Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By dukkehjem
Pre neki dan mi u glavu doslo da koristim STR8 aftershave, a da sam pritom, je li, gej...

a onda mi je u glavu doslo da im je slogan bio "There is no other way"...

e, sad, da li koristite "STR8 proizvode" i da li ste ikada razmisljali o tome kako bi vecinska populacija reagovala da se pojavi kozmeticka linija GAY?

anyway, kad potrosim ovaj, mislim da cu kupiti Gillete, mada mi, inace, ne smetaju banalnosti, ali zasto bih toj kompaniji davao svoj doprinos? I kad razmislim malo, bar da nije bilo onog slogana, ne bih se ni cimao, ali ovako cu da izrazim svoj protest xD

da li neko zeli da investira sa mnom i sa jos nekim, nadam se buducim poslovnim partnerima, u novu kozmeticku liniju GAY ili LGBT ili LGBTIQ ili odvojeno u lGBTIQ serijalu Lesbian dezodoransi itd. mozemo da se obogatimo :smeh: dobro, sad se vec zezam, ali sve ovo iznad (sem ideja o osvajanju svetskog trzista) je bilo ozbiljno... bas me zanima sta ko od vas misli o ovome...
Korisnikov avatar
By Rei
Koristio jer mnogo lepo mirishe (oxygen varijanta), a zapravo sam ga kupio zbog limene kutijice :) Drzhim pare u njoj :D

To sa imenom, pa nikada mi nije smetalo, rekao bih da je u pitanju nespretan splet okolnosti, trebalo im je neshto catchy & snappy i tako se rodi ime STR8.
Korisnikov avatar
By elektron84
I ja koristim zeleni str8 jer je mmmmm, sjajan :D
I drzim pare u str8 kutiji, prakticna je.

Prestala bih da koristim neki proizvod jedino ako dokazu da je kancerogen, ovako...zbog imena...to mi bas i ne smeta ;)
Korisnikov avatar
By Rei
Oni gelovi za tushiranje su stvarno odvratni :bljak: Ali aftershave je fantastichan :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
bio bi super fazon da naprave neki koji sadrzi glitter
Korisnikov avatar
By blabla54380
postoji, bar je meni denim prejebao i brut i maliciju :D a od zenskih onaj "dune" parfem koji ja zovem "fabrikantski" jer ga skoro iskljucivo koriste zene koje sam vidjao u trocifrenim brojevima autobusa u oko 6am. na taj parfem bukvalno bacam peglu.
Korisnikov avatar
By castor
koristim
svake godine lady B mi donosi komplet za rodj. i kaze: znam, znam, ali zaista dobro mirise :D
Korisnikov avatar
By Burak
Meni Malizia ok miriše, a i moja koža koja je jako osjetljiva dobro reaguje na njihov after shave..
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Sprinter

postoji, bar je meni denim prejebao i brut i maliciju :D a od zenskih onaj "dune" parfem koji ja zovem "fabrikantski" jer ga skoro iskljucivo koriste zene koje sam vidjao u trocifrenim brojevima autobusa u oko 6am. na taj parfem bukvalno bacam peglu.
brut je brutalan,ali pino silvestre je nenadjebiv!!!:napitak:
Korisnikov avatar
By blabla54380
da, da. pino :D
ja sam se full presaltovao na niveinu kolekciju jos od kako su krenuli brkovi da mi rastu.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Moj bivsi je koristio neki plavi "Str8". Nije mi se dopadalo kako to mirise. Generalno mi smetaju muski kozmeticki proizvodi (dezodorans, aftershave) jer imaju jak miris (a sastojci su mahom isti - skoro svaki ima kedrovinu)...
I taj slogan "Str8. There's no other way" zaista deluje fuj ako bi se stavio u kontekst nekakve seksualnosti, no ne mislim da su to tvorci kampanje imali na umu...
Btw, ja sam otkrio jedan sjajan dezodorans. Dove TALCO. Neutralnog je mirisa i pruza odlicnu zastitu od znojenja. Osetice ga samo neko ko vam pridje jako blizu i to kao slatkasto-osvezavajuci ali krajnje diskretni talas... Medjutim, vise ga nema u prodaji, a bilo ga je ranije uvek u Liliju...
Moj izbor je uvek Dove TALCO dezodorans + lep muski parfem... Nikad se ne "kolju", kako bismo to, jelte, zargonski rekli...
I tako... :)
Korisnikov avatar
By Dina
Palo mi je na pamet, meni taj str8 bode oci... A tek taj slogan "There is no other way"... :roll: Mislim da sam ga jednom videla kod Lonija, valjda mu je neko poklonio...

