Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Orlando the Lady
Gubitak sebe bi me najvise boleo.
...
Originally posted by MageJa tebe obozavam da citam...Predivan si..
Sve što mi je bilo blisko srcu je tu i ostalo. Vremena se menjaju, ljudi dolazi i odlaze, menjaju se... i sami se menjamo. Nšta nije stalno... Teši me ideja da se prošlost ne može menjati: da naši zajednički momenti, trenuci sreće, ljubav ostaju zamrznuti u vremenu... nepromenjivi.
Sve što imamo su trenuci... a ti trenuci su večnost.
Originally posted by GalatejaMožda gubitak jednog prijatelja.
I koji gubici su vas najjače pogodili?
Originally posted by Wilhelmina
Lose podnosim gubitke. Cak i kada sam svesna da necega moram da se odreknem i da je to odricanje na moju korist, ja to teskom mukom radim.
Svoje veze detaljno oplacem i propatim, dok ne skontam da se proslost nece vratiti. I da je to zapravo dobro.
Originally posted by Galateja
Da se razumemo, te lopte, satovi i novčanici - hipotetički navodim.
Originally posted by Anhedonie
mislim da bi mi najgore bilo nepovratni gubitak nekog cula.
Originally posted by bothwaysOh...Mene je najvise potresao gubitak kljuceva od stana pre dva dana.Ocito ukradenih,dok sam spavao.Legao da spavam,video ih na stolu,kad sam ustao,kljucevi dobili noge.Dementan toliko bas nisam da ne znam gde sam ih ostavio i gde imam obicaj da ih spustim.Sve pretrazio,cak i tamo gde znam zasigurno da nisu i nista:sigh:
Najvise sam se potresao kada mi je ukraden novcanik iz sopstvenog stana.
Originally posted by Azdajanisam ja bio do sada u nekoj ogromnoj ljubavi, tako da je moj odgovor u mojim granicama. ne mogu reci da mogu nekoga vise da volim od cula vida jer ne znam da li bih to ja mogao, vreme ce pokazati
Originally posted by Anhedonie
mislim da bi mi najgore bilo nepovratni gubitak nekog cula.
kad bi mogla da biram (evo sad) da je nekako vratim ali da izgubim, vid, sluh, pokretnost...pristala bi na to da se vrati..
eto toliko zna da ti fali voljena osoba, da jednostavno ne mozes uporediti psiho i fizicku bol - nikakooo...a za vracanje voljene osobe nije ti bitno ni da izgubis neko culo...![]()
tako nekako ja razmisljam/osecam/mislim...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!