- 20 Avg 2010, 18:53
Dakle, jeste li ikada pokusali da ih ostavite? Ako jeste, kako se sve zavrsilo?
Kako ste poceli da pusite? Ja prvo kao "vikend" pusac koji se samo dalje unapredjivao u pusaca.
Ne pusim dugo, aktivno oko 8-9 meseci i ne prevelike kolicine. Svejedno, osecam da se polako uvlacim u to, jer vec sad ne mogu samo da prestanem. A ne zelim da budem jedan od onih pusaca. Pogotovo ne kad ostarim. A i roditelje koji su ostavili sam uvek ostro kritikovao dok su pusili
Ima li ovde neko ko je uspesno ostavio pusenje? Ima li onih koji su zapravo uspeli da smanje duvan na duze staze (cuveno "od sad necu vise od pet dnevno" i sl.)
Zelim da ostavim, ali svaki put pomislim "samo jos jednu", sto je najgori stav. Damn, i volim da zapalim, ali isto tako mrzim sve ostalo vezano za to.
Da li se jos neko oseca ovako ili previse razmisljam o tome?! 
Kako ste poceli da pusite? Ja prvo kao "vikend" pusac koji se samo dalje unapredjivao u pusaca.

Ima li ovde neko ko je uspesno ostavio pusenje? Ima li onih koji su zapravo uspeli da smanje duvan na duze staze (cuveno "od sad necu vise od pet dnevno" i sl.)
Zelim da ostavim, ali svaki put pomislim "samo jos jednu", sto je najgori stav. Damn, i volim da zapalim, ali isto tako mrzim sve ostalo vezano za to.