvo u kupovini da uzmemo jelku, pa smo je onda kitili, pa zatim izašli napolje da se grudvamo, zezamo i igramo u snegu ko mala deca :maji: Deset ljudi sa svih strana sveta na jednom mestu i ekstra se provode... Bili smo kao jedna velika porodica. Zaista ću se uvek sećati tih lepih dana :)
By Glasnik
Ne mogu da izdvojim. :shrug:

Ima dosta lepih trenutaka... al ''najlepši''... :neznam:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Kad mi Bozica odgovori na FB komentar. :love:
Korisnikov avatar
By *deni*
.... evo sad se setih jednog divnog trenutka. Božić sa cimerima iz doma u Švedskoj :) Bili smo prvo u kupovini da uzmemo jelku, pa smo je onda kitili, pa zatim izašli napolje da se grudvamo, zezamo i igramo u snegu ko mala deca :maji: Deset ljudi sa svih strana sveta na jednom mestu i ekstra se provode... Bili smo kao jedna velika porodica. Zaista ću se uvek sećati tih lepih dana :)
:sweet:
E ovo je zaista izazvalo prijatan osećaj u meni.
Korisnikov avatar
By acid drop
searching...searching...searching...searching...

meh. ništa vredno pomena.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nemam pojma zašto i otkud mi je ova tema bookmarkovana.

postoji gomila trenutaka jer uglavnom se ceo život, tj. život od perioda kad sam počela da kontam kako želim da živim, fokusiran na iskorišćavanje trenutaka onako kako želim.

haha eto, pisala sam pola strane i sve sam obrisala. neću da pišem o tome, ali sve je to lepo urezano i upakovano u hram sećanja i na raspolaganju da se osećaji tad prisutni bilo kad prizovu ponovo.
bilo je baš lepo i sad prelistati ih, ali gomila stvari je ostala samo tako u trenutku, a pošto ne želim da ih razlažem na sadašnjost, a mozak to automatski započinje, neka ostanu tako frozen.

sve u svemu život je lep :sekasablic:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Uglavnom su mi najlepsi trenuci vezani za brata /i cudan nacin pokazivanja medjusobne vezanosti/ljubavi/, neka moja dostignuca u streljastvu & kada sam prvi put videla stene u svom stanu.

Nemoguce mi je da izdvojim samo jedan trenutak.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ima ih mnogo.

Jedan skoriji:

Pogledao me je svojim kao gar crnim očima i opisao forumašku žurku od pre deset godina gde smo se upoznali. Rasporedio je sve druge po prostoriji, možda dvadeset ili više ljudi, ko je bio gde i šta radio sa kim u jednom kratkom trenutku zamrznutom u sećanju. Ostao sam bez teksta, zbunjem i impresioniran detaljima njegovog sećanja i želje koju je nosio u sebi do trenutka kada mu se ostvarenje ponudilo samo od sebe nekim krajnje čudnim meandrima sudbine. I samo sam pratio putanju koja se ukazivala i predao se onome što se dešavalo iščupano iz moje i njegove kolotečine i svih nagomilanih događaja dva odvojena života koji su pokušavali da nas odvuku na različite strane.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!