Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
uglavnom, ne fali tema u kojima se lamentira nad time kako i zasto je tesko biti peder/lezba/whatever, ali nedostaje tema u kojoj će se napisati stvari zbog kojih je baš super biti gay. :zastava:

dakle, zašto je vama super što ste gay (ako jeste :D )? :party:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Super mi je jer sam imun na neke glupe igrice koje se igraju u str8 svetu gde devojka zavodi i na kraju dobije ono sto zeli. Najsladje mi je kad se toj igrici ismejem u facu :D
Korisnikov avatar
By deran
moli se uvodničar da da odgovor...:sudija:
Korisnikov avatar
By m..
Ahahaha. Mozes da se igras sa sisama, i strejt drugarice ti oproste kad im nabijes glavu u dekolte. Nemas panican strah da si zakevila na svaka 2 meseca i imas drugarice koje igraju fudbal.
By Speculum Columbae
Iz mog života su isključene reči "menstruacija", "plodni dani" i slično...
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by therealrocknrolla

Ne moram da brijem brkove :lol:
:lol:

on: Dok se pomiris s tim da si "mimo sveta", oslobodis se usput jos tone glupih ogranicenja i nametnutih obrazaca kojima sav zdrav, posten i normalan svet zagorcava sebi zivot neprekidno & bez potrebe.. :awesome:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by mirth
Dok se pomiris s tim da si "mimo sveta", oslobodis se usput jos tone glupih ogranicenja i nametnutih obrazaca kojima sav zdrav, posten i normalan svet zagorcava sebi zivot neprekidno & bez potrebe.. :awesome:
Ovo je najbolja stvar. Posle strasti prema ženama, naravno. :love:

Meni se ponekad učini da sam, najvećim delom, zahvaljujući svojoj seksualnoj orijentaciji evoluirala u open-minded personu. No, kontam da se ipak ne bih razvila u Aleksandru Janković, da sam nekim slučajem heteroseksualna.
Korisnikov avatar
By unic0rn
To shto muzh/zhena mozhe da se zove isto kao ti. :wundy:

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By maka
nosite iste gaće,majce,čorape i taaaaako :smeh:
Korisnikov avatar
By bu
hahahah devojke ne moraju da piju kontracepcijske tablete :D
najbolja drugarica ti je gay drug :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by maka

nosite iste gaće,majce,čorape i taaaaako :smeh:
:smeh: :smeh:

to mi je jedan od najvecih strahova, da se vatam sa sopstvenom majicom ili farmerkama. :roflmao: :smeh:
zato ih i biram bar za glavu da budu veci :smeh:

:smeh:
Korisnikov avatar
By maka
ahahhaah

vala moje su sve ko odvaljene od mene :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By antibiotic
meni je super sto sam gay jer mogu slobodno da se kresem sa muskarcima a da nemam krizu identita, ne gadim se pred samim sobom itd. :)

mogu opusteno da se druzim sa devojkama bez grama seksualne tenzije i sl. hetero nedoumica, ne barem sa moje strane :njanjanja:

zivim za momenat, svoj zivot na najzabavniji moguci nacin i bas me briga sto su se vecina iz moje generacije vec pudali i pozenili...
Korisnikov avatar
By DarkStar
Mogu najopuštenije da koristim one ženske mirišljave stvarčice za kupanje :awesome:
šta ću, volim da lepo mirišem, a ona muška sranja su odvratna!
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by antibiotic
mogu opusteno da se druzim sa devojkama bez grama seksualne tenzije i sl. hetero nedoumica, ne barem sa moje strane
a jel mozes opusteno da se druzis sa muskarcima bez grama seksualne tenzije i sl. gay nedoumica, ne barem sa tvoje strane?
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by DarkStar

Mogu najopuštenije da koristim one ženske mirišljave stvarčice za kupanje :awesome:
šta ću, volim da lepo mirišem, a ona muška sranja su odvratna!

Loreal,jer ja to zasluzujem:awesome:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa dobro je to što možeš da se kurvaš okolo, a da te okolina ne okarakteriše kao drolju, jer si ipak muško i to peder.
:eureka:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
I jos jednom, najtirazija srpska spisateljica, Isidora Bjelica je rekla:... :kafa:
Korisnikov avatar
By walt333
Pa ne znam valjda je najbolje to sto uvek kad ti nesto ne ide u zivotu mozes da okrivis homofobicno drustvo u kome zivis i kako tebi nije lako u Srbiji anije ti lako ni u sopstvenoj kozi (a najkrvavije sto ima malo istine u tome)
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Pa 'ajde recimo...dobro je tuširanje u vojsci. Pa gde str8 riba može da vidi 100 kita odjednom??? :njanjanja:
Korisnikov avatar
By blabla54380
^
e to je jedini pametan odgovor koji sam procitao na ovoj temi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!