Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Volite li da plešete? Da li češće plešete sami ili u paru?
Da li ste primetili nešpto posebno u vezi sa načinom na koji đuskate?

Volim da vrckam, volim da plešem i sama, i pred nekim, i sa nekim... obučena i gola, već prema prilici... :dance:
A evo i povoda za temu :sweet:
''
Korisnikov avatar
By VANGEL
Daaaa-volim da plesem Salsu i Banchatu
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ja obozavam da djuskam! isao sam nekada davno na casove plesa ali formalni stilovi mi nisu zanimljivi, jednostavno volim da djuskam. JUce sam recimo ceo dan proveo plesuci uz ovu pesmu

''
:love:

i uopste ne pratim neki stil ili formu, jednostavno dopustim da me muzika ponese. nekom to moze izgledati smesno, ja na to gledam kao na kreativnost :)
By Speculum Columbae
Da! Da! Da!
Klasičan ples, barokni balet, improvizacija OBOŽAVAM da plešem.
Bludnica sam za plesom i pravi pravcati Dancing Queen.
Ako bi neko pravio trejler za moj život, bio bi to trejler u kome ja igram u različita doba dana, na različitim mestima.
igram svugde.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by colonia_boy

ja obozavam da djuskam! ... formalni stilovi mi nisu zanimljivi, jednostavno volim da djuskam.

i uopste ne pratim neki stil ili formu, jednostavno dopustim da me muzika ponese. nekom to moze izgledati smesno, ja na to gledam kao na kreativnost :)

isto :dance:
Korisnikov avatar
By Blady
Volim da djuskam sa nekim i bez nekog :pervert:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
:smeh: :smeh: :smeh:

meni se cesto desi da rukom odvalim u neki ormar ili vrata usred nekoordinisanog pokreta ali ovo je hit :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
volim plesati i plesem kad mi se svidja muzika. to je zapravo kljucna stvar, ne mogu plesati ako mi se ne svidja muzika.
Korisnikov avatar
By constantine

:smeh: :smeh: :smeh:

meni se cesto desi da rukom odvalim u neki ormar ili vrata usred nekoordinisanog pokreta ali ovo je hit :lol:

ja sma glavom udario u prozor bio sam mnogo pijan... bilo davno pa mi je ovo palo na pamet
Korisnikov avatar
By Blady

nadjoh jos jedan biser, related to the clown beyonce

''

:lol:
E malopre sam ovo gledala, i cepala se kao luda.. posto mi je prebacio kao odmah na jutjub, i kliknula taj kao sledeci, i smejala seeeee
:smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Snimak klovna mi nije smešan, ali ovo padanje je maestralno :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
glupo mi je vise da se smejem jer se sigurno povredila ali pazi ti lujku koja se penje na taj minijaturni sto da djuska. ja imam manje kg od nje ali ne bih se toliko zajebao u proceni
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma nije strašno, guzica je ublažila pad... a složio bih se da je penjanje po neadekvatnim predmetima suvišno.

Volim šipku i kavez... ponekad i šank, ali sam vrlo oprezan!
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
najludji su mi oni klipovi sa svadbi i tih slavlja kad se svi popnu na one klupe ili, jos gore, stolove pa svi zajedno padnu :lol:
By Speculum Columbae
Pobogu, meni se desila ista stvar kao onoj crnkinji što se udarila i uz istu pesmu!
Korisnikov avatar
By walt333
Umem da plesem becki valcer, ca-ca-ca, a dobar sam I u tangu . Mada volim i ovako da plesem, sto bi se reklo nasumice I bez razloga.

Mislim da ne postoji mesto gde nisam plesao od skole, posla, prodavnice, pa sve do ulice, mostova, vozova, tramvaja. Volim na svoj zivot da gledam kao na ples.

U osnovi mislim da to sto volim da plesem mnogo govori o meni kao licnosti. Lepo kaze ona pesma Dzudi Garland "All god's children got a rhythm".
Korisnikov avatar
By walt333
Dante samo za tebe posto znam da volis film My fair lady isto onoliko koliko i ja. :dancing:

''
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
volem! :dancing:

najbolje mi je kad smo moja best friend i ja jednom setale po Knezu, bile smo recimo neki prvi srednje ili osmi, tako nesto, i pocne da pada kisa

tad su tek renovirali Knez i one svetiljke su bile skoro postavljene

ja joj otmem kisobran i krenem da pevam i izvodim tacku "Singing in the rain", sa sve kisobranom, okretima oko bandera i sl. :lol:

secam se njene zblanute face i recenice: "Nemoj da nas blamiras!" :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!