Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sofia
Nema veze sa Velikim bratom.
Nisam mislila ni na ispovedanje smrtnih i besmrtnih grehova pocinjenih recju i delom,hotimicno i nehotimicno... :qqlele:

Slika

Nego,ako neko ima potrebu da se otvori,nesto da prizna ili da kaze sta mu je na dusi...neka sapne... :ccn:
Korisnikov avatar
By sofia
Evo,ja cu da pocnem sa laksim,manje masnim stvarima...

U srednjoj skoli iz nekog bunta nisam procitala 90% lektire,iako sam iscitala 60% gradske biblioteke.Morala sam kasnije da nadoknadjujem,ali jos uvek nisam presla celo gradivo :zoran52:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
u poslednje vreme se ne otvaram nikome i cekam kad cu da poludim :psiholog:
Korisnikov avatar
By bu
kazu da mi je sudjena laza u buducnosti..hahaha..salim se.. :D ..
kxmmm....terorisem drustvo u skoli..ali vole oni to :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Ovo bukvalno nikome nikada nisam rekao.

Polagao se neki predmet na mom faksu iz dva dela (dva zasebna ispita), i ja iz petog puta položim prvi. Išao sam na sve konsultacije, na sve vežbe, predavanja, dodatne nastave i položio taj prvi prvi ispit sa ocenom 9. Drugi deo nisam hteo odmah da polažem da malo odmorim glavu od te grozote pa sam se pozabavio drugim ispitima. Otišao sam jednom do studentske službe da vidim koliko mi je ostalo ispita još, pa sam video da su mi upisani i prvi i drugi ispit sa ocenom 9! Odem ja kod profesora i on me uverava da sam ja to sigurno polagao čim je on popunio prijavu (iako taj ispit nikada nisam polagao ni prijavio). I na kraju sam popustio i uzeo ocenu koju nisam zaslužio ...

Ipak, teši me to što je predmet zastareo i mašinske elemnte koji su srž ispita niko više ne koristi u proizvodnji.
Korisnikov avatar
By Minie
I like you, I like you, I like you :giggle:
Korisnikov avatar
By sofia
Cesto se osecam kao Guliver medju Liliputancima.To je kompleks visLJe vrednosti.
Korisnikov avatar
By elektron84
Ponekad zamisljam sebe u nekim "scenama" sa odredjenim ljudima pa me posle bude sramota :sigh:

:sanjaljubaf:
Korisnikov avatar
By Li
@ elektronce

:smeh: ko nije...

on: Grize me savest za nesto jos od srednje skole... :cekam:
Korisnikov avatar
By castor
kada sam imao sedam, osam godina
dao sam ruzu lepoj breni, a ona me je poljubila
iako sam gay zbog toga imam opsesiju sisatim plavusama
Korisnikov avatar
By coka
bas me udesi ova tema veceras:nunchake:

ne znam ni sama vise sa cim imam problem... izmesali su mi se prioriteti u zivotu... sad mi dodje da napustim oba fakulteta i da se pokupim i da odem negde da radim i radim i radim i da budem sama i skontam se negde tu sa mozgom na pola puta...

nemam snage, ni volje, ni zelje...............
By Kragi
Smekao sam se veceras sa jednom ribom, i nije me privukla u sex smislu jer sam peder, samo sam eto mozda hranio sujetu. Los sam covek :placko: :placko:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by KiWi

Ovo bukvalno nikome nikada nisam rekao.

Polagao se neki predmet na mom faksu iz dva dela (dva zasebna ispita), i ja iz petog puta položim prvi. Išao sam na sve konsultacije, na sve vežbe, predavanja, dodatne nastave i položio taj prvi prvi ispit sa ocenom 9. Drugi deo nisam hteo odmah da polažem da malo odmorim glavu od te grozote pa sam se pozabavio drugim ispitima. Otišao sam jednom do studentske službe da vidim koliko mi je ostalo ispita još, pa sam video da su mi upisani i prvi i drugi ispit sa ocenom 9! Odem ja kod profesora i on me uverava da sam ja to sigurno polagao čim je on popunio prijavu (iako taj ispit nikada nisam polagao ni prijavio). I na kraju sam popustio i uzeo ocenu koju nisam zaslužio ...

