Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Upravo sam procitala temu i posto sam gledala film slazem se sa napisanim...

Glasi ovako...

Crni labud film je u kojem je konflikt licnosti jako dobro prikazan, i samim krajem (doduse banalno) ali i celim filmom do tada.

"Nina begins to get more in touch with her dark side - a recklessness that threatens to destroy her."

Kako da bez (auto)destrukcije prihvatimo sve nase licnosti, pa i one koje nam se na prvu cine sasvim nespojive.
Bliska mi je jako i auto i ona bez prefiksa, pa me valjda i film tako jako zanimao. Pored unutrasnje borbe i ta spoljasnja koja (iako se cinilo slucajna) dovodi do raznog samopovredjivanja. Cesto se pitam da li je moguce da jedna takva borba zavrsi bez sahrane - ili uloge ili stvarne licnosti. U stvarnosti ne moze - jer nesto treba da se izgubi. Kako god lako izgledalo izgubiti "ulogu", ako se igra dosta dugo, nekada se uzivimo u nju i na malo zaboravimo da je samo "uloga"
A linija manjeg otpora tako je nekada privlacna - magneticno (ali, da, samo na kratke staze).... Borba ponekad izgleda tako zastrasujucaa, uspeh/pobeda tako neizgledna. Ali, valjda postoje najednostavnija resenja i onda kada se ne cini tako; ili kako je meni moja druga polovina govorila -STO MANJE RAZMISLJAS, VISE OSECAJ!!!

Ako zelite pisite...Nije bitan film...Mozete komentarisati bilo koju recenicu ili ovu sto sam stavila velikim slovima...

Hvala.
Korisnikov avatar
By Azdaja
jao, kako je meni taj film shit - mada balet jako volim i to je bas noU bitno... :)

odg kasnije, mozda bi i sad, da me nije omelo ovo vezano za film...
By LeDeNa_
Originally posted by Azdaja

jao, kako je meni taj film shit - mada balet jako volim i to je bas noU bitno... :)

odg kasnije, mozda bi i sad, da me nije omelo ovo vezano za film...
U svakom slucaju Hvala :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ma nemoj me zajebavati

narocito u vezi sa tim sto pise velikim slovima (i sta je to sa glagolima u njoj???)
By LeDeNa_
Originally posted by Orlando the Lady

ma nemoj me zajebavati

narocito u vezi sa tim sto pise velikim slovima (i sta je to sa glagolima u njoj???)
Ona je tako rekla pa sam napisala.

I ne vidim da si ista rekla, znaci off :(

Velika slova sam ja stavila.

I da, ne zajebavam te.
Korisnikov avatar
By Torry
Ledena, bez uvrede ali da li mozes jednom bar KONKRETNO, da nam saopstis sta je to sto zelis da cujes od nas?

jbg, ovako uvijeno i citirano i podebljano citam i opet mi nije jasno

ok, my mistake, senzilibitet mi nije jaca strana ovih dana :glupa sam
By LeDeNa_
Ipak sam pogresila jer recenice koje je devojka napisala ipak jesu vezane nekako za film.Azdaju sam skontala :)

CAPS -Recenica koju sam stavila...O tome sam htela pisati ali neka sad ostane tema...tj The end tema...

Ja previse osecam i previse o tome razmisljam, pa onda kada se osecaji "smire" onda opet razmisljam, pa razmisljam i na kraju tesko ubijem osecaj. Skoro pa dodje kao namerno. A mozda previse osecaja. Ili ipak previse razmisljanja. Ili ipak u pogresnom pravcu.... Uh, sjebah sada sustinu brrrr.

Uglavnom, retko se (nazalost) vodim osecajem (iako mi je zivot pokazao da su jedine ispravne i dobre odluke bile donesene upravo vodjene tim unutrasnjim impulsom, prateci samu sebe). Volela bih nekada da manje razmisljam o svemu, mislim da bi mi bilo lakse.... A mozda ne...

Jebeno sam htela da napisem sta je devojka napisala ali ipak je tesko odgovoriti na ovu temu tako da Torry, kontam sta zelis reci...

:)
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by LeDeNa_

Ipak sam pogresila jer recenice koje je devojka napisala ipak jesu vezane nekako za film.Azdaju sam skontala :)

CAPS -Recenica koju sam stavila...O tome sam htela pisati ali neka sad ostane tema...tj The end tema...

Ja previse osecam i previse o tome razmisljam, pa onda kada se osecaji "smire" onda opet razmisljam, pa razmisljam i na kraju tesko ubijem osecaj. Skoro pa dodje kao namerno. A mozda previse osecaja. Ili ipak previse razmisljanja. Ili ipak u pogresnom pravcu.... Uh, sjebah sada sustinu brrrr.

Uglavnom, retko se (nazalost) vodim osecajem (iako mi je zivot pokazao da su jedine ispravne i dobre odluke bile donesene upravo vodjene tim unutrasnjim impulsom, prateci samu sebe). Volela bih nekada da manje razmisljam o svemu, mislim da bi mi bilo lakse.... A mozda ne...

Jebeno sam htela da napisem sta je devojka napisala ali ipak je tesko odgovoriti na ovu temu tako da Torry, kontam sta zelis reci...

ahahaha
:sweet:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by LeDeNa_

STO MANJE RAZMISLJAS, VISE OSECAJ!!!

Ne slažem se, mislim da jednačina ide obrnuto, što više razmišljaš (o sebi i sopstvenim osećanjima) intenzivnije proživljavaš emocije.
Meni često smetaju misli da preživim osećaj u momentu zbivanja. Ali ako sliku iznova i iznova obrađujem u mozgu i ponovo aktiviram taj osećaj onda ga kasnije doživim u punom intenzitetu. ja to zovem zakasnelom emotivnom reakcijom. Zato često sanjarim i 'proživljavam' nešto multiplicirano.

Što se tiče raznih ličnosti, osećam ih, ponekad se sudaraju i odbijaju. I upšte su mi zanimljive suprotnosti kod ljudi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Dvaput sam procitala i dalje ne razumem...o cemu se radi na ovoj temi?

off

koji mi je krc danas sam totalno nepismena. ili bolje reci ne pismena :lol:
Galateja napisao:Zato često sanjarim i 'proživljavam' nešto multiplicirano.
Sjajan post...Ovu recenicu sam izdvojila... Ovde se prepoznajem. I mislim da to nije lose. Ni sanjarenje, a ni prozivljavanje dozivljenog. Moze da se radi i pisanjem, ne samo razmisljanjem... Pa opet nakon nekog vremena. Pa kada sve gledas, vidis i razlike, vidis i nijanse, vidis na drugaciji nacin ili vidis detaljnije, a opet dozivis ponovo. U isti slucaj isto, a i razlicito.

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!