Ne verujem da bi ih ja koristila a nikome ih i ne kupujem bez obzira da li su strejt ili gay...
By dukkehjem
Originally posted by Dina

Palo mi je na pamet, meni taj str8 bode oci... A tek taj slogan "There is no other way"... :roll: Mislim da sam ga jednom videla kod Lonija, valjda mu je neko poklonio...

Ne verujem da bi ih ja koristila a nikome ih i ne kupujem bez obzira da li su strejt ili gay...
Jao, ja, debil, napravio temu, pa nisam umeo da je nadjem i tek sad sam nasao preko kafica i video postove....

E, a sto se tice slogana, izgleda da ih je neko ili tuzio ili tako nesto, sada je "Str8 - one way"

Meni ranije nije smetalo, ali sada sam skapirao koliko je cela situacija glupa i koliko smo nekako naviknuti na duple standarde... sta bi bilo da se pojavi GAY aftershave?

Koliko god da mi se nekada dopao onaj fini zeleni, vise ga necu kupovati...
apsolutno je pao u mojim ocima. bye, bye mali zeleni :sekirica:

a propos kupovanja, meni je nekako glupavo poklanjati kozmetiku, mislim, to je cesta praksa, ali meni je to ko da nekom poklonim gace...
Korisnikov avatar
By blabla54380
a sta fali da poklonis nekome gace. pogotovo ako su neke drecavo zelene tesne boxerice. pa ja..ja bi se upisao od srece da mi neko to pokloni :D
Korisnikov avatar
By mmiki
Dok sam imao dosta bubuljica, koristio sam nekoliko STR8 after-shave losiona na preporuku rodjaka, rekao mi da su mu se bubuljice smanjile. A kad sam shvatio da ima puno alkohola pa lice samo isusi, prestao sam i obratio paznju na nesto pametnije sto mi je i resilo problem.
Sad losione ni ne koristim, sto verovatno nije najpametnije.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne koristim strejt, ali zato koristim perfeks zbog slogana ''lakse se brise'' :-)
By Kragi
Ali ljudi u pitanju je vasa koza i to koza lica :drama: :drama: :drama:

Kod ovakvih preparata je nabitnije da se vodite mirisom :D Ne kontam uopste svrhu aftershavea koji u sebi sadrzi 80% alkohola i 20% mirisljave vode.
Moj izbor novi NIVEA double action balm :D sa kozi svojstvenim koenzimom q10, koji je cini mekom i daje energiju vasem licu tokom celog dana :smeh:

Slika

Doduse, mene em mrzi da se brijem cesto, em neretko to radim aparatom za brijanje, ali u svakom slucaju there is other way (gay) :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Tungi
Koristim crni..Zadovoljan.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pfuj taj str8 mirise gadno kao brut.. Na matore dede.. Pfuj.. :barf:
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Kragi

Moj izbor novi NIVEA double action balm :D sa kozi svojstvenim koenzimom q10, koji je cini mekom i daje energiju vasem licu tokom celog dana :smeh:
Pa to je idealni preparat za ravnotežu vašeg duha i tela! I to u svakoj situaciji!
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by qwertyuiop

... sta bi bilo da se pojavi GAY aftershave?
Mnogi gayevi se zale kako je mnogo etiketiranja u drustvu i kako to ima negativne posledice... I tu su u pravu... Ali, kada bi se pojavilo govno u ambalazi na kojoj pise "Gay friendly govno" - mnogi bi ga kupili... I to odlicno znaju i Lady Gaga i Karleusa i Lollobrigida i Prada i Viton... I jako dobro zaradjuju na labelizaciji koje se gayevi "tako zgrazavaju"...
Fuj za duple standarde... :bljak:
Korisnikov avatar
By bothways
Koristim STR8. Bas sam ga danas poprskao :)

Dobio sam tri komada za poklon od razlicitih osoba (od kojih je jedna znala za mene, ali ga je opet kupila, jer voli taj miris) u razlicitim trenucima, ali mislim da sam nikad ne bih kupio.

Drug me je pitao nedavno dok smo bili u javnom prevozu koji parfem nosim i kad sam mu rekao da je STR8, poceo je da se smeje kao nenormalan. Nadam se da nije previse ljudi culo razgovor.
Korisnikov avatar
By gorilica
Koristio ranije zeleni. Odlichno mi se utapa uz kozu.
By Kragi
Originally posted by Frey
Originally posted by Kragi

Pa to je idealni preparat za ravnotežu vašeg duha i tela! I to u svakoj situaciji!
:sweet:

Od 20 tvojih postova, u poslednjih 7 dana, bar 15 su moji citati :D
:rida: stalker!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!