Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ono sto naucite (ili cujete pa isprobate) on a daily basis, moze da bude zanemarljivo empirijski dokazano, ali definitivno uvodite pod mudrost i moto koji pamtite.

Paaa da pocnem:

-onog trenutka kada stavis tek skuvanu kafu ispred sebe posle beskonacnog dana zvonice ti telefon iz druge sobe.

-ako se pasulj kuva sa jajetom, a posle to jaje bacis, suljpa ne pravi frke sa stomakom.

Continue :sesir:
Korisnikov avatar
By bas bleu
if the toilet lid is down, flush before you lift it. chances are you'll thank yourself for it. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
:lol: :up:

-ako posaljes strejt muskarca u supermarket potrosice duplo vise nego sto je planirano, kupiti dulo manje osnovnih zivotnih namirnica i tri puta vise never tried it must have it ajtema za koje ne zna cemu sluze ni kako se jedu.*

*ako ode gladan, kolicina never tried it must have it ajtema raste proporcionalno sa vremenskom udaljenoscu od poslednjeg obroka.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Hys.

-ako posaljes strejt muskarca u supermarket potrosice duplo vise nego sto je planirano, kupiti dulo manje osnovnih zivotnih namirnica i tri puta vise never tried it must have it ajtema za koje ne zna cemu sluze ni kako se jedu.*

*ako ode gladan, kolicina never tried it must have it ajtema raste proporcionalno sa vremenskom udaljenoscu od poslednjeg obroka.
Isto se desava ako u supermarket ode gej muskarac... :sigh: :lol:
Korisnikov avatar
By Judith
Sto te ne ubije, ubijes se ti sam/a.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
I da ima 50godina i da nikada nije ni poljubila zenu, lezbejski gen je nemoguce sakriti!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Dina

bas sam to htio rec'! :D

elem, da dodam - bas kad si se naduvao, zovnuce neko ko je str8, ko ce da te istripuje ili smori, a kome ne mozes da odbijes poziv! :meduza:

bas kad krenes da cupas obrve, ili sredjujes neke druge dlakave zone (radis ono za sta ti inace treba gomila psihicke pripreme iliti NAKANE!) neko ce se najaviti u posjetu!

kad peces pitu ili pogacu, zadnjih 10min je namazi bjelancetom (ok, to svi znamo) ali u njega dodaj malo soli i limunovog soka. Apsolutno mijenja sve!
Korisnikov avatar
By Blady
Ako te nesto ojaca, ojaca te nesto sa strane....
Korisnikov avatar
By Hys.
Naravoucenije:

Poslati ih site i sa iznimno ogranicenim budzetom :sudija:

"My bruise is bigger" competition occures whenever a femme dates more then one Dominant butch. The contestants never see each other, use the femme as the playing field and secretly count the score. It's kinda' like virtual footie , only in this case the field is also the cheerleader, the judge and "that fuck who got bruised during the play"
And there are far more goals and everybody supports either the blue team or the green team.
Oh well. :cut:
Korisnikov avatar
By sofia
Sve sto je ljudsko nije mi strano,a ni prihvatljivo.
(jos jedna varijacija podstaknuta Niceom)
Korisnikov avatar
By mirth

A isto se desava i kad neke lezbe idu u supermarket. :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by mirth

A isto se desava i kad neke lezbe idu u supermarket. :lol:
da ne pricamo o razmjerama masakra koji umije napraviti bilo koja od kategorija - naduvan/a!

:B
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Orlando the Lady

Bolje da uradim sama nego tri puta da moram da pozovem.
:hail2:

I ujuravam i pitam se da li je gotovo!

-Poziv u 7 ujutru u subotu ujutru koji zvoni do kraja je obavezno pogresan broj ako se javis a bitan poziv ako se ne javis.
Korisnikov avatar
By Hys.
Sujetni ljudi ne zatvaraju vrata za sobom. Tjest, lavovi u horoskopu ne zatvaraju jebena vrata za sobom.

Naravoucenije:

Ako ste opsesivno kompulsivna devica teze kategorije nemojte ziveti sa lavovima. A ako ste laksa kategorija, pripremite se na konstantno drkanje zivaca i promaju.

:tuc:
Korisnikov avatar
By Dali_
Razmazeni ljudi nikada ne ocetkaju wc solju, uvek ostane neki spanski zid.
Moji najbolju prijatelji su uvek vodolije u horoskopu.
Uvek sve moram sama da uradim.:gundjam:
Nisam opsesivna. Ma jock.
:deda:
Korisnikov avatar
By Blady
Bolje biti jak, nego ostati mlak...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Savet za uspešnu vezu:
Smuvaj se dok te on voli, tretiraj ga kao poslednje đubre, i šutni ga pre nego što će te zamrzeti.
Korisnikov avatar
By Madonna
lavovi u horoskopu ne zatvaraju jebena vrata za sobom.
ja mrzim kad ostavljaju otvorena vrata po kuci a ja sam lav, am i crazy? :shmi:

ontopic:

ja sam uvek u pravu. :sudija: :transprst:
Korisnikov avatar
By dungoll
Biti strpljiv, a u isto vreme nervozan, na kraju kada se ono što si strpljivo čekao, ostvari, sva nervoza je vredela ;) :cekam:
Korisnikov avatar
By svejedno

-onog trenutka kada stavis tek skuvanu kafu ispred sebe posle beskonacnog dana zvonice ti telefon iz druge sobe.

Ovo su vec pokrili Marfi i 'dopune njegovog zakona' ,)

..

Tjest, lavovi u horoskopu ne zatvaraju jebena vrata za sobom.

xaaa, ovo je tacno. Ne znam zasto, al tacno je.

Nije devica, al sestra mi to uvek primeti/prisere/zamera. Uvek.

..

Moj moto/izreka/zapazanje o zivotu: 'Hm'.

..

,)
Korisnikov avatar
By Hys.
Dosla sam da napisem da je lav usao ovog momenta u kucu, usao u dnevnu, izasao, i ostavio JEBENA VRATA OTVORENA.

i onda videh whateva post i :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
ne uzdati se u ljude koji su neodgovorni prema sebi :deda:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ne cini drugima, ono sto ne zelis da tebi drugi cine... :)
Korisnikov avatar
By Burak
Ono što te ne ubije - to te osakati. ;)
Korisnikov avatar
By deran
ko mnogo priča,malo kaže (važi i za forum)...:P
By Kragi

Ako ste opsesivno kompulsivna devica teze kategorije nemojte ziveti sa lavovima. A ako ste laksa kategorija, pripremite se na konstantno drkanje zivaca i promaju.

:tuc:
:pucaodsmeha:

Postoje metode kojima se lavovi dovode u red :trustme:

ON: Nikada ne ocekujte previse, (zato sto je tako bolje) :D i nemojte davati previse sansi ljudima :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
^
kragi kragi ccc :)

ot:

Put do muskarca je preko stomaka. :yes:

Jedna bajadera chini zivot lepsim, dve bajadere chine zivot savrshenim.

Kada pozovu ne/polu-poznati i pitaju da im popravis kompjuter, uvek treba reci ne.

tbc
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!