Ipak, teši me to što je predmet zastareo i mašinske elemnte koji su srž ispita niko više ne koristi u proizvodnji.
Eh... Što se meni tako nešto ne desi :sigh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sometimes I just wish some people were miserable. And that's so selfish from me, because basically, they already are. :sigh: :wundy:

...

Kad je vec kiwi krenuo :)

Polozio sam jedan ispit a da apsolutno nemam pojma sta se na njemu radi, jer sam bio saradnik na drugom. :closet:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by unic0rn

Polozio sam jedan ispit a da apsolutno nemam pojma sta se na njemu radi, jer sam bio saradnik na drugom. :closet:

Aha...Priznajes sad:lukavi:Koliko jos?:lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
:smeh: :smeh:

mogao sam josh jedan, al sam ga poshteno odradio jer je bio struchni :D :pionir: :pionir:

tako da - samo taj jedan. od 44 :drama:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by unic0rn

:giggle:

A ja sam polozio jedan, manje od pola spreman, jer je profesorka slucajno u nekom trenutku pre nego sto sam usao u kabinet prosula ispitna pitanja:neznam:, pa je kolega koji je bio pre mene u kabinetu video koji je broj kombinacija pitanja koja je meni najvise odgovarala (pritom, uspeo je u tom trenutku da procita bas tu, i samo tu kombinaciju)... :lol: :trach: :wundy:

:hmm:

I jedan sam bas na cistu srecu... Spremio sam pola, a izvukao ono sto najbolje znam i dobio 10... :smeh: :wundy:

Edit: Lazem, kada razmisljam o oba slucaja, ipak su oba ispita bila vise od pola gradiva spremljeni. :) U mom slucaju, nisam izlazio bas toliko nespreman na ispite, nego se sad tu nesto foliram... :giggle:

:andjelak:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Krala sam slicice Kasandre i Ljovisne deci iz kraja.. :blush:
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by coka

bas me udesi ova tema veceras:nunchake:

ne znam ni sama vise sa cim imam problem... izmesali su mi se prioriteti u zivotu... sad mi dodje da napustim oba fakulteta i da se pokupim i da odem negde da radim i radim i radim i da budem sama i skontam se negde tu sa mozgom na pola puta...

nemam snage, ni volje, ni zelje...............
Ja sam se slicno osecala pre dve godine,moguce i mnogo ranije a da nisam to mogla ili htela sebi priznati...uglavnom,to sam i ucinila i sada,nakon godinu i po dana izigravanja delica masinerije i zaratustrovske izolacije mogu reci da mi je ta odluka i ono sto je donela prijalo,da se jesam sa sobom izmirila,zavolela i razumela...Medjutim,trenutno uvidjam da je ta faza zavrsena,a ono sto mi nedostaje je izbavljenje iz te uloge,koju nisam u mogucnosti odbaciti.Vec neko vreme mi smeta,gusi,a usamljenost me preokupira vise nego sto je podnosljivo.
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
na ekskurziji sam jednom kretenu iz odeljenja, koji me je JAKO NERVIRAO, "oprao" cetkicu za zube u wc solji! > :D
i nije mi zao. :andjelak:
posle sam obozavao da ga gledam kako pere zube! njemu je bilo jako cudno sto sam ja spustio loptu... :D
kekekke! (:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by M666

na ekskurziji sam jednom kretenu iz odeljenja, koji me je JAKO NERVIRAO, "oprao" cetkicu za zube u wc solji! > :D
posle sam obozavao da ga gledam kako pere zube! njemu je bilo jako cudno sto sam ja spustio loptu... :D
kekekke! (:
:lol:
Korisnikov avatar
By Mikili73
:lol: :lol: ekstra....mora da te je nešto mnogo nervirao
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by M666

kekekke! (:
:smeh:

pametno & terapeutski :wundy:
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
sta da radim?!?! kreten nije znao da se ponasa a ja sam bio osudjen da ga trpim u sobi. :sw:

posle mi je bilo malo zao... ali nema veze... ko ga jebe!
kreten je ostao kreten...
Korisnikov avatar
By Mage
Kada sam bio mali, voleo sam da mučim mačke i da tučem drugu decu :awesome:

:psiholog:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!